Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Ramada Hotel Berlin Mitte

Chausseestreet 118-120., Mitte, Berlín, Německo 10115 (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Ramada Hotel Berlin Mitte Berlín - Interiér hotelu Ramada Hotel Berlin Mitte Berlín - Prostory pro setkávání Ramada Hotel Berlin Mitte Berlín - Restaurace Ramada Hotel Berlin Mitte Berlín - Restaurace Ramada Hotel Berlin Mitte Berlín - Pokoj pro hosty Ramada Hotel Berlin Mitte Berlín - Pokoj pro hosty Ramada Hotel Berlin Mitte Berlín - Bufet Ramada Hotel Berlin Mitte Berlín - Recepce Ramada Hotel Berlin Mitte Berlín - Pokoj pro hosty Ramada Hotel Berlin Mitte Berlín - Pokoj pro hosty Ramada Hotel Berlin Mitte Berlín - Pokoj pro hosty Ramada Hotel Berlin Mitte Berlín - Pokoj pro hosty Ramada Hotel Berlin Mitte Berlín - Pokoj pro hosty Ramada Hotel Berlin Mitte Berlín - Koupelna Ramada Hotel Berlin Mitte Berlín - Pokoj pro hosty Ramada Hotel Berlin Mitte Berlín - Pokoj pro hosty
Ramada Hotel Berlin Mitte Berlín - Pokoj pro hosty Ramada Hotel Berlin Mitte Berlín - Pokoj pro hosty Ramada Hotel Berlin Mitte Berlín - Pokoj pro hosty Ramada Hotel Berlin Mitte Berlín - Pokoj pro hosty Ramada Hotel Berlin Mitte Berlín - Pokoj pro hosty Ramada Hotel Berlin Mitte Berlín - Koupelna Ramada Hotel Berlin Mitte Berlín - Lázně Ramada Hotel Berlin Mitte Berlín - Pub/lounge Ramada Hotel Berlin Mitte Berlín - Vchod
Oblast: Mitte Počet pokojů: 145

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 51 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
8,2
Personál
7,9
Stav hotelu/čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,0
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (51)
Seřazeno podle:
Ashik M. Rodiny se staršími dětmi India, 26. prosince 2015
Good clean comfortable hotel

Cleaning location parking
8,3
Nahlásit hodnocení
An H. Skupiny Norway, 26. října 2015
Scam, tried to charge 600 euro extra.
2
Worst experience ever, try to scam when i payed 850 euro for 4 days, when we checked out they demanding 600 euro in cleaning expences. And they threatned with calling the police, i told them to call the police and they said they dont have the time to show up. The reason for extra cleaning expences they said we didnt fix our beds. They said its not the cleaning personal responsibility.
Nahlásit hodnocení
David M. Rodiny se staršími dětmi United States of America, 27. září 2015
Couple nights in Berlin

Location, location, location! It's right next to 2 different team stops and the U-bahn. It is right next to a grocery store. Only minutes walking to a ton of good restaurants and close to Brandenburg
9
The hotel was quite comfy and accommodated the 4 of us in one room pretty well. The location was fantastic for sight seeing and dining. It was a bit far if you are in Berlin to go to the club scene. The only thing we didn't do was eat in the hotel so I can't review the food here so I left it neutral at a 3. Otherwise I would definitely stay here again!
Nahlásit hodnocení
Perla A. Rodiny se staršími dětmi Israel, 1. září 2015
enjoed staying

a very good location, wide and clean room, nice staff
8,7
we enjoed our stay. we stayed for 7 nights and every day came back at noon to a clean room. it was clise to a lot of main attractions by walk.
Nahlásit hodnocení
Pei A. Skupiny United Kingdom, 30. srpna 2015
Ramada Mitte Berlin Rating

Good location, big rooms, clean
8,3
Nahlásit hodnocení
Kwong Y. Skupiny Hong Kong, 1. srpna 2015
An excellent hotel

Location, cleanliness and reasonable room price
10
It was really an excellent hotel for us in our Berlin trip. It just a 5 minutes walk to the subway. And the staff were very nice and polite.
Nahlásit hodnocení
Joern W. Páry Germany, 2. ledna 2015
Not a good value for money

Location was good
6
Nahlásit hodnocení
David T. Páry United Kingdom, 29. prosince 2014
Decent Hotel

Breakfast, Location, Facilities
6,3
Enjoyed our stay at the Ramada Hotel, the room was well equipped and the breakfast was excellent. Location was fine - We were able to walk to the major attractions.
Nahlásit hodnocení
Jennie K. Páry United Kingdom, 17. listopadu 2014
Travel Trip

Location
8,3
Nahlásit hodnocení
Bernd J. Skupiny Germany, 21. září 2014
lousy performance of staff in the restaurant /bar

location, reliability of cleaning staff, friendlyness of lobby staff
7,7
breakfast (until 11 am) : 15 Euro per person x 2 for me and my wife staff unfriendly, buffet average, coffee request at 11.01 was denied in an extremely unfriendly manner, coffee machine was switched off immediately bar: Saturday night bar was closed at 12.00 midnight, because the night before the staff had to work until 4 am ?!????? I met old friends whom I did not see for 26 years. The closure of the bar was unfortunate and killed the night, i.e. interesting conversations were shut down.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Ramada Hotel Berlin Mitte Berlín - Exteriér hoteluRamada Hotel Berlin Mitte Berlín - Interiér hoteluRamada Hotel Berlin Mitte Berlín - Prostory pro setkáváníRamada Hotel Berlin Mitte Berlín - RestauraceRamada Hotel Berlin Mitte Berlín - RestauraceRamada Hotel Berlin Mitte Berlín - Pokoj pro hostyRamada Hotel Berlin Mitte Berlín - Pokoj pro hostyRamada Hotel Berlin Mitte Berlín - BufetRamada Hotel Berlin Mitte Berlín - RecepceRamada Hotel Berlin Mitte Berlín - Pokoj pro hostyRamada Hotel Berlin Mitte Berlín - Pokoj pro hostyRamada Hotel Berlin Mitte Berlín - Pokoj pro hostyRamada Hotel Berlin Mitte Berlín - Pokoj pro hostyRamada Hotel Berlin Mitte Berlín - Pokoj pro hostyRamada Hotel Berlin Mitte Berlín - KoupelnaRamada Hotel Berlin Mitte Berlín - Pokoj pro hostyRamada Hotel Berlin Mitte Berlín - Pokoj pro hostyRamada Hotel Berlin Mitte Berlín - Pokoj pro hostyRamada Hotel Berlin Mitte Berlín - Pokoj pro hostyRamada Hotel Berlin Mitte Berlín - Pokoj pro hostyRamada Hotel Berlin Mitte Berlín - Pokoj pro hostyRamada Hotel Berlin Mitte Berlín - Pokoj pro hostyRamada Hotel Berlin Mitte Berlín - KoupelnaRamada Hotel Berlin Mitte Berlín - LázněRamada Hotel Berlin Mitte Berlín - Pub/loungeRamada Hotel Berlin Mitte Berlín - Vchod


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B04