nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Ramada Hotel Dubai

Al Mankhool Bur Dubai, P.O. Box 7979, Bur Dubai, Dubaj, Spojené arabské emiráty (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Ramada Hotel Dubai Dubaj - Pokoj pro hosty Ramada Hotel Dubai Dubaj - Pokoj pro hosty Ramada Hotel Dubai Dubaj - Pokoj pro hosty Ramada Hotel Dubai Dubaj - Pokoj pro hosty Ramada Hotel Dubai Dubaj - Pokoj pro hosty Ramada Hotel Dubai Dubaj - Pokoj pro hosty Ramada Hotel Dubai Dubaj - Pokoj pro hosty Ramada Hotel Dubai Dubaj - Pokoj pro hosty Ramada Hotel Dubai Dubaj - Pokoj pro hosty Ramada Hotel Dubai Dubaj - Pokoj pro hosty Ramada Hotel Dubai Dubaj - Pokoj pro hosty Ramada Hotel Dubai Dubaj - Pokoj pro hosty Ramada Hotel Dubai Dubaj - Pokoj pro hosty Ramada Hotel Dubai Dubaj - Bazén Ramada Hotel Dubai Dubaj - Fitness prostory Ramada Hotel Dubai Dubaj - Fitness prostory
Ramada Hotel Dubai Dubaj - Restaurace Ramada Hotel Dubai Dubaj - Restaurace Ramada Hotel Dubai Dubaj - Restaurace Ramada Hotel Dubai Dubaj - Restaurace Ramada Hotel Dubai Dubaj - Pub/lounge Ramada Hotel Dubai Dubaj - Pub/lounge Ramada Hotel Dubai Dubaj - Pub/lounge Ramada Hotel Dubai Dubaj - Restaurace Ramada Hotel Dubai Dubaj - Restaurace Ramada Hotel Dubai Dubaj - Restaurace Ramada Hotel Dubai Dubaj - Restaurace Ramada Hotel Dubai Dubaj - Restaurace
Oblast: Bur Dubai Počet pokojů: 174

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,3

na základě 455 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
8,3
Personál
8,6
Stav hotelu / čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,5
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (455)
Seřazeno podle:
Bilal A. Obchodní cestující India, 11. ledna 2015
Good location for business and tourist traveller

Food location cleanliness
10
Bilal A. Obchodní cestující India, 11. ledna 2015
Fun location for business n tourist

Cleanliness location staff
10
Bilal A. Obchodní cestující India, 11. ledna 2015
Best location at reasonable price for tourists

Location food service
10
Arvind N. Rodiny se staršími dětmi India, 29. prosince 2014
Enjoyable stay at Ramada Dubai

Breakfast, rooms, maintenance
8
Really good
Champaka W. Rodiny s malými dětmi Sri Lanka, 28. prosince 2014
Super

Service, Hospitality and Clenliness
3,7
Excellent. We will stay there again, for sure.
Paul A. Skupiny United Kingdom, 26. prosince 2014
Bedbugs!!!

lobby, stained glass window, some of the staff
6,7
I was bitten by bedbugs on my second night here. So itchy it woke me up. Manager came and took a photo of the bites on my arm. I had to move to another room in the middle of the night. I still have the six itchy bite marks. I wouldn't stay here again. I think the carpet in the rooms looks dirty. If you can afford to pay a bit more, I recommend you stay at the Park Regis Kris Kin which has really high standards.
Amit K. Rodiny s malými dětmi India, 25. prosince 2014
clean rooms and very well attended

cleanliness, central location, quality service
2,7
Excellent
Diwarkar K. Páry United Kingdom, 16. prosince 2014
the rooms are very dated and the is always a smell
3,7
I found the rooms to be very poor and dated the is always a very smelly odour in the rooms also the rooms has a very loud noise from the air con and always audible racket from the going on from the hotel. Very poor hotel
Aamir J. Obchodní cestující Pakistan, 7. prosince 2014
Ramada

Room space, Room Service and House Keeping
8,3
The stay at Ramada Hotel Dubai was a good as the room space, room service and location was amazing. However, few things which did not were as shown in the pictures was the swimming pool and non availability of the SPA staff or saloon within the hotel. However, Overall the service provided by the general manager was extraordinary. I would say that my stay was perfect and i shall recommend this hotel to people.
Anuj K. Rodiny s malými dětmi India, 23. listopadu 2014
Ramada at BUR Dubai

The hotel is at a fantastic location, breakfast had a very nice selection of items and staff was very friendly.
8,7
Hotel stay was very enjoyable and the staff was friendly and helpful. The location is great, near to metro station , super market, Meena bazaar. Had a great time.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Ramada Hotel Dubai DubajRamada Hotel Dubai Dubaj - Pokoj pro hostyRamada Hotel Dubai Dubaj - Pokoj pro hostyRamada Hotel Dubai Dubaj - Pokoj pro hostyRamada Hotel Dubai Dubaj - Pokoj pro hostyRamada Hotel Dubai Dubaj - Pokoj pro hostyRamada Hotel Dubai Dubaj - Pokoj pro hostyRamada Hotel Dubai Dubaj - Pokoj pro hostyRamada Hotel Dubai Dubaj - Pokoj pro hostyRamada Hotel Dubai Dubaj - Pokoj pro hostyRamada Hotel Dubai Dubaj - Pokoj pro hostyRamada Hotel Dubai Dubaj - Pokoj pro hostyRamada Hotel Dubai Dubaj - Pokoj pro hostyRamada Hotel Dubai Dubaj - Pokoj pro hostyRamada Hotel Dubai Dubaj - BazénRamada Hotel Dubai Dubaj - Fitness prostoryRamada Hotel Dubai Dubaj - Fitness prostoryRamada Hotel Dubai Dubaj - RestauraceRamada Hotel Dubai Dubaj - RestauraceRamada Hotel Dubai Dubaj - RestauraceRamada Hotel Dubai Dubaj - RestauraceRamada Hotel Dubai Dubaj - Pub/loungeRamada Hotel Dubai Dubaj - Pub/loungeRamada Hotel Dubai Dubaj - Pub/loungeRamada Hotel Dubai Dubaj - RestauraceRamada Hotel Dubai Dubaj - RestauraceRamada Hotel Dubai Dubaj - RestauraceRamada Hotel Dubai Dubaj - RestauraceRamada Hotel Dubai Dubaj - RestauraceRamada Hotel Dubai Dubaj - Obchod s kávou / kavárnaRamada Hotel Dubai Dubaj - Obchod s kávou / kavárnaRamada Hotel Dubai Dubaj - RestauraceRamada Hotel Dubai Dubaj - RestauraceRamada Hotel Dubai Dubaj - LobbyRamada Hotel Dubai Dubaj - LobbyRamada Hotel Dubai Dubaj - Obchodní centrumRamada Hotel Dubai Dubaj - Prostory pro setkáváníRamada Hotel Dubai Dubaj - Taneční sálRamada Hotel Dubai Dubaj - RecepceRamada Hotel Dubai Dubaj - LobbyRamada Hotel Dubai Dubaj - OkolíRamada Hotel Dubai Dubaj - OkolíRamada Hotel Dubai Dubaj - Exteriér hotelu


AS-AGWEB-3A01