Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Radisson Blu Cebu

Serging Osmena Boulevard Corner Juan Luna Avenue, Město Cebu, Cebu, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Radisson Blu Cebu Cebu - Exteriér hotelu Radisson Blu Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Radisson Blu Cebu Cebu - Koupelna Radisson Blu Cebu Cebu - Restaurace Radisson Blu Cebu Cebu - Prostory pro setkávání Radisson Blu Cebu Cebu - Lobby Radisson Blu Cebu Cebu - Bazén Radisson Blu Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Radisson Blu Cebu Cebu - Exteriér hotelu Radisson Blu Cebu Cebu - Exteriér hotelu Radisson Blu Cebu Cebu - Restaurace Radisson Blu Cebu Cebu - Executive Lounge Radisson Blu Cebu Cebu - Lázně Radisson Blu Cebu Cebu - Taneční sál Radisson Blu Cebu Cebu - Executive Lounge Radisson Blu Cebu Cebu - Jídlo a nápoje
Radisson Blu Cebu Cebu - Jídlo a nápoje Radisson Blu Cebu Cebu - Executive Lounge Radisson Blu Cebu Cebu - Interiér hotelu Radisson Blu Cebu Cebu - Vybavení Radisson Blu Cebu Cebu - Executive Lounge Radisson Blu Cebu Cebu - Lobby Radisson Blu Cebu Cebu - Restaurace Radisson Blu Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Radisson Blu Cebu Cebu - Vybavení Radisson Blu Cebu Cebu - Prostory pro setkávání Radisson Blu Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Radisson Blu Cebu Cebu - Taneční sál
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 400
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,9

na základě 2893 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,6
Poloha
8,9
Personál
9,1
Stav hotelu / čistota
9,2
Pokojový komfort/standard
9,0
Jídlo/stolování
8,4
Všechna hodnocení (2893)
Seřazeno podle:
Jeongcheol R. Jednotlivci South Korea, 21. května 2015
great example of good hotel

staff,
9,7
simply every time I visit Radisson Blue, this hotel gives me a security and comfort of staying at home. next to SM mall and close to airport, it seems like staffs are always doing rights things to their customers. I'm coming back there for next visit.
Abigail L. Obchodní cestující Philippines, 20. května 2015
Good hotel

Great breakfast buffet, spacious and comfy rooms, great service
9
Susan M. Obchodní cestující Philippines, 14. května 2015
home away from home

3 best things are location, comfortable room and good staffs
8,3
As always, Radisson Blu Cebu made my trip a pleasant one. As a business traveler, after a long day, I always look forward to going home & rest. And indeed, This hotel always meets my expectations. I will always stay in Radisson Blu whenever I visit my Cebu. Thank you!
Troy C. Rodiny s malými dětmi Australia, 13. května 2015
small single beds

close to the mall. the shower. the staff
8
Maria C. Obchodní cestující Philippines, 12. května 2015
Comfort and Standard.

Nice big comfortable room, excellent food and good location.
10
Alan S. Rodiny s malými dětmi Philippines, 11. května 2015
Home away from home

Great food, comfy room, location
9,7
Wonderful
Orlando J. Páry Philippines, 9. května 2015
great stay

staff, food, comfort
10
the staff were friendly. the food were great. the room was clean and spacious.
Hee J. Rodiny s malými dětmi Singapore, 9. května 2015
Great Stay

Clean room, Fun kids club in the weekend, Good breakfast
9,7
Radisson was Oasis for us. Except their outrageous charge for a local call, we loved our stay and Definitely will be going back again soon to Radisson! Thanks!
Frederick A. Rodiny s malými dětmi Philippines, 9. května 2015
nice, beautiful hotel

the pool, the breakfast buffet, the rooms..
8,3
it was a pleasant stay...
Alexander S. Páry Netherlands, 8. května 2015
Wonderful hotel

Good pool, good breakfast, good staff, wonderfull hotel
10
A perfect place in Cebu City, well maintained, amazone breakfast, good staff, also the hotel is next to a big shopping mall were you may find everything you next, from dinner to a cinema. Would definitely return to this hotel.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Radisson Blu Cebu CebuRadisson Blu Cebu Cebu - Exteriér hoteluRadisson Blu Cebu Cebu - Pokoj pro hostyRadisson Blu Cebu Cebu - KoupelnaRadisson Blu Cebu Cebu - RestauraceRadisson Blu Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníRadisson Blu Cebu Cebu - LobbyRadisson Blu Cebu Cebu - BazénRadisson Blu Cebu Cebu - Pokoj pro hostyRadisson Blu Cebu Cebu - Exteriér hoteluRadisson Blu Cebu Cebu - Exteriér hoteluRadisson Blu Cebu Cebu - RestauraceRadisson Blu Cebu Cebu - Executive LoungeRadisson Blu Cebu Cebu - LázněRadisson Blu Cebu Cebu - Taneční sálRadisson Blu Cebu Cebu - Executive LoungeRadisson Blu Cebu Cebu - Jídlo a nápojeRadisson Blu Cebu Cebu - Jídlo a nápojeRadisson Blu Cebu Cebu - Executive LoungeRadisson Blu Cebu Cebu - Interiér hoteluRadisson Blu Cebu Cebu - VybaveníRadisson Blu Cebu Cebu - Executive LoungeRadisson Blu Cebu Cebu - LobbyRadisson Blu Cebu Cebu - RestauraceRadisson Blu Cebu Cebu - Pokoj pro hostyRadisson Blu Cebu Cebu - VybaveníRadisson Blu Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníRadisson Blu Cebu Cebu - Pokoj pro hostyRadisson Blu Cebu Cebu - Taneční sálRadisson Blu Cebu Cebu - VybaveníRadisson Blu Cebu Cebu - LobbyRadisson Blu Cebu Cebu - Prostory pro setkávání


AS-AGWEB-3A03