Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Radisson Blu Cebu

Serging Osmena Boulevard Corner Juan Luna Avenue, Město Cebu, Cebu, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Radisson Blu Cebu Cebu - Exteriér hotelu Radisson Blu Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Radisson Blu Cebu Cebu - Koupelna Radisson Blu Cebu Cebu - Restaurace Radisson Blu Cebu Cebu - Prostory pro setkávání Radisson Blu Cebu Cebu - Lobby Radisson Blu Cebu Cebu - Bazén Radisson Blu Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Radisson Blu Cebu Cebu - Exteriér hotelu Radisson Blu Cebu Cebu - Exteriér hotelu Radisson Blu Cebu Cebu - Restaurace Radisson Blu Cebu Cebu - Executive Lounge Radisson Blu Cebu Cebu - Lázně Radisson Blu Cebu Cebu - Taneční sál Radisson Blu Cebu Cebu - Executive Lounge Radisson Blu Cebu Cebu - Jídlo a nápoje
Radisson Blu Cebu Cebu - Jídlo a nápoje Radisson Blu Cebu Cebu - Executive Lounge Radisson Blu Cebu Cebu - Interiér hotelu Radisson Blu Cebu Cebu - Vybavení Radisson Blu Cebu Cebu - Executive Lounge Radisson Blu Cebu Cebu - Lobby Radisson Blu Cebu Cebu - Restaurace Radisson Blu Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Radisson Blu Cebu Cebu - Vybavení Radisson Blu Cebu Cebu - Prostory pro setkávání Radisson Blu Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Radisson Blu Cebu Cebu - Taneční sál
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 400
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,9

na základě 2928 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,6
Poloha
8,9
Personál
9,1
Stav hotelu/čistota
9,2
Pokojový komfort/standard
9,0
Jídlo/stolování
8,4
Všechna hodnocení (2928)
Seřazeno podle:
Peter V. Obchodní cestující Germany, 1. července 2015
Good Hotel But Not 5 Star

Good Service, But room and Bath need renovation
6
Nice Hotel But Pool looks old, to little towels and No pillows on the chairs. Very hard! Food good but soft drinks too expensiv. Too noisey by the Pool. You hear all Traffic and Bad smell
Jay O. Obchodní cestující Philippines, 26. června 2015
Amazing staff

Staff
7,3
Comfortable, they let me to check out late at 5pm without additional charges upon knowing my flight is 8pm. Friendly staff all over the hotel. Gym was good.
Mike J. Obchodní cestující Philippines, 23. června 2015
No points for CLUB CARLSON members

People almost understand English, hotel is very nice and located next to mall.
6,7
No points or stay credits if u book through agoda! Maybe fine print somewhere but I didn't see it...room service food is mediocre, both menu and taste. People go out of their way to help you and the staff seems well trained and friendly.
Andrea F. Jednotlivci Philippines, 21. června 2015
Awesome, amazing, and excellent!

Staffs are super approachable, perfect location, excellence for this hotel
9,3
Excellent!
Carlo A. Obchodní cestující Philippines, 20. června 2015
Room not clean and bedsheets, towels smell funky.

Location, security, pool.
5,7
It was okay but below my expectations as sheets and towels are not fresh and smells bad. The blackout curtain is defective in my room 428, was too bright in the morning. Surely way below 5-star hotel level.
Edlin A. Jednotlivci Philippines, 17. června 2015
Best hotel as always

Location, food, comfort
10
As always its still one of the best... Love everything in this hotel from the main door up to the time you checked out
Roslyn A. Skupiny United States of America, 14. června 2015
Staff service is excellent!

Friendly and respectful staff, pleasant room, practical location
10
Special mention to JUVS.... He picked us up at the airport with Roger... Very accommodating and knowledgeable of Radisson's operations, and again took us to the airport with Another pleasant driver to send us off!
Melanie S. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 13. června 2015
Satisfied

The food was good , friendly staff , good location
7,7
Very good
Roslyn A. Skupiny United States of America, 11. června 2015
All about Radisson Blue!!

Staff hospitality and the beauty of the hotel itself
10
Very pleasant!
Jose B. Obchodní cestující Philippines, 7. června 2015
Luxury for value!

The room was so posh, the food was good and service was professional.
9
Staying at the RADISSON Blu gave me the chance to rest that I craved for after a tiring trip to Samar. And I got more than I bargained for when I was upgraded because the room class I booked for was fully booked. But every inch of the hotel was excellent. And its proximity to the mall was a plus.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Radisson Blu Cebu CebuRadisson Blu Cebu Cebu - Exteriér hoteluRadisson Blu Cebu Cebu - Pokoj pro hostyRadisson Blu Cebu Cebu - KoupelnaRadisson Blu Cebu Cebu - RestauraceRadisson Blu Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníRadisson Blu Cebu Cebu - LobbyRadisson Blu Cebu Cebu - BazénRadisson Blu Cebu Cebu - Pokoj pro hostyRadisson Blu Cebu Cebu - Exteriér hoteluRadisson Blu Cebu Cebu - Exteriér hoteluRadisson Blu Cebu Cebu - RestauraceRadisson Blu Cebu Cebu - Executive LoungeRadisson Blu Cebu Cebu - LázněRadisson Blu Cebu Cebu - Taneční sálRadisson Blu Cebu Cebu - Executive LoungeRadisson Blu Cebu Cebu - Jídlo a nápojeRadisson Blu Cebu Cebu - Jídlo a nápojeRadisson Blu Cebu Cebu - Executive LoungeRadisson Blu Cebu Cebu - Interiér hoteluRadisson Blu Cebu Cebu - VybaveníRadisson Blu Cebu Cebu - Executive LoungeRadisson Blu Cebu Cebu - LobbyRadisson Blu Cebu Cebu - RestauraceRadisson Blu Cebu Cebu - Pokoj pro hostyRadisson Blu Cebu Cebu - VybaveníRadisson Blu Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníRadisson Blu Cebu Cebu - Pokoj pro hostyRadisson Blu Cebu Cebu - Taneční sálRadisson Blu Cebu Cebu - VybaveníRadisson Blu Cebu Cebu - LobbyRadisson Blu Cebu Cebu - Prostory pro setkávání


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

SG-AGWEB-6C07