Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Quo Vadis Dive Resort

Panagsama Beach, Moalboal, Cebu, Filipíny 6032 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Quo Vadis Beach Resort
Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pokoj pro hosty Quo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivity Quo Vadis Dive Resort Cebu - Koupelna Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pokoj pro hosty Quo Vadis Dive Resort Cebu - Okolí Quo Vadis Dive Resort Cebu - Obchody Quo Vadis Dive Resort Cebu - Okolí Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu - Recepce Quo Vadis Dive Resort Cebu - Obchody Quo Vadis Dive Resort Cebu - Okolí Quo Vadis Dive Resort Cebu - Obchody Quo Vadis Dive Resort Cebu - Restaurace Quo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivity Quo Vadis Dive Resort Cebu - Blízká atrakce Quo Vadis Dive Resort Cebu - Restaurace
Quo Vadis Dive Resort Cebu - Blízká atrakce Quo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivity Quo Vadis Dive Resort Cebu - Vybavení Quo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivity Quo Vadis Dive Resort Cebu - Exteriér hotelu Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pokoj pro hosty Quo Vadis Dive Resort Cebu - Exteriér hotelu Quo Vadis Dive Resort Cebu - Exteriér hotelu Quo Vadis Dive Resort Cebu - Okolí Quo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivity Quo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreační zařízení Quo Vadis Dive Resort Cebu - Recepce
Oblast: Moalboal Počet pokojů: 25

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,6

na základě 482 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
7,9
Personál
7,6
Stav hotelu/čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (482)
Seřazeno podle:
Josef Z. Páry Czech Republic, 8. března 2014
tomto resortu jsem byl v roce 2013 a 2014 vždy ok

ubytování a služby pak podvodní fauna na dohled a příjemní klid k odpočinku
8,3
nemám co by bylo tak závažného abych na to upozornoval
Jan B. Páry Czech Republic, 16. listopadu 2012
Velmi příjemný resort na pobřeží

Daving centrum, blízko pláže, klid a pohoda.
8,7
tento resort jsme si vybrali i když některá hodnocení nebyla právě nadšená. Musím říct, že nám se tento resort moc líbil. Bydleli jsme v samostatné chatičce nedaleko bazénu a ten týden tady byl úžasný. Chatička má všechno co potřebujete. Není absolutně komfortní, ale je prostorná, čistá a velmi přátelská. Jakmile vejdete, cítíte se příjemně. Občas má personál trochu problém s počtem ručníků, co vám dodá, ale stačí zajít na recepci a hned se vše vyřeší a s úsměvem. Opravdu můžeme doporučit.
Sightseeing/Attractions Tip: V okolí resortu, jsou další resorty, ale můžete si půjčit levně motorku a zajet se podívat na bílé pláže nedaleko. Tam je to opravdu silná romantic... U resortu je krásný bazém s výhledem na moře. Krom toho je tady diving centrum na profi úrovni a slušnými cenami. Opravdu doporučujeme.
Kwan Y. Jednotlivci Australia, 29. června 2015
good for vacation

the service is quite good, and the environment is suited for vacation, and the service of diving is good
7,7
Ann J. Páry Philippines, 14. června 2015
We love it

Clean, quiet and location
9,3
We love the place. We enjoy staying here. Good thing is not near on the bar/party area. My husband and I like relaxing place. we like the food.
Vanessa S. Páry Philippines, 12. června 2015
Both good and bad

Very near the coastline, beach is accessible, they let us borrow life vests for free while some of the snorkeling gears cam be rented for very cheap price
8,3
Enjoyed it as it is very close to the sea. Room was okay, however at night insects can come inside though doors and windows were already shut. Bad experience was with the comfort room. It has an awful smell all throughout our stay, plus the water supply was not really good thag we opted to take a shower outside by the poolside.
Matthew F. Jednotlivci United States of America, 21. května 2015
Good for diving. That's the only reason to stay.

Diving, location, decent service
6,7
Meh
Wong M. Páry Malaysia, 19. května 2015
Value for money

Clean,
6,3
We book a room with fan. It is very hot at night,change to air cond room in the end, just for sleeping. Maybe due to the hot weather. The room is clean n valuable. Worth for it.
Emma K. Jednotlivci United Kingdom, 10. května 2015
Lovely little dive resort

Dive shop, location and views of the sea, relaxation
8,3
We loved it here! We are backpackers so it was over our budget and we only stayed for 1 night but we came back everyday to use the pool and go diving! Our room was fully Booked so we were upgraded for free to a bungalow with sea views, air con, a tv and a minibar! It was a little piece of luxury for us for one night!
Crisanto B. Skupiny Philippines, 10. května 2015
Nice stay at this resort

Nice and spacious rooms, nice pool, fantastic view of the sea
7,3
Crisanto B. Skupiny Philippines, 10. května 2015
nice stay at this resort

nice and spacious rooms, nice pool, great view of the sea
7,3

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Quo Vadis Dive Resort CebuQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pokoj pro hostyQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Cebu - KoupelnaQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pokoj pro hostyQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolíQuo Vadis Dive Resort Cebu - ObchodyQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolíQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/loungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - RecepceQuo Vadis Dive Resort Cebu - ObchodyQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolíQuo Vadis Dive Resort Cebu - ObchodyQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestauraceQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Cebu - Blízká atrakceQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestauraceQuo Vadis Dive Resort Cebu - Blízká atrakceQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Cebu - VybaveníQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Cebu - Exteriér hoteluQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pokoj pro hostyQuo Vadis Dive Resort Cebu - Exteriér hoteluQuo Vadis Dive Resort Cebu - Exteriér hoteluQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolíQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreační zařízeníQuo Vadis Dive Resort Cebu - RecepceQuo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreační zařízeníQuo Vadis Dive Resort Cebu - Exteriér hoteluQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolíQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Cebu - Exteriér hoteluQuo Vadis Dive Resort Cebu - Exteriér hoteluQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestauraceQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestauraceQuo Vadis Dive Resort Cebu - VyhlídkaQuo Vadis Dive Resort Cebu - BazénQuo Vadis Dive Resort Cebu - BazénQuo Vadis Dive Resort Cebu - BazénQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/loungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - LobbyQuo Vadis Dive Resort Cebu - VyhlídkaQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolíQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolíQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolíQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolíQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolíQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolíQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolíQuo Vadis Dive Resort Cebu - LobbyQuo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreační zařízeníQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/lounge


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A04