Můj účet (přihlásit se)

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites

Prager Street 12., Schöneberg, Berlín, Německo 10779 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Berlín - Recepce Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Berlín - Pub/lounge Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Berlín - Vchod Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Berlín - Restaurace Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Berlín - Pokoj pro hosty Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Berlín - Pokoj pro hosty Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Berlín - Pokoj pro hosty Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Berlín - Pokoj pro hosty Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Berlín - Pokoj pro hosty Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Berlín - Interiér hotelu Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Berlín - Pokoj pro hosty Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Berlín - Koupelna Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Berlín - Koupelna Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Berlín - Koupelna Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Berlín - Prostory pro setkávání Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Berlín - Prostory pro setkávání
Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Berlín - Prostory pro setkávání Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Berlín - Prostory pro setkávání Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Berlín - Bazén
Poloha: Schöneberg Počet pokojů: 184
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 15 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
7,2
Personál
7,6
Stav hotelu / čistota
7,7
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
6,5
Všechna hodnocení (15)
Marja E. Jednotlivci Finland, 29. října 2013
I was very hapoy with the stuff!! Big improvment !

servce, helpfulness, frendlyness,politnesd,
8
i was very content this time with slmost evetything. Just the shower wad Again hopeless!. Also I miss beter working light at the drsk.
Heiko J. Obchodní cestující Germany, 13. července 2013
Nice Cityhotel - godd Service and nice Bar

Check-In / free Room upgrade / Bar
8
Late Check-In without problems - very fast and free upgrade. nice hotel bar with quality drinks - for this price, great value !!
Peter M. Jednotlivci Germany, 14. října 2012
Great Hotel with excellent facilities

Modern Hotel with international Ambiente
9,3
nice large room with nie attached bathroom. all amenities were there. balkony overlooking prager platz was an additional bonus. nice and newly renovated facilities. gym was really an experience which i would highly recommend to pay a visit to. outside the hotel are a small shopping galery, cafes and restaurants. the u-bahn station for train ride to the ku'damm is only 5 min walk away. as for most places in berlin brakfast was not included but the cafes provide a refreshing alternative just outside the hotel door. only downside was that there was no internet access available on the room with free wifi provided in the htel lobby.
Shopping Tip: Take a ride to the Ku'Damm for a first class shopping experience
Eldar A. Páry Russia, 23. září 2012
Mixed feelings

nice area, access to gym,spacious rooms,close to public transport
2
We booked standard double room. Arrived late at Friday night.Turned out that they did not have the room we booked,so we got upgraded to a suite without extra charge. However the day after my laptop was stolen from the room and since no doors or windows were broken I suspect that it was someone of hotel´s staff who did it. No free WI-FI That´s why I am giving this hotel the lowest grade.
Hotel Feature Tip: If you will stay at this hotel,lock your valuables in the safe. Otherwise they might be stolen!
Dmitry F. Jednotlivci Russia, 12. března 2013
Поездка в Берлин

Большие номера, центральное расположение, тихий район
4,3
Dmitry B. Obchodní cestující Russia, 10. února 2012
хорошее расположение

тихий центр
8
Все достойно, персонал несколько молод и не всегда хватает опыта, хороший немецкий завтрак. фитнес центр - вход прямо из отеля
Restaurant Tip: Недалеко на Кудамм - Дасслер - кафе-ресторан с отличной, на мой взгляд, кухней
Gabriele B. Páry Germany, 1. února 2014
Sehr gutes Stadthotel

Personal, Zimmer, gute ÖPNV-Verbindungen
8,3
Heiko J. Jednotlivci Germany, 8. srpna 2013
günstig - komfortabel - freundlich

Reception, Bar, Frühstück
8,3
Super Check-In, Klasse Bar und günstiger Upgrade auf Suite
Carola L. Jednotlivci Finland, 4. listopadu 2013
Stora snygga rum

Tyst, nära till tunnelbana
7,3
Annars bra men badkaret var superhalt och behöver absolut ett halkskydd och handtag på väggen. Dessutom fungerade inte TV:n i badrummet, elledningen, bakom låst plexiskiva var avbruten.
Ivar S. Skupiny Norway, 30. září 2013
Trivelig følte seg velkommen

Betjeningen, frokosten og rommene
9,3
Vi var der i forbindelse med Berlin maraton, og fikk det vi ønsket med god frokost og trivelig betjening. Rene rom og stille område.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites BerlínRamada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Berlín - RecepceRamada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Berlín - Pub/loungeRamada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Berlín - VchodRamada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Berlín - RestauraceRamada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Berlín - Pokoj pro hostyRamada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Berlín - Pokoj pro hostyRamada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Berlín - Pokoj pro hostyRamada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Berlín - Pokoj pro hostyRamada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Berlín - Pokoj pro hostyRamada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Berlín - Interiér hoteluRamada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Berlín - Pokoj pro hostyRamada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Berlín - KoupelnaRamada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Berlín - KoupelnaRamada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Berlín - KoupelnaRamada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Berlín - Prostory pro setkáváníRamada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Berlín - Prostory pro setkáváníRamada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Berlín - Prostory pro setkáváníRamada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Berlín - Prostory pro setkáváníRamada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Berlín - Bazén


AS-AGWEB-3C06