nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Quo Vadis Dive Resort

Panagsama Beach, Moalboal, Cebu, Filipíny 6032 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Quo Vadis Beach Resort
Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pokoj pro hosty Quo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivity Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pokoj pro hosty Quo Vadis Dive Resort Cebu - Koupelna Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pokoj pro hosty Quo Vadis Dive Resort Cebu - Okolí Quo Vadis Dive Resort Cebu - Obchody Quo Vadis Dive Resort Cebu - Okolí Quo Vadis Dive Resort Cebu - Restaurace Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu - Recepce Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu - Okolí Quo Vadis Dive Resort Cebu - Obchody Quo Vadis Dive Resort Cebu - Okolí
Quo Vadis Dive Resort Cebu - Obchody Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu - Bazén Quo Vadis Dive Resort Cebu - Recepce Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu - Restaurace Quo Vadis Dive Resort Cebu - Restaurace Quo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivity Quo Vadis Dive Resort Cebu - Blízká atrakce Quo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreační zařízení Quo Vadis Dive Resort Cebu - Blízká atrakce
Oblast: Moalboal Počet pokojů: 25
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 427 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
7,8
Personál
7,5
Stav hotelu / čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,5
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (427)
Seřazeno podle:
Josef Z. Páry Czech Republic, 8. března 2014
tomto resortu jsem byl v roce 2013 a 2014 vždy ok

ubytování a služby pak podvodní fauna na dohled a příjemní klid k odpočinku
8,3
nemám co by bylo tak závažného abych na to upozornoval
Jan B. Páry Czech Republic, 16. listopadu 2012
Velmi příjemný resort na pobřeží

Daving centrum, blízko pláže, klid a pohoda.
8,7
tento resort jsme si vybrali i když některá hodnocení nebyla právě nadšená. Musím říct, že nám se tento resort moc líbil. Bydleli jsme v samostatné chatičce nedaleko bazénu a ten týden tady byl úžasný. Chatička má všechno co potřebujete. Není absolutně komfortní, ale je prostorná, čistá a velmi přátelská. Jakmile vejdete, cítíte se příjemně. Občas má personál trochu problém s počtem ručníků, co vám dodá, ale stačí zajít na recepci a hned se vše vyřeší a s úsměvem. Opravdu můžeme doporučit.
Sightseeing/Attractions Tip: V okolí resortu, jsou další resorty, ale můžete si půjčit levně motorku a zajet se podívat na bílé pláže nedaleko. Tam je to opravdu silná romantic... U resortu je krásný bazém s výhledem na moře. Krom toho je tady diving centrum na profi úrovni a slušnými cenami. Opravdu doporučujeme.
Anthony P. Skupiny Canada, 20. ledna 2015
Enjoyable 7 days

This is a well run dive resort where everything seemed to work. If course the staff were great, rooms cleaned everyday. The price was good value. We were a group of three with three bungalows.
9
Elaine L. Jednotlivci Hong Kong, 11. ledna 2015
Clean Room for Divers

Nice and Helpful Staffs, Easy to access to bars and restaurant, Good Dive Shop
7,7
Clean room with air-con and hot shower, but water pressure from shower a bit weak. The teapot for boiling water is a bit dirty, suggest to buy bottle water from mini-mart nearby. The restaurant is not that tasty and only opens at 7:30am, only 5 mins walk to other bars and restaurants with various of choices. Dive shop is only few steps from rooms, with a big area for shower and cleaning the equipments. Driver and Staffs (reception and dive shop) are nice and helpful. A safe place with security guards.
Jon G. Páry United Kingdom, 26. prosince 2014
Good place to stay but nothing more

If you're diving it's only steps to the dive shop. The diving is very good and the location of the resort is close to restaurants and bars
6,7
We stayed here 2 nights over Xmas. The resort is ok. We paid for a deluxe room which gives a view of the sea but as beach is rocky, this isn't much of a benefit and you're not directly on the beach but facing a grass lawn next to the beach. The room was basic, the fan didn't work but the air-con was functional although old and noisy. This actually ended up being a good thing as the noise from the air-con drowned out some of the noise from behind the room. Directly behind our room is a road and a restaurant so you'll here people dining, drinking in the restaurant and mopeds and people walking past. I ended using earplugs to help get some sleep. The restaurant seemed ok but nothing special. It was peak time there so this was the best we could get but for $50 a night I would expect better in the Philippines. Not bad but nothing special.
Paul T. Páry Australia, 26. prosince 2014
Lovely Stay

Cleanliness, location facilities
7,7
Very comfortable and enjoyable
Naoko M. Skupiny Japan, 26. prosince 2014
Good!!

Cost performance Convenience and location
7
Really good.
Florian S. Páry Germany, 22. prosince 2014
too expensive for what it really is

dive shop, location and food
5
We got an ac room which cost about double the regular room price. 1st room the ac controll is broken and we are moving to a different room. According works yes! But thanks settle in and right away find mouse poop and mold in the bathroom and whatever debris falls down from the ceiling. Bedsheets had holes in it. Overall the mattresses are pretty cheap. After complaining to the staff and showing them pictures,they did clean up the room a bit. However 40$ is way too pricey for a place like this.
Fidel C. Páry United States of America, 26. listopadu 2014
Good times

Location is nice, pretty resort & friendly staff
7,3
Would be nice to have tv in our room and more comfortable bed
Amjad A. Skupiny Hong Kong, 22. listopadu 2014
Nice stay at the hotel

Value for money, close to the dive spot, helpful staff
9

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Quo Vadis Dive Resort CebuQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pokoj pro hostyQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pokoj pro hostyQuo Vadis Dive Resort Cebu - KoupelnaQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pokoj pro hostyQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolíQuo Vadis Dive Resort Cebu - ObchodyQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolíQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestauraceQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/loungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/loungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - RecepceQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/loungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolíQuo Vadis Dive Resort Cebu - ObchodyQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolíQuo Vadis Dive Resort Cebu - ObchodyQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/loungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - BazénQuo Vadis Dive Resort Cebu - RecepceQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/loungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/loungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestauraceQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestauraceQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Cebu - Blízká atrakceQuo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreační zařízeníQuo Vadis Dive Resort Cebu - Blízká atrakceQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Cebu - VybaveníQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Cebu - Exteriér hoteluQuo Vadis Dive Resort Cebu - Balkón/terasaQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pokoj pro hostyQuo Vadis Dive Resort Cebu - Exteriér hoteluQuo Vadis Dive Resort Cebu - Exteriér hoteluQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolíQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreační zařízeníQuo Vadis Dive Resort Cebu - RecepceQuo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreační zařízeníQuo Vadis Dive Resort Cebu - VchodQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolíQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivity


AS-AGWEB-3C01