nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Radisson Blu Cebu

Serging Osmena Boulevard Corner Juan Luna Avenue, Město Cebu, Cebu, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Radisson Blu Cebu Cebu - Exteriér hotelu Radisson Blu Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Radisson Blu Cebu Cebu - Koupelna Radisson Blu Cebu Cebu - Restaurace Radisson Blu Cebu Cebu - Prostory pro setkávání Radisson Blu Cebu Cebu - Lobby Radisson Blu Cebu Cebu - Bazén Radisson Blu Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Radisson Blu Cebu Cebu - Exteriér hotelu Radisson Blu Cebu Cebu - Exteriér hotelu Radisson Blu Cebu Cebu - Restaurace Radisson Blu Cebu Cebu - Executive Lounge Radisson Blu Cebu Cebu - Lázně Radisson Blu Cebu Cebu - Taneční sál Radisson Blu Cebu Cebu - Executive Lounge Radisson Blu Cebu Cebu - Jídlo a nápoje
Radisson Blu Cebu Cebu - Jídlo a nápoje Radisson Blu Cebu Cebu - Executive Lounge Radisson Blu Cebu Cebu - Interiér hotelu Radisson Blu Cebu Cebu - Vybavení Radisson Blu Cebu Cebu - Executive Lounge Radisson Blu Cebu Cebu - Lobby Radisson Blu Cebu Cebu - Restaurace Radisson Blu Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Radisson Blu Cebu Cebu - Vybavení Radisson Blu Cebu Cebu - Prostory pro setkávání Radisson Blu Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Radisson Blu Cebu Cebu - Taneční sál
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 400
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,9

na základě 2828 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,6
Poloha
8,9
Personál
9,1
Stav hotelu / čistota
9,2
Pokojový komfort/standard
9,0
Jídlo/stolování
8,4
Všechna hodnocení (2828)
Seřazeno podle:
Jack L. Páry United States of America, 30. března 2015
Nice hotel. ..

staff...comfort. .all very good
9,3
Very nice
Tengku A. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 28. března 2015
Nice & comfortable

buffet selection are good. Near the mall. Big swimming pool
8,7
the staff very friendly & helpful. The mall just beside the hotel. 50% buffet dinner on Saturday, Thursday and Tuesday
Peter V. Rodiny se staršími dětmi United States of America, 27. března 2015
Great option for a night before your flight

Location, restaurant, pool
10
We stayed here for one night before our flight- after 5 days diving in Moalboal. It was a wonderful place to relax, nice pool and great location next to the mall. Buffet food was great and the staff very welcoming. I would highly recommend it. Great value !
Michael S. Jednotlivci Australia, 25. března 2015
First stay in the Blue

Location, room comfort, service
9
I enjoyed the. Stay. The service was excellent. People very friendly and helpful. The location was excellent. The only thing that effected me was that both me and my partner suffered from upset stomach after Breakfast on weekend. Overall good stay
Louis B. Jednotlivci United States of America, 22. března 2015
Nice hotel, bad location

Price, value and service
7,3
This is a nice full-service hotel with a pleasant pool, fitness, restaurant, and great service. The price was fair and there are clean rooms with decent Internet. Security is pretty good too. The only issue is the location- overlooking a shipping yard.
Michael J. Páry Australia, 21. března 2015
Corner Suite

Bed, Food, Facilities
9,7
Excellent wifi, free live entertainment, excellent food and service, easy access to SM mall. Overall excellent hotel
Dawn L. Páry United Kingdom, 16. března 2015
Lambert R&D

Attentive staff; cleanliness; excellent choices of foods
9,3
A very enjoyable 3 day stay
Andrew W. Páry United Kingdom, 11. března 2015
Best Hotel

Standard, Location, Staff
10
As always the Radisson Blu Cebu never fails to impress me. My top choice hotel for Cebu.
Antonio A. Páry Philippines, 11. března 2015
most courteous hotel - good eye contact and sincer

staff, cleanliness and buffet breakfast
8,7
One of my best stays in a hotel after being in SG, JKT and CAN.
Shaul B. Páry Israel, 10. března 2015
very good

room service hotel
9,3
good hotel wite good price real 5 star hotel

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Radisson Blu Cebu CebuRadisson Blu Cebu Cebu - Exteriér hoteluRadisson Blu Cebu Cebu - Pokoj pro hostyRadisson Blu Cebu Cebu - KoupelnaRadisson Blu Cebu Cebu - RestauraceRadisson Blu Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníRadisson Blu Cebu Cebu - LobbyRadisson Blu Cebu Cebu - BazénRadisson Blu Cebu Cebu - Pokoj pro hostyRadisson Blu Cebu Cebu - Exteriér hoteluRadisson Blu Cebu Cebu - Exteriér hoteluRadisson Blu Cebu Cebu - RestauraceRadisson Blu Cebu Cebu - Executive LoungeRadisson Blu Cebu Cebu - LázněRadisson Blu Cebu Cebu - Taneční sálRadisson Blu Cebu Cebu - Executive LoungeRadisson Blu Cebu Cebu - Jídlo a nápojeRadisson Blu Cebu Cebu - Jídlo a nápojeRadisson Blu Cebu Cebu - Executive LoungeRadisson Blu Cebu Cebu - Interiér hoteluRadisson Blu Cebu Cebu - VybaveníRadisson Blu Cebu Cebu - Executive LoungeRadisson Blu Cebu Cebu - LobbyRadisson Blu Cebu Cebu - RestauraceRadisson Blu Cebu Cebu - Pokoj pro hostyRadisson Blu Cebu Cebu - VybaveníRadisson Blu Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníRadisson Blu Cebu Cebu - Pokoj pro hostyRadisson Blu Cebu Cebu - Taneční sálRadisson Blu Cebu Cebu - VybaveníRadisson Blu Cebu Cebu - LobbyRadisson Blu Cebu Cebu - Prostory pro setkávání


AS-AGWEB-3C02