nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Radisson Blu Cebu

Serging Osmena Boulevard Corner Juan Luna Avenue, Město Cebu, Cebu, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Radisson Blu Cebu Cebu - Exteriér hotelu Radisson Blu Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Radisson Blu Cebu Cebu - Koupelna Radisson Blu Cebu Cebu - Restaurace Radisson Blu Cebu Cebu - Prostory pro setkávání Radisson Blu Cebu Cebu - Lobby Radisson Blu Cebu Cebu - Bazén Radisson Blu Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Radisson Blu Cebu Cebu - Exteriér hotelu Radisson Blu Cebu Cebu - Exteriér hotelu Radisson Blu Cebu Cebu - Restaurace Radisson Blu Cebu Cebu - Executive Lounge Radisson Blu Cebu Cebu - Lázně Radisson Blu Cebu Cebu - Taneční sál Radisson Blu Cebu Cebu - Executive Lounge Radisson Blu Cebu Cebu - Jídlo a nápoje
Radisson Blu Cebu Cebu - Jídlo a nápoje Radisson Blu Cebu Cebu - Executive Lounge Radisson Blu Cebu Cebu - Interiér hotelu Radisson Blu Cebu Cebu - Vybavení Radisson Blu Cebu Cebu - Executive Lounge Radisson Blu Cebu Cebu - Lobby Radisson Blu Cebu Cebu - Restaurace Radisson Blu Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Radisson Blu Cebu Cebu - Vybavení Radisson Blu Cebu Cebu - Prostory pro setkávání Radisson Blu Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Radisson Blu Cebu Cebu - Taneční sál
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 400
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,9

na základě 2824 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,6
Poloha
8,9
Personál
9,1
Stav hotelu / čistota
9,2
Pokojový komfort/standard
9,0
Jídlo/stolování
8,4
Všechna hodnocení (2824)
Seřazeno podle:
Michael S. Jednotlivci Australia, 25. března 2015
First stay in the Blue

Location, room comfort, service
9
I enjoyed the. Stay. The service was excellent. People very friendly and helpful. The location was excellent. The only thing that effected me was that both me and my partner suffered from upset stomach after Breakfast on weekend. Overall good stay
Michael J. Páry Australia, 21. března 2015
Corner Suite

Bed, Food, Facilities
9,7
Excellent wifi, free live entertainment, excellent food and service, easy access to SM mall. Overall excellent hotel
Dawn L. Páry United Kingdom, 16. března 2015
Lambert R&D

Attentive staff; cleanliness; excellent choices of foods
9,3
A very enjoyable 3 day stay
Andrew W. Páry United Kingdom, 11. března 2015
Best Hotel

Standard, Location, Staff
10
As always the Radisson Blu Cebu never fails to impress me. My top choice hotel for Cebu.
Antonio A. Páry Philippines, 11. března 2015
most courteous hotel - good eye contact and sincer

staff, cleanliness and buffet breakfast
8,7
One of my best stays in a hotel after being in SG, JKT and CAN.
Shaul B. Páry Israel, 10. března 2015
very good

room service hotel
9,3
good hotel wite good price real 5 star hotel
Ki L. Obchodní cestující United Kingdom, 9. března 2015
5-star overrating

Friendly and helpful staff, cleanliness, can't think of the third
7
Neighborhood traffic was terrible. Elevators were always long awaited. Tea and coffee served in the buffet breakfast came with a cork-musty smell.
Edlin A. Jednotlivci Philippines, 5. března 2015
Wonderful Stay

very strategically located, nice and spacious rooms and excellent service
10
It was pleasant from the moment i walked in until the time i checked out. Excellent food however i see no changes in the menu ever since - didn't see anything new in the food selection (breakfast buffet). Staff are nice and very warm.
June L. Rodiny s malými dětmi Philippines, 1. března 2015
Great Hotel

Location, Comfort, Gym
9,3
Very relaxing stay while my son enjoyed the pool.
Michael H. Jednotlivci Germany, 26. února 2015
Best place to stay when in Cebu

Everything was perfect in this hotel
10

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Radisson Blu Cebu CebuRadisson Blu Cebu Cebu - Exteriér hoteluRadisson Blu Cebu Cebu - Pokoj pro hostyRadisson Blu Cebu Cebu - KoupelnaRadisson Blu Cebu Cebu - RestauraceRadisson Blu Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníRadisson Blu Cebu Cebu - LobbyRadisson Blu Cebu Cebu - BazénRadisson Blu Cebu Cebu - Pokoj pro hostyRadisson Blu Cebu Cebu - Exteriér hoteluRadisson Blu Cebu Cebu - Exteriér hoteluRadisson Blu Cebu Cebu - RestauraceRadisson Blu Cebu Cebu - Executive LoungeRadisson Blu Cebu Cebu - LázněRadisson Blu Cebu Cebu - Taneční sálRadisson Blu Cebu Cebu - Executive LoungeRadisson Blu Cebu Cebu - Jídlo a nápojeRadisson Blu Cebu Cebu - Jídlo a nápojeRadisson Blu Cebu Cebu - Executive LoungeRadisson Blu Cebu Cebu - Interiér hoteluRadisson Blu Cebu Cebu - VybaveníRadisson Blu Cebu Cebu - Executive LoungeRadisson Blu Cebu Cebu - LobbyRadisson Blu Cebu Cebu - RestauraceRadisson Blu Cebu Cebu - Pokoj pro hostyRadisson Blu Cebu Cebu - VybaveníRadisson Blu Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníRadisson Blu Cebu Cebu - Pokoj pro hostyRadisson Blu Cebu Cebu - Taneční sálRadisson Blu Cebu Cebu - VybaveníRadisson Blu Cebu Cebu - LobbyRadisson Blu Cebu Cebu - Prostory pro setkávání


AS-AGWEB-3C08