Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Radisson Blu Cebu

Serging Osmena Boulevard Corner Juan Luna Avenue, Severní oblast rekultivace, Cebu City, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Radisson Blu Cebu Cebu City - Exteriér hotelu Radisson Blu Cebu Cebu City - Pokoj pro hosty Radisson Blu Cebu Cebu City - Koupelna Radisson Blu Cebu Cebu City - Restaurace Radisson Blu Cebu Cebu City - Prostory pro setkávání Radisson Blu Cebu Cebu City - Lobby Radisson Blu Cebu Cebu City - Bazén Radisson Blu Cebu Cebu City - Pokoj pro hosty Radisson Blu Cebu Cebu City - Exteriér hotelu Radisson Blu Cebu Cebu City - Exteriér hotelu Radisson Blu Cebu Cebu City - Restaurace Radisson Blu Cebu Cebu City - Executive Lounge Radisson Blu Cebu Cebu City - Lázně Radisson Blu Cebu Cebu City - Taneční sál Radisson Blu Cebu Cebu City - Executive Lounge Radisson Blu Cebu Cebu City - Jídlo a nápoje
Radisson Blu Cebu Cebu City - Jídlo a nápoje Radisson Blu Cebu Cebu City - Executive Lounge Radisson Blu Cebu Cebu City - Interiér hotelu Radisson Blu Cebu Cebu City - Vybavení Radisson Blu Cebu Cebu City - Executive Lounge Radisson Blu Cebu Cebu City - Lobby Radisson Blu Cebu Cebu City - Restaurace Radisson Blu Cebu Cebu City - Pokoj pro hosty Radisson Blu Cebu Cebu City - Vybavení Radisson Blu Cebu Cebu City - Prostory pro setkávání Radisson Blu Cebu Cebu City - Pokoj pro hosty Radisson Blu Cebu Cebu City - Taneční sál
Oblast: Severní oblast rekultivace Počet pokojů: 400
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,9

na základě 2972 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,6
Poloha
8,9
Personál
9,1
Stav hotelu/čistota
9,2
Pokojový komfort/standard
9,0
Jídlo/stolování
8,4
Všechna hodnocení (2972)
Seřazeno podle:
Katsuhiro Y. Obchodní cestující Japan, 16. srpna 2015
It's good but wash basin was clogged when I stayed

The food is really good.
6,3
So so ok
Nahlásit hodnocení
Daniel J. Obchodní cestující Philippines, 14. srpna 2015
Business Room

Room Comfort, Business Lounge, Location
9,3
Staff properly addressed inconvenience of late room turn-over Access to buisness lounge is included, includes afternoon tea and cocktail hour
Nahlásit hodnocení
John G. Rodiny s malými dětmi United Kingdom, 6. srpna 2015
complete with amenities and close to SM mall.

clean and child friendly. the food was great. swimming pool was a hit with the children.
9,7
It was relaxing. Staff were friendly and helpful.
Nahlásit hodnocení
Kevin V. Obchodní cestující United States of America, 31. července 2015
One of the best options in Cebu

Large rooms, good food, clean
9,3
It's a 4 star property, not 5 star. It competes well with Marriott. Rooms are much larger, but Marriott has a better location. Also, Marco Polo is an option but location is not the best. You'll be pleased if you go with any of the three.
Nahlásit hodnocení
Vaness R. Páry United States of America, 30. července 2015
Great location

Lication, staff and buffet!
8,7
Nahlásit hodnocení
Hector D. Jednotlivci United States of America, 24. července 2015
3 nights in Cebu

ambiance, staff friendliness, comfort
9,3
Great
Nahlásit hodnocení
William K. Rodiny s malými dětmi United States of America, 23. července 2015
Expensive hotel catering to businessman

Local to mall, service, comfort of room
8,3
My stay was great.....but view is of poor squatter area, city and streets are dirty, visitors must stay in hotel or mall to feel safe....swimming pool area was great...
Nahlásit hodnocení
Rashied S. Jednotlivci Malaysia, 21. července 2015
Beyest hotel in Cebu

Good hotel, nice spa and friendly staff
9,7
I laike this hotel. The massage is very good
Nahlásit hodnocení
Maria R. Páry Philippines, 18. července 2015
Great location, great hotel

Spacious, luxurious, very clean
8
Stay was great! The executive suite was very spacious and comfortable. The living room is ideal if u have any guests over for hanging out. The bedroom was also well kept. The walk in closet was very useful. The huge bathroom with the separate tub with a view of the pier was a plus! Breakfast could be served in your room as well if you have a lazy morning. All in all it was a wonderful stay!
Nahlásit hodnocení
Durand S. Páry United States of America, 17. července 2015
Under impressed by Radisson Blue Cebu

proximity to SM Mall, hotel security, staff friendliness
5
This was a short stay and chose this hotel because it was the one I had originally chosen for my first trip to Cebu, but had to cancel due to earthquake damage to hotel a couple of years ago. Sadly, this hotel did not live up to reviews. While the location is convenient to SM Mall, staff is friendly, and security is excellent, I expected much more based on ratings and reviews. My stay did not live up to it. The bed was uncomfortable, shower not in best repair, poor indoor air quality, and overall room layout inferior to other hotels I have stayed at in Cebu. The breakfast buffet was geared more toward travellers from Korea and India than other countries. The front desk staff tried hard to upsell me at check-in despite being friendly overall. Also felt room service rates were inflated given rates at other properties with similar ratings in Cebu. I don't plan to stay at this hotel during future visits to Cebu. I expect better value for my money.
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Radisson Blu Cebu Cebu CityRadisson Blu Cebu Cebu City - Exteriér hoteluRadisson Blu Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyRadisson Blu Cebu Cebu City - KoupelnaRadisson Blu Cebu Cebu City - RestauraceRadisson Blu Cebu Cebu City - Prostory pro setkáváníRadisson Blu Cebu Cebu City - LobbyRadisson Blu Cebu Cebu City - BazénRadisson Blu Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyRadisson Blu Cebu Cebu City - Exteriér hoteluRadisson Blu Cebu Cebu City - Exteriér hoteluRadisson Blu Cebu Cebu City - RestauraceRadisson Blu Cebu Cebu City - Executive LoungeRadisson Blu Cebu Cebu City - LázněRadisson Blu Cebu Cebu City - Taneční sálRadisson Blu Cebu Cebu City - Executive LoungeRadisson Blu Cebu Cebu City - Jídlo a nápojeRadisson Blu Cebu Cebu City - Jídlo a nápojeRadisson Blu Cebu Cebu City - Executive LoungeRadisson Blu Cebu Cebu City - Interiér hoteluRadisson Blu Cebu Cebu City - VybaveníRadisson Blu Cebu Cebu City - Executive LoungeRadisson Blu Cebu Cebu City - LobbyRadisson Blu Cebu Cebu City - RestauraceRadisson Blu Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyRadisson Blu Cebu Cebu City - VybaveníRadisson Blu Cebu Cebu City - Prostory pro setkáváníRadisson Blu Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyRadisson Blu Cebu Cebu City - Taneční sálRadisson Blu Cebu Cebu City - VybaveníRadisson Blu Cebu Cebu City - LobbyRadisson Blu Cebu Cebu City - Prostory pro setkávání


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A05