nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Quo Vadis Dive Resort

Panagsama Beach, Moalboal, Cebu, Filipíny 6032 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Quo Vadis Beach Resort
Quo Vadis Dive Resort Cebu - Bazén Quo Vadis Dive Resort Cebu - Exteriér hotelu Quo Vadis Dive Resort Cebu - Bazén Quo Vadis Dive Resort Cebu - Okolí Quo Vadis Dive Resort Cebu - Bazén Quo Vadis Dive Resort Cebu - Bazén Quo Vadis Dive Resort Cebu - Recepce Quo Vadis Dive Resort Cebu - Okolí Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pokoj pro hosty Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pokoj pro hosty Quo Vadis Dive Resort Cebu - Restaurace Quo Vadis Dive Resort Cebu - Restaurace Quo Vadis Dive Resort Cebu - Restaurace Quo Vadis Dive Resort Cebu - Recepce Quo Vadis Dive Resort Cebu - Okolí Quo Vadis Dive Resort Cebu - Interiér hotelu
Quo Vadis Dive Resort Cebu - Restaurace Quo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreační zařízení Quo Vadis Dive Resort Cebu - Bazén Quo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreační zařízení Quo Vadis Dive Resort Cebu - Exteriér hotelu Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pláž Quo Vadis Dive Resort Cebu - Exteriér hotelu Quo Vadis Dive Resort Cebu - Bazén Quo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreační zařízení Quo Vadis Dive Resort Cebu - Exteriér hotelu Quo Vadis Dive Resort Cebu - Zahrada Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pláž
Oblast: Moalboal Počet pokojů: 25
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 372 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
7,8
Personál
7,5
Stav hotelu / čistota
7,7
Pokojový komfort/standard
7,5
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (372)
Seřazeno podle:
Josef Z. Páry Czech Republic, 8. března 2014
tomto resortu jsem byl v roce 2013 a 2014 vždy ok

ubytování a služby pak podvodní fauna na dohled a příjemní klid k odpočinku
8,3
nemám co by bylo tak závažného abych na to upozornoval
Jan B. Páry Czech Republic, 16. listopadu 2012
Velmi příjemný resort na pobřeží

Daving centrum, blízko pláže, klid a pohoda.
8,7
tento resort jsme si vybrali i když některá hodnocení nebyla právě nadšená. Musím říct, že nám se tento resort moc líbil. Bydleli jsme v samostatné chatičce nedaleko bazénu a ten týden tady byl úžasný. Chatička má všechno co potřebujete. Není absolutně komfortní, ale je prostorná, čistá a velmi přátelská. Jakmile vejdete, cítíte se příjemně. Občas má personál trochu problém s počtem ručníků, co vám dodá, ale stačí zajít na recepci a hned se vše vyřeší a s úsměvem. Opravdu můžeme doporučit.
Sightseeing/Attractions Tip: V okolí resortu, jsou další resorty, ale můžete si půjčit levně motorku a zajet se podívat na bílé pláže nedaleko. Tam je to opravdu silná romantic... U resortu je krásný bazém s výhledem na moře. Krom toho je tady diving centrum na profi úrovni a slušnými cenami. Opravdu doporučujeme.
Hiu C. Jednotlivci Hong Kong, 11. září 2014
Nice diving resort at MoalBoal

DM performance, Room cleanness, Resort facilities
7
The staff in Quo Vadis are very nice, especially the DM inside. All diving equipments are good condition. The resort is very close to the beach (i.e. near the diving site). Sardine storm is very attactive. Will choose Quo Vidas again next time.
Mihail S. Páry Bulgaria, 9. září 2014
Nice garden, clean rooms, wifi everywhere

Nice garden, clean rooms, wifi everywhere.
7,7
Nice garden, clean rooms, wifi everywhere. Food at the restaurant is expensive. Water in the room is 4 times more expensive than the mini market located 50m from the resort. Beach is not good.
Yukimasa U. Jednotlivci Japan, 9. září 2014
Good enough for budget travelers

Swimming pool, location, restaurant
6
Mihail S. Páry Bulgaria, 8. září 2014
Nice place to stay

Nice garden, clean rooms, wifi everywhere
7,7
Nice garden, clean rooms, wifi everywhere. Food at the restaurant is expensive. Water in the room is 4 times more expensive than the mini market located 50m from the resort.
Hyeongjin J. Skupiny South Korea, 8. září 2014
Peaceful resort

