nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Quo Vadis Dive Resort

Panagsama Beach, Moalboal, Cebu, Filipíny 6032 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Quo Vadis Beach Resort
Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pokoj pro hosty Quo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivity Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pokoj pro hosty Quo Vadis Dive Resort Cebu - Koupelna Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pokoj pro hosty Quo Vadis Dive Resort Cebu - Okolí Quo Vadis Dive Resort Cebu - Obchody Quo Vadis Dive Resort Cebu - Okolí Quo Vadis Dive Resort Cebu - Restaurace Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu - Recepce Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu - Okolí Quo Vadis Dive Resort Cebu - Obchody Quo Vadis Dive Resort Cebu - Okolí
Quo Vadis Dive Resort Cebu - Obchody Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu - Bazén Quo Vadis Dive Resort Cebu - Recepce Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu - Restaurace Quo Vadis Dive Resort Cebu - Restaurace Quo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivity Quo Vadis Dive Resort Cebu - Blízká atrakce Quo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreační zařízení Quo Vadis Dive Resort Cebu - Blízká atrakce
Oblast: Moalboal Počet pokojů: 25
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 443 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
7,9
Personál
7,5
Stav hotelu / čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (443)
Seřazeno podle:
Josef Z. Páry Czech Republic, 8. března 2014
tomto resortu jsem byl v roce 2013 a 2014 vždy ok

ubytování a služby pak podvodní fauna na dohled a příjemní klid k odpočinku
8,3
nemám co by bylo tak závažného abych na to upozornoval
Jan B. Páry Czech Republic, 16. listopadu 2012
Velmi příjemný resort na pobřeží

Daving centrum, blízko pláže, klid a pohoda.
8,7
tento resort jsme si vybrali i když některá hodnocení nebyla právě nadšená. Musím říct, že nám se tento resort moc líbil. Bydleli jsme v samostatné chatičce nedaleko bazénu a ten týden tady byl úžasný. Chatička má všechno co potřebujete. Není absolutně komfortní, ale je prostorná, čistá a velmi přátelská. Jakmile vejdete, cítíte se příjemně. Občas má personál trochu problém s počtem ručníků, co vám dodá, ale stačí zajít na recepci a hned se vše vyřeší a s úsměvem. Opravdu můžeme doporučit.
Sightseeing/Attractions Tip: V okolí resortu, jsou další resorty, ale můžete si půjčit levně motorku a zajet se podívat na bílé pláže nedaleko. Tam je to opravdu silná romantic... U resortu je krásný bazém s výhledem na moře. Krom toho je tady diving centrum na profi úrovni a slušnými cenami. Opravdu doporučujeme.
Tanja M. Rodiny s malými dětmi Slovenia, 22. března 2015
nice bungalow

staff
8
Nice place but wifi is really bad
Abigail H. Páry Australia, 11. března 2015
Great location, lovely sunset

Sunsets, pool
6,7
Generally a great time. Resort could do with a bit of renovation as it is old and tired. Pool area was not kept clean by staff, overflowing ashtrays and drink glasses left. But would say we had a great time, slept well, room clean and location by ocean was excellent.
Shui M. Páry Hong Kong, 25. února 2015
Recommended

good dive center, helpful staff, comfortable environment
8
clean room, hot shower, safety box, walk some minutes have a restaurant and store
Richard N. Páry Thailand, 21. února 2015
Great stay, comfortable, clean and well serviced

Best place to stay in moalboal, pool and dive shop
9,3
Larry T. Skupiny Singapore, 9. února 2015
Good beach location, not so perfect staff

Location, view, ambience
8
Nice location which is really far away from the city. A great getaway directly at the beach with a PADI dive center within. Resort staff is able to arrange for transport to and from Mactan airport for PHP2900. However, we requested to make slight detours to visit a few places which were on the way while making the transport reservation a night before. The next day when we were departing, we were shocked to have to add in extra PHP500 for the detour as it "deviates a lot" from the route to airport. Communication from their night to day shift staff could have been better as we were told there will be no extra charges.
Larry R. Páry United States of America, 25. ledna 2015
Great place for snorleling

The location on the beach. The snorkeling from the beach. The tranportation from the airport in Cebu City.We
6,7
We enjoyed our stay. The only problem was that the extended range wifi (pool) did not work. You had to stand near reception to connect.
Anthony P. Skupiny Canada, 20. ledna 2015
Enjoyable 7 days

This is a well run dive resort where everything seemed to work. If course the staff were great, rooms cleaned everyday. The price was good value. We were a group of three with three bungalows.
9
Marco L. Páry Switzerland, 20. ledna 2015
good for scuba diving

good price, rooms are ok, diveshop
8
the rooms are ok, big enough, comfortable and clean: good value for money! Friendly stuff, the restaurant is ok, and the dive shop is within the resort.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Quo Vadis Dive Resort CebuQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pokoj pro hostyQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pokoj pro hostyQuo Vadis Dive Resort Cebu - KoupelnaQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pokoj pro hostyQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolíQuo Vadis Dive Resort Cebu - ObchodyQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolíQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestauraceQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/loungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/loungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - RecepceQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/loungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolíQuo Vadis Dive Resort Cebu - ObchodyQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolíQuo Vadis Dive Resort Cebu - ObchodyQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/loungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - BazénQuo Vadis Dive Resort Cebu - RecepceQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/loungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/loungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestauraceQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestauraceQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Cebu - Blízká atrakceQuo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreační zařízeníQuo Vadis Dive Resort Cebu - Blízká atrakceQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Cebu - VybaveníQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Cebu - Exteriér hoteluQuo Vadis Dive Resort Cebu - Balkón/terasaQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pokoj pro hostyQuo Vadis Dive Resort Cebu - Exteriér hoteluQuo Vadis Dive Resort Cebu - Exteriér hoteluQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolíQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreační zařízeníQuo Vadis Dive Resort Cebu - RecepceQuo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreační zařízeníQuo Vadis Dive Resort Cebu - VchodQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolíQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivity


AS-AGWEB-3B07