Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Quo Vadis Dive Resort

Panagsama Beach, Moalboal, Moalboal, Filipíny 6032 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Dříve : Quo Vadis Beach Resort
Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Pokoj pro hosty Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport a aktivity Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Koupelna Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Pokoj pro hosty Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Okolí Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Obchody Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Okolí Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Pub/lounge Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Recepce Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Obchody Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Okolí Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Obchody Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Restaurace Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport a aktivity Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Blízká atrakce Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Restaurace
Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Blízká atrakce Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport a aktivity Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Vybavení Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport a aktivity Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Exteriér hotelu Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Pokoj pro hosty Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Exteriér hotelu Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Exteriér hotelu Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Okolí Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport a aktivity Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Rekreační zařízení Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Recepce
Oblast: Moalboal Počet pokojů: 25

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 496 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
7,9
Personál
7,5
Stav hotelu/čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,5
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (496)
Seřazeno podle:
Josef Z. Páry Czech Republic, 8. března 2014
tomto resortu jsem byl v roce 2013 a 2014 vždy ok

ubytování a služby pak podvodní fauna na dohled a příjemní klid k odpočinku
8,3
nemám co by bylo tak závažného abych na to upozornoval
Nahlásit hodnocení
Jan B. Páry Czech Republic, 16. listopadu 2012
Velmi příjemný resort na pobřeží

Daving centrum, blízko pláže, klid a pohoda.
8,7
tento resort jsme si vybrali i když některá hodnocení nebyla právě nadšená. Musím říct, že nám se tento resort moc líbil. Bydleli jsme v samostatné chatičce nedaleko bazénu a ten týden tady byl úžasný. Chatička má všechno co potřebujete. Není absolutně komfortní, ale je prostorná, čistá a velmi přátelská. Jakmile vejdete, cítíte se příjemně. Občas má personál trochu problém s počtem ručníků, co vám dodá, ale stačí zajít na recepci a hned se vše vyřeší a s úsměvem. Opravdu můžeme doporučit.
Sightseeing/Attractions Tip: V okolí resortu, jsou další resorty, ale můžete si půjčit levně motorku a zajet se podívat na bílé pláže nedaleko. Tam je to opravdu silná romantic... U resortu je krásný bazém s výhledem na moře. Krom toho je tady diving centrum na profi úrovni a slušnými cenami. Opravdu doporučujeme.
Nahlásit hodnocení
Mohamed R. Jednotlivci United States of America, 24. srpna 2015
Bed sheets are polyester...very unconfotable

location
6,3
Bed sheets are polyester...very uncomfortable...Very cheap uncomfortable mattress and pillows...both resulted into lousy sleep
Nahlásit hodnocení
Jett R. Skupiny Philippines, 8. srpna 2015
Good place to stay!

Staffs were accomodating, comfortable and spacious, location
7,7
We stayed for a limited time but the overall experience was satisfying.
Nahlásit hodnocení
Nicholas B. Rodiny s malými dětmi United Kingdom, 3. srpna 2015
Overnight stay only

Efficient check in service. Good location and facilities appeared clean.
7
Only stayed one night and the check in check out process was great. Nothing to say bad about this place other than the rooms shown in the pictures for this resort on agoda were nothing like the one we stayed in. The rooms we were given were basic fan rooms so don't expect the semi modern ones I saw in the agoda pics.
Nahlásit hodnocení
Kristell R. Páry Philippines, 3. srpna 2015
Overnight stay

Room, location, cleanliness
8
Clean and big room. Beach front. Nice stay to unwind. Very peaceful but limited choice of foods.
Nahlásit hodnocení
Kawahara K. Rodiny se staršími dětmi Japan, 29. července 2015
Enjoyed No complaints

Good house reef Friendly staff Good location
9,7
Staff were all very friendly and kind Hotel was at the end of Panagsama Beach, which was away from the noise Quiet and peaceful, good for relaxing Water in the swimming pool was not very clear but clean, which maybe because they do not use chemicals such as Chlorine We were happy with their pool Their house reef was so beautiful as Pescador Isaland We had seen many kind of fish and turtle with snorkelling We cannot think of bad things except bathroom smelled badly...That's all,not big matter at all Overall very nice staying there!
Nahlásit hodnocení
Sigrid S. Jednotlivci Netherlands, 14. července 2015
Perfect stay if you want to dive!

The staff is super friendly And helpfull, you can choose from a large amount of European food if you would like. The gardenview room are big. And good price
8
I had a wonderfull stay! I did divingclass instructor is the best! Everything is well organized. And the gear is good! The house reef is wonderful. Even though the visibility was not good. I would definitely go there again!!
Nahlásit hodnocení
Mohamed R. Jednotlivci United States of America, 11. července 2015
Fair

Location - cleanliness - security
5,7
Nahlásit hodnocení
Mary G. Páry Philippines, 9. července 2015
Great Place for those who love To DIVE

Clean, nice staff and a relaxing place
8,7
We thank the receptionist 'coz they upgraded us to a superior room... It was our last stay in Moalboal and we really enjoyed it..thanks a lot!!!
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Quo Vadis Dive Resort MoalboalQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Pokoj pro hostyQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Moalboal - KoupelnaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Pokoj pro hostyQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolíQuo Vadis Dive Resort Moalboal - ObchodyQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolíQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Pub/loungeQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RecepceQuo Vadis Dive Resort Moalboal - ObchodyQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolíQuo Vadis Dive Resort Moalboal - ObchodyQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RestauraceQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Blízká atrakceQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RestauraceQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Blízká atrakceQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Moalboal - VybaveníQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Exteriér hoteluQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Pokoj pro hostyQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Exteriér hoteluQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Exteriér hoteluQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolíQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Rekreační zařízeníQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RecepceQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Rekreační zařízeníQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Exteriér hoteluQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolíQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport a aktivityQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Exteriér hoteluQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Exteriér hoteluQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RestauraceQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RestauraceQuo Vadis Dive Resort Moalboal - VyhlídkaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - BazénQuo Vadis Dive Resort Moalboal - BazénQuo Vadis Dive Resort Moalboal - BazénQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Pub/loungeQuo Vadis Dive Resort Moalboal - LobbyQuo Vadis Dive Resort Moalboal - VyhlídkaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolíQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolíQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolíQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolíQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolíQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolíQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolíQuo Vadis Dive Resort Moalboal - LobbyQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Rekreační zařízeníQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Pub/lounge


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B08