Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Radisson Blu Cebu

Serging Osmena Boulevard Corner Juan Luna Avenue, Město Cebu, Cebu City, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Radisson Blu Cebu Cebu City - Exteriér hotelu Radisson Blu Cebu Cebu City - Pokoj pro hosty Radisson Blu Cebu Cebu City - Koupelna Radisson Blu Cebu Cebu City - Restaurace Radisson Blu Cebu Cebu City - Prostory pro setkávání Radisson Blu Cebu Cebu City - Lobby Radisson Blu Cebu Cebu City - Bazén Radisson Blu Cebu Cebu City - Pokoj pro hosty Radisson Blu Cebu Cebu City - Exteriér hotelu Radisson Blu Cebu Cebu City - Exteriér hotelu Radisson Blu Cebu Cebu City - Restaurace Radisson Blu Cebu Cebu City - Executive Lounge Radisson Blu Cebu Cebu City - Lázně Radisson Blu Cebu Cebu City - Taneční sál Radisson Blu Cebu Cebu City - Executive Lounge Radisson Blu Cebu Cebu City - Jídlo a nápoje
Radisson Blu Cebu Cebu City - Jídlo a nápoje Radisson Blu Cebu Cebu City - Executive Lounge Radisson Blu Cebu Cebu City - Interiér hotelu Radisson Blu Cebu Cebu City - Vybavení Radisson Blu Cebu Cebu City - Executive Lounge Radisson Blu Cebu Cebu City - Lobby Radisson Blu Cebu Cebu City - Restaurace Radisson Blu Cebu Cebu City - Pokoj pro hosty Radisson Blu Cebu Cebu City - Vybavení Radisson Blu Cebu Cebu City - Prostory pro setkávání Radisson Blu Cebu Cebu City - Pokoj pro hosty Radisson Blu Cebu Cebu City - Taneční sál
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 400
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,9

na základě 2952 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,6
Poloha
8,9
Personál
9,1
Stav hotelu/čistota
9,2
Pokojový komfort/standard
9,0
Jídlo/stolování
8,4
Všechna hodnocení (2952)
Seřazeno podle:
Hector D. Jednotlivci United States of America, 24. července 2015
3 nights in Cebu

ambiance, staff friendliness, comfort
9,3
Great
Nahlásit hodnocení
William K. Rodiny s malými dětmi United States of America, 23. července 2015
Expensive hotel catering to businessman

Local to mall, service, comfort of room
8,3
My stay was great.....but view is of poor squatter area, city and streets are dirty, visitors must stay in hotel or mall to feel safe....swimming pool area was great...
Nahlásit hodnocení
Durand S. Páry United States of America, 17. července 2015
Under impressed by Radisson Blue Cebu

proximity to SM Mall, hotel security, staff friendliness
5
This was a short stay and chose this hotel because it was the one I had originally chosen for my first trip to Cebu, but had to cancel due to earthquake damage to hotel a couple of years ago. Sadly, this hotel did not live up to reviews. While the location is convenient to SM Mall, staff is friendly, and security is excellent, I expected much more based on ratings and reviews. My stay did not live up to it. The bed was uncomfortable, shower not in best repair, poor indoor air quality, and overall room layout inferior to other hotels I have stayed at in Cebu. The breakfast buffet was geared more toward travellers from Korea and India than other countries. The front desk staff tried hard to upsell me at check-in despite being friendly overall. Also felt room service rates were inflated given rates at other properties with similar ratings in Cebu. I don't plan to stay at this hotel during future visits to Cebu. I expect better value for my money.
Nahlásit hodnocení
Teodoro L. Obchodní cestující Philippines, 16. července 2015
Great hotel

Clean, comfortable, and new
10
My stay was perfect. The staff were very attentive and friendly. Food, especially breakfast, was sumptuous. You get your money's worth for a five-star hotel. Highly recommended. I will definitely stay at this hotel again.
Nahlásit hodnocení
Rodger S. Rodiny s malými dětmi Philippines, 16. července 2015
Perfect

Convenient,
9,7
Nahlásit hodnocení
Kishor K. Rodiny se staršími dětmi Kenya, 13. července 2015
An excellent hotel in a very good Location.

The Breakfast is awesome; the hotel facilities are comfortable and clean
10
Very enjoyable.
Nahlásit hodnocení
Seulgi K. Obchodní cestující South Korea, 12. července 2015
the hotel is full of satisfaction until i left

comfortable service and nice accomodation...
10
It was the richest satisfaction among the hotels i had stayed.
Nahlásit hodnocení
Chuang A. Obchodní cestující Philippines, 8. července 2015
A stay to remember

Very friendly & smiling staff especially in the Reception (esp. Ms. Chis of Front Desk). The food and dining is really incredible. And lastly comfort of the room.
10
We will surely go back to Radisson Blu. Thank your for the incredible experience.
Nahlásit hodnocení
Letecia R. Rodiny se staršími dětmi Norway, 8. července 2015
a fantastic classy hotel,,,

interior,cleanliness, staff,and a great location,,,
10
a great hotel with an elegant lobby,,,we had a great experience,,stayin there for two days the staff are friendly , helpful,,and lots of selection when it comes to breakfast super effective service,,,💙ly hotel want to stay there again,,,,
Nahlásit hodnocení
William K. Rodiny s malými dětmi United States of America, 7. července 2015
Overrated

Beds and eve
7
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Radisson Blu Cebu Cebu CityRadisson Blu Cebu Cebu City - Exteriér hoteluRadisson Blu Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyRadisson Blu Cebu Cebu City - KoupelnaRadisson Blu Cebu Cebu City - RestauraceRadisson Blu Cebu Cebu City - Prostory pro setkáváníRadisson Blu Cebu Cebu City - LobbyRadisson Blu Cebu Cebu City - BazénRadisson Blu Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyRadisson Blu Cebu Cebu City - Exteriér hoteluRadisson Blu Cebu Cebu City - Exteriér hoteluRadisson Blu Cebu Cebu City - RestauraceRadisson Blu Cebu Cebu City - Executive LoungeRadisson Blu Cebu Cebu City - LázněRadisson Blu Cebu Cebu City - Taneční sálRadisson Blu Cebu Cebu City - Executive LoungeRadisson Blu Cebu Cebu City - Jídlo a nápojeRadisson Blu Cebu Cebu City - Jídlo a nápojeRadisson Blu Cebu Cebu City - Executive LoungeRadisson Blu Cebu Cebu City - Interiér hoteluRadisson Blu Cebu Cebu City - VybaveníRadisson Blu Cebu Cebu City - Executive LoungeRadisson Blu Cebu Cebu City - LobbyRadisson Blu Cebu Cebu City - RestauraceRadisson Blu Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyRadisson Blu Cebu Cebu City - VybaveníRadisson Blu Cebu Cebu City - Prostory pro setkáváníRadisson Blu Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyRadisson Blu Cebu Cebu City - Taneční sálRadisson Blu Cebu Cebu City - VybaveníRadisson Blu Cebu Cebu City - LobbyRadisson Blu Cebu Cebu City - Prostory pro setkávání


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A01