Calm, Independent, easy access to the beach
7
We've stayed for three nights at Seaview Delux. Generally, I liked the resort. From the several comments about the staff, I was little bit difensive against the staff. However, i found out that I didn't have to concern about the staff, they were kind enough to stay. I might go there again, if I visit Moalboal again. You should know onething that you should walk more than 5minutes to find other pubs or bars.
Cherryven A. Jednotlivci United Kingdom, 13. srpna 2014
Adequate

individual cottages, swimming pool on site
6
Was only booked for 1 night but my room had no tv so did not stay look. Place is suitable for divers who wants to be near the sea..
Joel M. Jednotlivci France, 7. srpna 2014
a good place to stay

location, comfort, facilities
9
Quo vadis is a nice resort located in Panagsama beach (but there's not really a beach). It's a good place for divers. I've stayed in bungalow 2 during 4 nights and it was really good, the room worth the price i payed for (31,50 E per night). It's clean, comfortable, quiet. The room is big, the bathroom is good but the cabled TV is not in front of the bed but on the right, it's not so easy to watch it but it's not so important. The 5th night i've been transfered to the bungalow 4 wich is located near the entrance and it was very different, quite noisy late at night with people talking loud in the parking nearby and tricycle hanging around. Most of all the bed was terrible, the matress is so thin that you can feel hardly the wood of the native filipino bed. Fortunatly it's a two single bed room so i've put the other matress on the matress of my bed and it was ok like that. The bathroom was dirty and needed some maintenance. This room don't worth the price i payed for (38 E). The restaurant is very good and prices are like what you can get anywhere. The breakfast is cheap and good, only 99 P. The staff is great. You can also rent a motorcycle for only 300 P per day, and visit the mountains beetween Badian and Alegria wich is very beautiful. Overall i can say i had a pleasant stay there and i recommend this resort for the comfort and the diving facilities they propose. :-)
Cruz J. Jednotlivci Philippines, 3. srpna 2014
moalboal escape

peaceful clean good
6
fine

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Quo Vadis Dive Resort CebuQuo Vadis Dive Resort Cebu - BazénQuo Vadis Dive Resort Cebu - Exteriér hoteluQuo Vadis Dive Resort Cebu - BazénQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolíQuo Vadis Dive Resort Cebu - BazénQuo Vadis Dive Resort Cebu - BazénQuo Vadis Dive Resort Cebu - RecepceQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolíQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pokoj pro hostyQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pokoj pro hostyQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestauraceQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestauraceQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestauraceQuo Vadis Dive Resort Cebu - RecepceQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolíQuo Vadis Dive Resort Cebu - Interiér hoteluQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestauraceQuo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreační zařízeníQuo Vadis Dive Resort Cebu - BazénQuo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreační zařízeníQuo Vadis Dive Resort Cebu - Exteriér hoteluQuo Vadis Dive Resort Cebu - PlážQuo Vadis Dive Resort Cebu - Exteriér hoteluQuo Vadis Dive Resort Cebu - BazénQuo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreační zařízeníQuo Vadis Dive Resort Cebu - Exteriér hoteluQuo Vadis Dive Resort Cebu - ZahradaQuo Vadis Dive Resort Cebu - PlážQuo Vadis Dive Resort Cebu - Balkón/terasaQuo Vadis Dive Resort Cebu - Exteriér hoteluQuo Vadis Dive Resort Cebu - Exteriér hoteluQuo Vadis Dive Resort Cebu - Exteriér hoteluQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/loungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - Exteriér hoteluQuo Vadis Dive Resort Cebu - Exteriér hoteluQuo Vadis Dive Resort Cebu - Exteriér hoteluQuo Vadis Dive Resort Cebu - Exteriér hoteluQuo Vadis Dive Resort Cebu - Exteriér hoteluQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestauraceQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolíQuo Vadis Dive Resort Cebu - BazénQuo Vadis Dive Resort Cebu - RecepceQuo Vadis Dive Resort Cebu - RecepceQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pokoj pro hostyQuo Vadis Dive Resort Cebu - KoupelnaQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pokoj pro hostyQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolíQuo Vadis Dive Resort Cebu - ObchodyQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolíQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestauraceQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/loungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/loungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - RecepceQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/loungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolíQuo Vadis Dive Resort Cebu - ObchodyQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolíQuo Vadis Dive Resort Cebu - ObchodyQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/loungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - BazénQuo Vadis Dive Resort Cebu - RecepceQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/loungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/loungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestauraceQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestauraceQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Cebu - Blízká atrakceQuo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreační zařízeníQuo Vadis Dive Resort Cebu - Blízká atrakceQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Cebu - VybaveníQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Cebu - Exteriér hoteluQuo Vadis Dive Resort Cebu - Balkón/terasaQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pokoj pro hostyQuo Vadis Dive Resort Cebu - Exteriér hoteluQuo Vadis Dive Resort Cebu - Exteriér hoteluQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolíQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreační zařízení


AS-AGWEB-3B08