nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Quo Vadis Dive Resort

Panagsama Beach, Moalboal, Cebu, Filipíny 6032 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Quo Vadis Beach Resort
Quo Vadis Dive Resort Cebu - Bazén Quo Vadis Dive Resort Cebu - Exteriér hotelu Quo Vadis Dive Resort Cebu - Bazén Quo Vadis Dive Resort Cebu - Okolí Quo Vadis Dive Resort Cebu - Bazén Quo Vadis Dive Resort Cebu - Bazén Quo Vadis Dive Resort Cebu - Recepce Quo Vadis Dive Resort Cebu - Okolí Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pokoj pro hosty Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pokoj pro hosty Quo Vadis Dive Resort Cebu - Restaurace Quo Vadis Dive Resort Cebu - Restaurace Quo Vadis Dive Resort Cebu - Restaurace Quo Vadis Dive Resort Cebu - Recepce Quo Vadis Dive Resort Cebu - Okolí Quo Vadis Dive Resort Cebu - Interiér hotelu
Quo Vadis Dive Resort Cebu - Restaurace Quo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreační zařízení Quo Vadis Dive Resort Cebu - Bazén Quo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreační zařízení Quo Vadis Dive Resort Cebu - Exteriér hotelu Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pláž Quo Vadis Dive Resort Cebu - Exteriér hotelu Quo Vadis Dive Resort Cebu - Bazén Quo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreační zařízení Quo Vadis Dive Resort Cebu - Exteriér hotelu Quo Vadis Dive Resort Cebu - Zahrada Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pláž
Oblast: Moalboal Počet pokojů: 25
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 364 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
7,8
Personál
7,5
Stav hotelu / čistota
7,7
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (364)
Seřazeno podle:
Josef Z. Páry Czech Republic, 8. března 2014
tomto resortu jsem byl v roce 2013 a 2014 vždy ok

ubytování a služby pak podvodní fauna na dohled a příjemní klid k odpočinku
8,3
nemám co by bylo tak závažného abych na to upozornoval
Jan B. Páry Czech Republic, 16. listopadu 2012
Velmi příjemný resort na pobřeží

Daving centrum, blízko pláže, klid a pohoda.
8,7
tento resort jsme si vybrali i když některá hodnocení nebyla právě nadšená. Musím říct, že nám se tento resort moc líbil. Bydleli jsme v samostatné chatičce nedaleko bazénu a ten týden tady byl úžasný. Chatička má všechno co potřebujete. Není absolutně komfortní, ale je prostorná, čistá a velmi přátelská. Jakmile vejdete, cítíte se příjemně. Občas má personál trochu problém s počtem ručníků, co vám dodá, ale stačí zajít na recepci a hned se vše vyřeší a s úsměvem. Opravdu můžeme doporučit.
Sightseeing/Attractions Tip: V okolí resortu, jsou další resorty, ale můžete si půjčit levně motorku a zajet se podívat na bílé pláže nedaleko. Tam je to opravdu silná romantic... U resortu je krásný bazém s výhledem na moře. Krom toho je tady diving centrum na profi úrovni a slušnými cenami. Opravdu doporučujeme.
Cruz J. Jednotlivci Philippines, 3. srpna 2014
moalboal escape

peaceful clean good
6
fine
Stuart J. Páry United Kingdom, 22. července 2014
A pleasant stay in the Garden View fan room!

Loxation is right by the beach; very clean & friendly; cheap promo breakfast.
8,3
We stayed in the Garden View fan room which was very clean, had a ceiling fan & stand-up fan, so wasn't too hot. The location was great & the staff efficient & friendly. No complaints at all about the room or resort. The only complaint were the extremely rude, abusive & dishonest tricycle drivers hanging around at the resort. However, we complained to the resort receptionist/secretary who was excellent & she listened to us & went with security & sorted the situation out immediately. I was very impressed! I would stay there again & would recommend it! They care about their guests.
Cresvic F. Rodiny se staršími dětmi United States of America, 29. června 2014
disappointing

breakfast, the restaurant staff,and the guard who was also the porter
4
The receptionist at the front desk was not very accommodating. We were made to feel that we were not welcome there. Considering that they claimed that the resort was fully booked, there was no 24 hour service at the front desk.For me that's dangerous especially since there are no phones in the rooms.We don't know who to call in an emergency, thank God we survived the night without one.There were ants in the bathroom floor and in the bed as we entered the room.
Cresvic F. Skupiny United States of America, 29. června 2014
Poor customer service and discriminating

The staff at the restaurantThe guard who also acted as porter was very helpfulVery quiet
4,3
There were lots of ants in the bed as we entered the room. The front desk staff showed a bad attitude towards local patrons and more attentive to foreigners and appeared to look down on us who are Filipinos. She didnt realize we were all high ranking professionals.It's very sad to think that you get discriminated against by your own race. There are way better resorts in the area that give better service. Will never come back.
Li K. Páry Hong Kong, 23. června 2014
A resort with a wonderful beach

The resort is located just at the beach front of a wonderful beach. Just downstair, you could enjoy snorkeling to a house reef. The room is ok and spacious enough.
8
If you love sun shine and clean beach with crystal clear water and if you want to snorkel with turtles swimming around a house reef, just book the resort and go for it. It won't let you down. Resort is not luxury but is tidy and spacious also not expensive. It is very relaxing.
Darryl C. Páry Austria, 23. června 2014
simple and relaxing

being right on the ocean,quiet atmosphere.nice rooms
8
It was a relaxing place to stay right near the ocean with mellow staff and good food available.
Carol R. Jednotlivci United States of America, 19. června 2014
great staff/ watch out for jellyfish

house reef, bar, staff
8,7
relaxing time, pretty nice house reef. BUT if you are going snorkeling two things....JELLYFISH, be sure and bring a layer of something to wear covering legs and arms, also you have to buy, not rent, the snorkel gear, not cheap. for sure take the day trip to see the whale sharks. Awesome bar, beautiful view.
Mark W. Páry New Zealand, 18. června 2014
quiet location

pool - snorkeling - staff
8
booked a seaview room this visit - did not have a tv which my partner missed more than I - property requires some maintenance since last stayed - staff as before friendly and helpful

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!


AS-AGWEB-3C02