nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Radisson Blu Hotel Cebu

Serging Osmena Boulevard Corner Juan Luna Avenue, Město Cebu, Cebu, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Exteriér hotelu Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Interiér hotelu Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Bazén Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Restaurace Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Restaurace Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Exteriér hotelu Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Recepce Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Interiér hotelu Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Exteriér hotelu Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Lobby Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Lobby Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Lobby Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Lobby Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Lobby Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Zahrada Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Pub/lounge
Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Obchod s kávou / kavárna Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Bazén Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Bazén Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Bazén Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Apartmá Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Restaurace Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Restaurace Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Restaurace Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Restaurace Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Restaurace
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 400
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,9

na základě 2633 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,6
Poloha
8,9
Personál
9,1
Stav hotelu / čistota
9,2
Pokojový komfort/standard
9,0
Jídlo/stolování
8,4
Všechna hodnocení (2633)
Seřazeno podle:
Ali A. Jednotlivci Saudi Arabia, 25. listopadu 2014
It was a magnificent stay

staff ,cleanness of the hotel and food
9,7
It was so nice, I would stay again when I come back
Lenet E. Obchodní cestující Philippines, 25. listopadu 2014
my kind of hotel

location, parking, food
8,3
Joy S. Rodiny s malými dětmi Philippines, 24. listopadu 2014
hotel is good .. but the receptionist is horrible!

rooms pool location
8,3
2nd time staying in this hotel.everything is good only 1 thing make me angry the receptionist.. I booked 2,rooms for me n my mother but all under my name .. My mom went out at night didn't bring the card key,she ask the receptionist for card they nvr give her ..they ask 1staff to a company my go up to the room and knock but nobody open coz we all sleep already.. My mom tell them its my room but only under my daughters name .. They still NVR give her a card key instead tell my mom to wait until morning in the lobby.. So my mom got no choice she sleep in the sofa at the lobby.. In the morning I wanted to talk to the manager but say no manager on duty have to wait.. Omg ..
Dewei L. Obchodní cestující China, 23. listopadu 2014
very good hotel

clean cool goodservice
10
Mary R. Obchodní cestující Philippines, 23. listopadu 2014
Excellent

food, lobby, area
10
great!
Giovanni N. Páry Philippines, 23. listopadu 2014
What You See Is What You Get

Location, Cleanliness, Nice Room
9,7
Highly Recommendable
Emmanuel E. Páry Australia, 23. listopadu 2014
superb

food,location,rooms
9,3
will highly recommend to friends.
Terence B. Páry Australia, 22. listopadu 2014
location is good staff excellent very polite

food very excellent entertainment excellent with the christmas celebrations wonderful and the staff go out of there way to help you
10
Very good no real complaint only a minor one but the hotel manager fixed the problem right away thankyou
Carmelo J. Obchodní cestující Philippines, 18. listopadu 2014
Its definitely worth coming back

The hotel rooms, the facade and the amenities
10
I had a very fruitful and relaxing stay
Jasmine L. Jednotlivci Singapore, 17. listopadu 2014
Great Hotel! Spacious room and good location.

Spacious Room. Good Location. Wide Breakfast Buffet Spread.
9,3
Enjoyed my stay very much. Location very conveniently located next to mall. Superior room was very big. Staff was friendly and helpful.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Radisson Blu Hotel Cebu CebuRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Exteriér hoteluRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Interiér hoteluRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - BazénRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestauraceRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestauraceRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Exteriér hoteluRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RecepceRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Interiér hoteluRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Exteriér hoteluRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - LobbyRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - LobbyRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - LobbyRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - LobbyRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - LobbyRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - ZahradaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Pub/loungeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Obchod s kávou / kavárnaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - BazénRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - BazénRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - BazénRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Pokoj pro hostyRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - ApartmáRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Pokoj pro hostyRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestauraceRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestauraceRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestauraceRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestauraceRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestauraceRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestauraceRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Fitness prostoryRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Fitness prostoryRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Interiér hoteluRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Taneční sálRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Taneční sálRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Taneční sálRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Taneční sálRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Taneční sálRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Exteriér hoteluRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Pokoj pro hostyRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - KoupelnaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestauraceRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - LobbyRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Exteriér hoteluRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Bazén


AS-AGWEB-3C06