nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Quo Vadis Dive Resort

Panagsama Beach, Moalboal, Cebu, Filipíny 6032 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Quo Vadis Beach Resort
Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pokoj pro hosty Quo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivity Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pokoj pro hosty Quo Vadis Dive Resort Cebu - Koupelna Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pokoj pro hosty Quo Vadis Dive Resort Cebu - Okolí Quo Vadis Dive Resort Cebu - Obchody Quo Vadis Dive Resort Cebu - Okolí Quo Vadis Dive Resort Cebu - Restaurace Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu - Recepce Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu - Okolí Quo Vadis Dive Resort Cebu - Obchody Quo Vadis Dive Resort Cebu - Okolí
Quo Vadis Dive Resort Cebu - Obchody Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu - Bazén Quo Vadis Dive Resort Cebu - Recepce Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu - Restaurace Quo Vadis Dive Resort Cebu - Restaurace Quo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivity Quo Vadis Dive Resort Cebu - Blízká atrakce Quo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreační zařízení Quo Vadis Dive Resort Cebu - Blízká atrakce
Oblast: Moalboal Počet pokojů: 25
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 453 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
7,9
Personál
7,5
Stav hotelu / čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (453)
Seřazeno podle:
Josef Z. Páry Czech Republic, 8. března 2014
tomto resortu jsem byl v roce 2013 a 2014 vždy ok

ubytování a služby pak podvodní fauna na dohled a příjemní klid k odpočinku
8,3
nemám co by bylo tak závažného abych na to upozornoval
Jan B. Páry Czech Republic, 16. listopadu 2012
Velmi příjemný resort na pobřeží

Daving centrum, blízko pláže, klid a pohoda.
8,7
tento resort jsme si vybrali i když některá hodnocení nebyla právě nadšená. Musím říct, že nám se tento resort moc líbil. Bydleli jsme v samostatné chatičce nedaleko bazénu a ten týden tady byl úžasný. Chatička má všechno co potřebujete. Není absolutně komfortní, ale je prostorná, čistá a velmi přátelská. Jakmile vejdete, cítíte se příjemně. Občas má personál trochu problém s počtem ručníků, co vám dodá, ale stačí zajít na recepci a hned se vše vyřeší a s úsměvem. Opravdu můžeme doporučit.
Sightseeing/Attractions Tip: V okolí resortu, jsou další resorty, ale můžete si půjčit levně motorku a zajet se podívat na bílé pláže nedaleko. Tam je to opravdu silná romantic... U resortu je krásný bazém s výhledem na moře. Krom toho je tady diving centrum na profi úrovni a slušnými cenami. Opravdu doporučujeme.
Deborah H. Páry United States of America, 12. dubna 2015
They never seem to disappoint

Location, Staff and price
9
Always a great time when staying here. Walk inning distance to many restaurants, bars and mini stores. Relax by the pool, dive and wind down. Doesn't have a sandy beach but the view is wonderful
Teodosio A. Skupiny Philippines, 11. dubna 2015
Overnight dive trip

Location, affordAble, dive shop in front of bungalow
7,3
Room was big and spacious with one double and one single bed. A thicker more comfortable matress would be mire appropriate. The soap provided qas so thin it can only last for one bath.
Wanda W. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 10. dubna 2015
Best location local resort in Moalboal

By the water, many food choices around, close to their local town
8,3
Good as usual..
Wanda W. Jednotlivci Hong Kong, 7. dubna 2015
great holiday

location, dive instructor, price
8
Great stay!
Wanda W. Jednotlivci Hong Kong, 6. dubna 2015
excellent for diver

location, dive instructor Barbara, price
7,7
I have a fantastic time diving and making new friends at Quo Vidas. I took my AOW with instructor Barbara and she is a very very fun and energetic person which makes the whole thing really enjoyable. I saw lots of mandarin fishes mating in the night dive and she knows exactly the time and location to find them. I come for the sardines and was not disappointed. Saw tons of them. It's a very good stay over but the bungalows are a bit noisy since all the cars parked right outside bungalow 2 which is where I stay. If u want more quiet time stay at the sea view deluxe. It's cheaper and smaller but more secluded.
Senol G. Jednotlivci Turkey, 28. března 2015
no good diving in moalboal

location, room cleanliness, food
6,3
I think quo vadis not worth the money... rooms are clean but common areas not... diving boat is very very small and there were over than 20 people on the boat... you cannot move anywhere, you just have sit on your place all the time... the famous pescador island, there is nothing to see in there... no visibility, no corals, no marine life, nothing... I dived in a lot of spots in philippines including malapascua and apo island... there is nothing in moalboal to compare it to other places...
Tanja M. Rodiny s malými dětmi Slovenia, 22. března 2015
nice bungalow

staff
8
Nice place but wifi is really bad
Tyler E. Jednotlivci Canada, 21. března 2015
very good option

Ocean front, breakfast, bungalows
8
i was very happy there

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Quo Vadis Dive Resort CebuQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pokoj pro hostyQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pokoj pro hostyQuo Vadis Dive Resort Cebu - KoupelnaQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pokoj pro hostyQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolíQuo Vadis Dive Resort Cebu - ObchodyQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolíQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestauraceQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/loungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/loungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - RecepceQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/loungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolíQuo Vadis Dive Resort Cebu - ObchodyQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolíQuo Vadis Dive Resort Cebu - ObchodyQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/loungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - BazénQuo Vadis Dive Resort Cebu - RecepceQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/loungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/loungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestauraceQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestauraceQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Cebu - Blízká atrakceQuo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreační zařízeníQuo Vadis Dive Resort Cebu - Blízká atrakceQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Cebu - VybaveníQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Cebu - Exteriér hoteluQuo Vadis Dive Resort Cebu - Balkón/terasaQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pokoj pro hostyQuo Vadis Dive Resort Cebu - Exteriér hoteluQuo Vadis Dive Resort Cebu - Exteriér hoteluQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolíQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreační zařízeníQuo Vadis Dive Resort Cebu - RecepceQuo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreační zařízeníQuo Vadis Dive Resort Cebu - VchodQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolíQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivity


AS-AGWEB-3B08