nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Quest Hotel & Conference Center - Cebu

Archbishop Reyes Avenue, Město Cebu, Cebu, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazén Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazén Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Recepce Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazén Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Vyhlídka Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Prostory pro setkávání Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Vchod Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Lobby Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Obchodní centrum Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Prostory pro setkávání Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Koupelna Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Interiér hotelu Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Taneční sál Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Taneční sál Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restaurace Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restaurace
Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restaurace
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 427
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,5

na základě 4155 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,5
Poloha
9,0
Personál
8,6
Stav hotelu / čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (4155)
Seřazeno podle:
Ma C. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 23. prosince 2014
awesome

great lobby ambiance
8,7
It was fantastic
Mark A. Rodiny s malými dětmi Philippines, 21. prosince 2014
Very Good Quest Indeed

Location, Big Rooms, Clean & Comfy
9,3
It was Great Value for Money indeed *** Stars
Aharon S. Obchodní cestující Switzerland, 17. prosince 2014
Very good hotel

Location, Service, Price
8,3
Will come back
Sung M. Páry South Korea, 17. prosince 2014
good location

location very friendly
7,7
reasonable price and after check out they keep my lugge until my flight time of course FREE thank u
Fe L. Skupiny Philippines, 16. prosince 2014
quest hotel

location
7,3
James E. Rodiny s malými dětmi Singapore, 15. prosince 2014
A good choice

location, breakfast, staff service
10
Very pleasant and convenient
James E. Rodiny s malými dětmi Philippines, 14. prosince 2014
Location, food and staff service are excellent

Location, food, staff service
9,7
We stayed for a total of 3 days with my family in 2 rooms. Location is just 2 minutes walk from Ayala Terraces/commercial shops. Breakfast food is one of the best with many choices. Staff service is also excellent. For our next holiday in Cebu, this will be my first choice.
Ana R. Rodiny s malými dětmi Philippines, 14. prosince 2014
Cleanliness not maintained

location food and comfort
7,7
love staying at quest. But The last 2 stays i had with quest, i noticed that the hallways stinked and there was a bad smell in the room. I hope they fix this.
Ivy B. Skupiny Philippines, 13. prosince 2014
good

cool,clean and comfortable
9,7
great
Julie T. Obchodní cestující Philippines, 13. prosince 2014
excellent

very clean , good location, value for money
8,7
Excellent

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Quest Hotel & Conference Center - Cebu CebuQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazénQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazénQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RecepceQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazénQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - VyhlídkaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - VchodQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - LobbyQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Obchodní centrumQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - KoupelnaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Interiér hoteluQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Taneční sálQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Taneční sálQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestauraceQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestauraceQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restaurace


AS-AGWEB-3B06