Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Ramada Phuket Southsea

204 Karon Road,Muang District, Karon, Phuket, Thajsko (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : South Sea Karon Phuket
Ramada Phuket Southsea Phuket - Vchod Ramada Phuket Southsea Phuket - Lobby Ramada Phuket Southsea Phuket - Lobby Ramada Phuket Southsea Phuket - Lobby Ramada Phuket Southsea Phuket - Lobby Ramada Phuket Southsea Phuket - Lobby Ramada Phuket Southsea Phuket - Pokoj pro hosty Ramada Phuket Southsea Phuket - Pokoj pro hosty Ramada Phuket Southsea Phuket - Pokoj pro hosty Ramada Phuket Southsea Phuket - Pokoj pro hosty Ramada Phuket Southsea Phuket - Pokoj pro hosty Ramada Phuket Southsea Phuket - Pokoj pro hosty Ramada Phuket Southsea Phuket - Pokoj pro hosty Ramada Phuket Southsea Phuket - Pokoj pro hosty Ramada Phuket Southsea Phuket - Pokoj pro hosty Ramada Phuket Southsea Phuket - Vybavení
Ramada Phuket Southsea Phuket - Vybavení Ramada Phuket Southsea Phuket - Restaurace Ramada Phuket Southsea Phuket - Vybavení Ramada Phuket Southsea Phuket - Vybavení Ramada Phuket Southsea Phuket - Vybavení Ramada Phuket Southsea Phuket - Prostory pro setkávání Ramada Phuket Southsea Phuket - Prostory pro setkávání Ramada Phuket Southsea Phuket - Vybavení Ramada Phuket Southsea Phuket - Fitness prostory Ramada Phuket Southsea Phuket - Bazén Ramada Phuket Southsea Phuket - Bazén Ramada Phuket Southsea Phuket - Bazén
Oblast: Karon Počet pokojů: 152
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 284 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
8,7
Personál
7,6
Stav hotelu/čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
8,0
Jídlo/stolování
6,7
Všechna hodnocení (284)
Seřazeno podle:
Khamsone S. Páry Laos, 26. května 2015
Nice staff but a bit over rate

Near the Karon beach, nice staff and quiet
6,7
it was very quiet maybe due to low season and rainy. Hotel facilities are limited, buffet bteakfast very basic. If you are looking a beach hotel with some facilities, nearby Movenpick hotel maybe better for a liitle more rate. You may also find similar quality hotels nearby
Nahlásit hodnocení
Saadur R. Obchodní cestující India, 24. května 2015
Good stay

good people
6
I was expecting the service and facilities as other ramada hotel but not get at my expectation ....
Nahlásit hodnocení
Nicola W. Jednotlivci Switzerland, 19. února 2015
Good 3 star hotel

Location, good breakfast, cleanliness
7,7
Overall a good stay. Cons were very poor wifi bandwith and the lack of a pool policy. People were reserving the pool chairs very early in the morning and not showing up for hours till midday/afternoon. The hotel needs a policy and remove items from chairs if not used for an hour.
Nahlásit hodnocení
Dinesh C. Jednotlivci Malaysia, 27. ledna 2015
Wonderful anniversary stay

Friendly and helpful staff, perfect location
7,7
My husband and I went on our 2nd wedding anniversary and checked-in the day before. On the day of our anniversary, the staff helped my husband surprise me with a bouquet of flowers just after their morning 'fruit basket delivery', it was sweet. Then we went out for the day and when we got back to the room after lunch, there were flowers and towels folded in the form of swans on the bed, it was so beautiful! Room service menu looked good but the actual product was not very good, it was tolerable but after the one time, we always ate out. Location of this hotel is amazing, right across the street from the beach, plenty restaurants nearby (some reasonably priced, some not so but all very tasty). Make sure you try the pad thai (noodles) at 'The Pad Thai' restaurant, it is a small unassuming place but the pad thai there is really the best. Also, do not forget to try the Mango Stick Rice (dessert)!
Nahlásit hodnocení
Alexandru N. Páry Romania, 29. prosince 2014
Good experience

Location
7
Good hotel in term of location.
Nahlásit hodnocení
Pimchanok S. Rodiny s malými dětmi Thailand, 26. prosince 2014
nice hotel, and location

location, pool, clean
8,3
very nice hotel. clean, good pool,, great location, walk across to Karon Beach, at night so many shops and restaurants.
Nahlásit hodnocení
Lynne C. Jednotlivci Australia, 24. prosince 2014
Great stay, ticked all the boxes.

Friendly & helpful staff; great pool.
9,7
Nahlásit hodnocení
Chen F. Rodiny s malými dětmi China, 18. prosince 2014
Nice stay

Reception
7
Ok. Nice n quiet. Beach jus across road.
Nahlásit hodnocení
Chen F. Rodiny s malými dětmi China, 18. prosince 2014
So so only

Reception staffs were OK, cannot say so for restaurant staffs. Many houseflies @restaurant. Location near beach is the only good point.
6,3
Just Ok.
Nahlásit hodnocení
Minseon P. Skupiny South Korea, 12. října 2014
very good

kind, clean, good location
10
search in Agoda Site
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Ramada Phuket Southsea PhuketRamada Phuket Southsea Phuket - VchodRamada Phuket Southsea Phuket - LobbyRamada Phuket Southsea Phuket - LobbyRamada Phuket Southsea Phuket - LobbyRamada Phuket Southsea Phuket - LobbyRamada Phuket Southsea Phuket - LobbyRamada Phuket Southsea Phuket - Pokoj pro hostyRamada Phuket Southsea Phuket - Pokoj pro hostyRamada Phuket Southsea Phuket - Pokoj pro hostyRamada Phuket Southsea Phuket - Pokoj pro hostyRamada Phuket Southsea Phuket - Pokoj pro hostyRamada Phuket Southsea Phuket - Pokoj pro hostyRamada Phuket Southsea Phuket - Pokoj pro hostyRamada Phuket Southsea Phuket - Pokoj pro hostyRamada Phuket Southsea Phuket - Pokoj pro hostyRamada Phuket Southsea Phuket - VybaveníRamada Phuket Southsea Phuket - VybaveníRamada Phuket Southsea Phuket - RestauraceRamada Phuket Southsea Phuket - VybaveníRamada Phuket Southsea Phuket - VybaveníRamada Phuket Southsea Phuket - VybaveníRamada Phuket Southsea Phuket - Prostory pro setkáváníRamada Phuket Southsea Phuket - Prostory pro setkáváníRamada Phuket Southsea Phuket - VybaveníRamada Phuket Southsea Phuket - Fitness prostoryRamada Phuket Southsea Phuket - BazénRamada Phuket Southsea Phuket - BazénRamada Phuket Southsea Phuket - BazénRamada Phuket Southsea Phuket - BazénRamada Phuket Southsea Phuket - PlážRamada Phuket Southsea Phuket - Interiér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A05