Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Radisson Blu Plaza Delhi

National Highway 8, Mezinárodní letiště Indiry Gandhi, Nové Dillí a NCR, Indie 110037 (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Radisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - Restaurace Radisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - Prostory pro setkávání Radisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - Lázně Radisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - Taneční sál Radisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - Taneční sál Radisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - Fitness prostory Radisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - Taneční sál Radisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - Kuchyně Radisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - Jídlo a nápoje Radisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - Bazén Radisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - Zahrada Radisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - Prostory pro setkávání Radisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - Taneční sál Radisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - Obchod s kávou / kavárna Radisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - Fitness prostory Radisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - Exteriér hotelu
Radisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - Jídlo a nápoje Radisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - Taneční sál Radisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - Vybavení Radisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - Bazén Radisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - Bazén Radisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - Lázně Radisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - Jídlo a nápoje Radisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - Vybavení Radisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - Pokoj pro hosty Radisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - Restaurace Radisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - Restaurace Radisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - Lázně
Oblast: Mezinárodní letiště Indiry Gandhi Počet pokojů: 261

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,6

na základě 337 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
8,7
Personál
8,6
Stav hotelu/čistota
8,9
Pokojový komfort/standard
8,8
Jídlo/stolování
8,5
Všechna hodnocení (337)
Seřazeno podle:
Navin T. Obchodní cestující India, 2. února 2016
Close to airport

Location nice room size good food
7,3
It's a nice hotel close to airports. Guest friendly hotel. But not the worth I paid
Nahlásit hodnocení
Kriangsak S. Obchodní cestující Thailand, 21. ledna 2016
near airport

Near airport, good breakfast
8
Hotel is new and service is good. Even though, it's 2 days 1 night but hotel facilities are great and comfortable. Just only disappoint one thing for the hotel booking process, we booked the hotel one day before traveling and request for hotel limo to pick up at the airport but nobody show up. We arrived the airport at 3 AM then took taxi from airport to the hotel by ourselves. When we arrived at the hotel, don't have our name in the booking list then we had to show Agoda booking document. After checked with the registration counter for a while, our booking didn't key into the registration system.
Nahlásit hodnocení
Colin A. Obchodní cestující Singapore, 19. ledna 2016
Not 5 star, but not 4 star either.

Room was quiet. Excellent. Food good. Staff good. Location, pretty good for airport.
8,3
Fine
Nahlásit hodnocení
Susan A. Jednotlivci New Zealand, 2. ledna 2016
A great place to stay!!

location, staff friendliness and service and excellent food
2,3
My stay was very good. The location close to the international airport is excellent. The food is excellent. The level of service from the staff is extremely good. The room was spacious. It took me a while to figure out how to get the TV using the two remote controls. That's a new system that wasn't there last time I stayed.
Nahlásit hodnocení
Thasnavis C. Rodiny se staršími dětmi India, 29. prosince 2015
Breakfast menu can be same on alternative days.

The service is fantastic. The rooms are neat and clean. Best location for the transit passengers.
10
Very good experience. Room service was prompt and stuffs were hot and fresh always. Travel desk assisted well for local and distant places. Better avoid purchase in shops especially advised by hotel drivers. One of the textile shops (they say factory direct sale) are the real robbers never met before in my life. The marble items are cheap and worth to buy in Agra cottage industry shop run by government.
Nahlásit hodnocení
Muthusamy G. Obchodní cestující Singapore, 23. prosince 2015
Good, Could improve hospitality

food, food,food
8
overall good
Nahlásit hodnocení
Serena J. Jednotlivci United Kingdom, 27. listopadu 2015
Comfort & warm hospitality, very clean

Warmth & friendliness of helpful staff. Special thanks to the manager for rose and chocolates!
8,3
After a stressful time at airports, I was thankful to be able to relax and recover under the warm hospitality of the Radisson staff. I return after some time and will keep booking here in future on passing through at the international & domestic airport. Many thanks to all who made my very short stay .... so very comfortable. Excellent food with ample choice.
Nahlásit hodnocení
Jasvir S. Páry Sweden, 17. listopadu 2015
excellent stay.

excellent food,friendly staff, clean and perfect .
10
It's was best , business class room . next time we will stay in Radisson again.
Nahlásit hodnocení
Adam B. Páry United Kingdom, 2. listopadu 2015
Excellent modern hotel

Staff, location, services
9,3
Nahlásit hodnocení
Joaquim P. Obchodní cestující Singapore, 24. září 2015
Convenient Hotel Near the Airport

Location
6
If your business is near the airport area, the Radisson Blu is a convenient hotel. The property is quite old and reception staff were efficient but not really friendly enough to make you feel welcome. They lack that 5-star hotel touch. Think there are a lot better and newer hotel around that area and may try them instead of returning to Radisson Blu.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Radisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCRRadisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - RestauraceRadisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - Prostory pro setkáváníRadisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - LázněRadisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - Taneční sálRadisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - Taneční sálRadisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - Fitness prostoryRadisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - Taneční sálRadisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - KuchyněRadisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - Jídlo a nápojeRadisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - BazénRadisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - ZahradaRadisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - Prostory pro setkáváníRadisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - Taneční sálRadisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - Obchod s kávou / kavárnaRadisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - Fitness prostoryRadisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - Exteriér hoteluRadisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - Jídlo a nápojeRadisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - Taneční sálRadisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - VybaveníRadisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - BazénRadisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - BazénRadisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - LázněRadisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - Jídlo a nápojeRadisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - VybaveníRadisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - Pokoj pro hostyRadisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - RestauraceRadisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - RestauraceRadisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - LázněRadisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - Pokoj pro hostyRadisson Blu Plaza Delhi Nové Dillí a NCR - Exteriér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A07