Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Quo Vadis Dive Resort

Panagsama Beach, Moalboal, Cebu, Filipíny 6032 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Quo Vadis Beach Resort
Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pokoj pro hosty Quo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivity Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pokoj pro hosty Quo Vadis Dive Resort Cebu - Koupelna Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pokoj pro hosty Quo Vadis Dive Resort Cebu - Okolí Quo Vadis Dive Resort Cebu - Obchody Quo Vadis Dive Resort Cebu - Okolí Quo Vadis Dive Resort Cebu - Restaurace Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu - Recepce Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu - Okolí Quo Vadis Dive Resort Cebu - Obchody Quo Vadis Dive Resort Cebu - Okolí
Quo Vadis Dive Resort Cebu - Obchody Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu - Bazén Quo Vadis Dive Resort Cebu - Recepce Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu - Restaurace Quo Vadis Dive Resort Cebu - Restaurace Quo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivity Quo Vadis Dive Resort Cebu - Blízká atrakce Quo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreační zařízení Quo Vadis Dive Resort Cebu - Blízká atrakce
Oblast: Moalboal Počet pokojů: 25

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 472 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
7,9
Personál
7,5
Stav hotelu / čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,5
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (472)
Seřazeno podle:
Josef Z. Páry Czech Republic, 8. března 2014
tomto resortu jsem byl v roce 2013 a 2014 vždy ok

ubytování a služby pak podvodní fauna na dohled a příjemní klid k odpočinku
8,3
nemám co by bylo tak závažného abych na to upozornoval
Jan B. Páry Czech Republic, 16. listopadu 2012
Velmi příjemný resort na pobřeží

Daving centrum, blízko pláže, klid a pohoda.
8,7
tento resort jsme si vybrali i když některá hodnocení nebyla právě nadšená. Musím říct, že nám se tento resort moc líbil. Bydleli jsme v samostatné chatičce nedaleko bazénu a ten týden tady byl úžasný. Chatička má všechno co potřebujete. Není absolutně komfortní, ale je prostorná, čistá a velmi přátelská. Jakmile vejdete, cítíte se příjemně. Občas má personál trochu problém s počtem ručníků, co vám dodá, ale stačí zajít na recepci a hned se vše vyřeší a s úsměvem. Opravdu můžeme doporučit.
Sightseeing/Attractions Tip: V okolí resortu, jsou další resorty, ale můžete si půjčit levně motorku a zajet se podívat na bílé pláže nedaleko. Tam je to opravdu silná romantic... U resortu je krásný bazém s výhledem na moře. Krom toho je tady diving centrum na profi úrovni a slušnými cenami. Opravdu doporučujeme.
Wong M. Páry Malaysia, 19. května 2015
Value for money

Clean,
6,3
We book a room with fan. It is very hot at night,change to air cond room in the end, just for sleeping. Maybe due to the hot weather. The room is clean n valuable. Worth for it.
Crisanto B. Skupiny Philippines, 10. května 2015
Nice stay at this resort

Nice and spacious rooms, nice pool, fantastic view of the sea
7,3
Crisanto B. Skupiny Philippines, 10. května 2015
nice stay at this resort

nice and spacious rooms, nice pool, great view of the sea
7,3
Emma K. Jednotlivci United Kingdom, 10. května 2015
Lovely little dive resort

Dive shop, location and views of the sea, relaxation
8,3
We loved it here! We are backpackers so it was over our budget and we only stayed for 1 night but we came back everyday to use the pool and go diving! Our room was fully Booked so we were upgraded for free to a bungalow with sea views, air con, a tv and a minibar! It was a little piece of luxury for us for one night!
Paul F. Jednotlivci United States of America, 9. května 2015
Nice little place and worth the price.

Good staff, good rooms, good scuba.
10
Very nice place to stay and for a great price.
Guy S. Páry Canada, 8. května 2015
very convenient

location, dive shop, nice bungalow
8,7
Great
Erik J. Páry Sweden, 4. května 2015
Fabulous Stay on the Beach

Location, Staff, Food
10
Our room was quite comfortable for the price paid. This is not a luxury resort, so we were fine with the 3-inch mattresses. Everything was clean and tidy, which is the important part for us. The food service was amazing. We had several meals there, and everything was really tasty. My favorite was the Arista Burger (Arista is the name of their restaurant). The staff was incredible as well. Everyone had a ready smile and willingness to help. The dive shop is well-run and fun, with dives to a nearby island, a sardine run, etc. Make sure you bring water shoes and check the tide tables. At low tide, you have to be careful not to step on corals and rocks on your way to the water. At high tide, you can swim to the steps that lead down from the resort. There is no beach per say - just a rocky shore line. It is great for snorkeling and scuba but not for sunbathing or sand castles. Beware the tiny jelly fish in this area near the shore. They are hard to see so it is easy to get stung. Wearing protective gear is advised for that reason. The views are amazing, and the location right on the water means dining in view of the sea for all your meals. Bring cash to save the 4.8% credit card surcharge.
Meneleo M. Páry United States of America, 22. dubna 2015
relaxing place

I like the closeness to beach, clean hotel, and good food.
7,7
The stay was very relaxing due to the vicinity of the beach which makes it tranquil. At night the ambiance was really nice where you can have a drink or two to relax you even more.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Quo Vadis Dive Resort CebuQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pokoj pro hostyQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pokoj pro hostyQuo Vadis Dive Resort Cebu - KoupelnaQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pokoj pro hostyQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolíQuo Vadis Dive Resort Cebu - ObchodyQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolíQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestauraceQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/loungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/loungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - RecepceQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/loungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolíQuo Vadis Dive Resort Cebu - ObchodyQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolíQuo Vadis Dive Resort Cebu - ObchodyQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/loungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - BazénQuo Vadis Dive Resort Cebu - RecepceQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/loungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/loungeQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestauraceQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestauraceQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Cebu - Blízká atrakceQuo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreační zařízeníQuo Vadis Dive Resort Cebu - Blízká atrakceQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Cebu - VybaveníQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Cebu - Exteriér hoteluQuo Vadis Dive Resort Cebu - Balkón/terasaQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pokoj pro hostyQuo Vadis Dive Resort Cebu - Exteriér hoteluQuo Vadis Dive Resort Cebu - Exteriér hoteluQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolíQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreační zařízeníQuo Vadis Dive Resort Cebu - RecepceQuo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreační zařízeníQuo Vadis Dive Resort Cebu - VchodQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolíQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport a aktivity


AS-AGWEB-3B07