Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Quo Vadis Dive Resort

Panagsama Beach, Moalboal, Moalboal, Filipíny 6032 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Quo Vadis Beach Resort
Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Pokoj pro hosty Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport a aktivity Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Koupelna Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Pokoj pro hosty Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Okolí Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Obchody Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Okolí Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Pub/lounge Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Recepce Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Obchody Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Okolí Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Obchody Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Restaurace Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport a aktivity Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Blízká atrakce Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Restaurace
Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Blízká atrakce Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport a aktivity Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Vybavení Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport a aktivity Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Exteriér hotelu Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Pokoj pro hosty Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Exteriér hotelu Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Exteriér hotelu Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Okolí Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport a aktivity Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Rekreační zařízení Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Recepce
Oblast: Moalboal Počet pokojů: 25

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 488 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
7,9
Personál
7,5
Stav hotelu/čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,5
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (488)
Seřazeno podle:
Josef Z. Páry Czech Republic, 8. března 2014
tomto resortu jsem byl v roce 2013 a 2014 vždy ok

ubytování a služby pak podvodní fauna na dohled a příjemní klid k odpočinku
8,3
nemám co by bylo tak závažného abych na to upozornoval
Nahlásit hodnocení
Jan B. Páry Czech Republic, 16. listopadu 2012
Velmi příjemný resort na pobřeží

Daving centrum, blízko pláže, klid a pohoda.
8,7
tento resort jsme si vybrali i když některá hodnocení nebyla právě nadšená. Musím říct, že nám se tento resort moc líbil. Bydleli jsme v samostatné chatičce nedaleko bazénu a ten týden tady byl úžasný. Chatička má všechno co potřebujete. Není absolutně komfortní, ale je prostorná, čistá a velmi přátelská. Jakmile vejdete, cítíte se příjemně. Občas má personál trochu problém s počtem ručníků, co vám dodá, ale stačí zajít na recepci a hned se vše vyřeší a s úsměvem. Opravdu můžeme doporučit.
Sightseeing/Attractions Tip: V okolí resortu, jsou další resorty, ale můžete si půjčit levně motorku a zajet se podívat na bílé pláže nedaleko. Tam je to opravdu silná romantic... U resortu je krásný bazém s výhledem na moře. Krom toho je tady diving centrum na profi úrovni a slušnými cenami. Opravdu doporučujeme.
Nahlásit hodnocení
Sigrid S. Jednotlivci Netherlands, 14. července 2015
Perfect stay if you want to dive!

The staff is super friendly And helpfull, you can choose from a large amount of European food if you would like. The gardenview room are big. And good price
8
I had a wonderfull stay! I did divingclass instructor is the best! Everything is well organized. And the gear is good! The house reef is wonderful. Even though the visibility was not good. I would definitely go there again!!
Nahlásit hodnocení
Mohamed R. Jednotlivci United States of America, 11. července 2015
Fair

Location - cleanliness - security
5,7
Nahlásit hodnocení
Mary G. Páry Philippines, 9. července 2015
Great Place for those who love To DIVE

Clean, nice staff and a relaxing place
8,7
We thank the receptionist 'coz they upgraded us to a superior room... It was our last stay in Moalboal and we really enjoyed it..thanks a lot!!!
Nahlásit hodnocení
Kwan Y. Jednotlivci Australia, 29. června 2015
good for vacation

the service is quite good, and the environment is suited for vacation, and the service of diving is good
7,7
Nahlásit hodnocení
Ann J. Páry Philippines, 14. června 2015
We love it

Clean, quiet and location
9,3
We love the place. We enjoy staying here. Good thing is not near on the bar/party area. My husband and I like relaxing place. we like the food.
Nahlásit hodnocení
Vanessa S. Páry Philippines, 12. června 2015
Both good and bad

Very near the coastline, beach is accessible, they let us borrow life vests for free while some of the snorkeling gears cam be rented for very cheap price
8,3
Enjoyed it as it is very close to the sea. Room was okay, however at night insects can come inside though doors and windows were already shut. Bad experience was with the comfort room. It has an awful smell all throughout our stay, plus the water supply was not really good thag we opted to take a shower outside by the poolside.
Nahlásit hodnocení
Matthew F. Jednotlivci United States of America, 21. května 2015
Good for diving. That's the only reason to stay.

Diving, location, decent service
6,7
Meh
Nahlásit hodnocení
Wong M. Páry Malaysia, 19. května 2015
Value for money

Clean,
6,3
We book a room with fan. It is very hot at night,change to air cond room in the end, just for sleeping. Maybe due to the hot weather. The room is clean n valuable. Worth for it.
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Quo Vadis Dive Resort MoalboalQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Pokoj pro hostyQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Moalboal - KoupelnaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Pokoj pro hostyQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolíQuo Vadis Dive Resort Moalboal - ObchodyQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolíQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Pub/loungeQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RecepceQuo Vadis Dive Resort Moalboal - ObchodyQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolíQuo Vadis Dive Resort Moalboal - ObchodyQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RestauraceQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Blízká atrakceQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RestauraceQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Blízká atrakceQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Moalboal - VybaveníQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Exteriér hoteluQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Pokoj pro hostyQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Exteriér hoteluQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Exteriér hoteluQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolíQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Rekreační zařízeníQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RecepceQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Rekreační zařízeníQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Exteriér hoteluQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolíQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Exteriér hoteluQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Exteriér hoteluQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RestauraceQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RestauraceQuo Vadis Dive Resort Moalboal - VyhlídkaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - BazénQuo Vadis Dive Resort Moalboal - BazénQuo Vadis Dive Resort Moalboal - BazénQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Pub/loungeQuo Vadis Dive Resort Moalboal - LobbyQuo Vadis Dive Resort Moalboal - VyhlídkaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolíQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolíQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolíQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolíQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolíQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolíQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolíQuo Vadis Dive Resort Moalboal - LobbyQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Rekreační zařízeníQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Pub/lounge


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A08