Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Rambutan Lovina Hotel

Lovina, Po Box 195, Singaraja, Pláž Lovina, Bali, Indonésie (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Rambutan Lovina Hotel Bali - Restaurace Rambutan Lovina Hotel Bali - Bazén Rambutan Lovina Hotel Bali - Okolí Rambutan Lovina Hotel Bali - Okolí Rambutan Lovina Hotel Bali - Bazén Rambutan Lovina Hotel Bali - Bazén Rambutan Lovina Hotel Bali - Apartmá Rambutan Lovina Hotel Bali - Exteriér hotelu Rambutan Lovina Hotel Bali - Pokoj pro hosty Rambutan Lovina Hotel Bali - Bazén Rambutan Lovina Hotel Bali - Interiér hotelu Rambutan Lovina Hotel Bali - Exteriér hotelu Rambutan Lovina Hotel Bali - Pokoj pro hosty Rambutan Lovina Hotel Bali - Pokoj pro hosty Rambutan Lovina Hotel Bali - Interiér hotelu Rambutan Lovina Hotel Bali - Exteriér hotelu
Rambutan Lovina Hotel Bali - Interiér hotelu Rambutan Lovina Hotel Bali - Interiér hotelu Rambutan Lovina Hotel Bali - Exteriér hotelu Rambutan Lovina Hotel Bali - Interiér hotelu Rambutan Lovina Hotel Bali - Interiér hotelu Rambutan Lovina Hotel Bali - Interiér hotelu Rambutan Lovina Hotel Bali - Zahrada Rambutan Lovina Hotel Bali - Exteriér hotelu Rambutan Lovina Hotel Bali - Zahrada Rambutan Lovina Hotel Bali - Interiér hotelu Rambutan Lovina Hotel Bali - Exteriér hotelu Rambutan Lovina Hotel Bali - Pokoj pro hosty
Oblast: Pláž Lovina Počet pokojů: 24
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 194 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
8,5
Personál
7,9
Stav hotelu/čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (194)
Seřazeno podle:
Novita I. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 21. července 2015
Family with childrens

Clean Room, near From Lovina Beach
7
We Could not watching Television because standart room was not include that facilities, but when I Booking the hotel It was not mention it in room condition, so I Could not know that. But I Thank to the owner that give me the room with air conditioning which it should not include in standart room. So in the next future please mention the facilities Clearly in the booking form.
Nahlásit hodnocení
Scott T. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 18. července 2015
Relaxing

Breakfast, nice pool.
9
The owners are very friendly. Staff are professional. Very clean. Extra coffee, tea and toast is a nice touch for breakfast.
Nahlásit hodnocení
Dan A. Páry United Kingdom, 30. května 2015
Nice stay

staff, location, pool
9
It was a nice place. Quiet, well-set out, close to the beach and excellent staff. Pool was lovely and breakfast was pretty good.
Nahlásit hodnocení
Shau F. Páry Malaysia, 19. dubna 2015
Nice ambient hotel

Nice ambient, clean and friendly staff
5,7
A comfort hotel with nice environment and friendly staff. However, I'm unable to connect to wifi during my stay here. And pls remember to prepare mosquito spray if u were to stay here. Overall, it's a good experience staying here and its value for money.
Nahlásit hodnocení
Finn T. Páry United Kingdom, 10. dubna 2015
Loved it !!Beautiful hotel

Lovely hotel, very pretty and both pools lovely and helpful staff
10
Nahlásit hodnocení
Pina B. Skupiny Germany, 2. března 2015
nice relaxed place

cleanliness, breakfast, Pool and Garden area
9,7
It was very nice and relaxing. The rooms were spacious, Clean with a huge bath and Hot shower. There was waterrefilling and towls for free. The garden area and the two Pools were well mentained. The breakfast was very good with different choices and as much coffee, tea and fruit juice as you want. The staff is very nice and concerned with your well being. It is very central located with good Restaurants and stores only minutes away but the hotel itself is very quiet. We got a special price offer as well so it was absolutely worth what we spend.
Nahlásit hodnocení
Jesse P. Skupiny United States of America, 13. února 2015
Friendly homey place

Owners, scenery, design
8,3
It was ok. Very good value for the price. The owners are friendly and knowledgeable.
Nahlásit hodnocení
Stephanie H. Jednotlivci United Kingdom, 16. ledna 2015
Excellent location, staff and facilities

Spotlessly clean, beautiful pools and gardens, friendly and helpful staff
9,7
I thoroughly enjoyed my stay, peaceful relaxing gardens and pool area. Only a short walk to the beach and local restaurants.
Nahlásit hodnocení
Bradley D. Páry United States of America, 16. ledna 2015
An old style, well run resort with no surprises.

Gracious staff, good pool, and clean rooms. An excellent value for families.
9,7
We had a grand time there. If we were to return to Lovina we would book here again. Please note that the beach in Lovina is of poor quality - trash every where. But the Resort is very clean and a good walk from the beach.
Nahlásit hodnocení
Andrew R. Páry New Zealand, 28. prosince 2014
OK stay in lovina

pool, location and the puppy
6,7
Our stay was short, o py two days. The hotel is beautiful and well looked after. The staff were the only real let down. The restruant was slow and staff u motivated .
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Rambutan Lovina Hotel BaliRambutan Lovina Hotel Bali - RestauraceRambutan Lovina Hotel Bali - BazénRambutan Lovina Hotel Bali - OkolíRambutan Lovina Hotel Bali - OkolíRambutan Lovina Hotel Bali - BazénRambutan Lovina Hotel Bali - BazénRambutan Lovina Hotel Bali - ApartmáRambutan Lovina Hotel Bali - Exteriér hoteluRambutan Lovina Hotel Bali - Pokoj pro hostyRambutan Lovina Hotel Bali - BazénRambutan Lovina Hotel Bali - Interiér hoteluRambutan Lovina Hotel Bali - Exteriér hoteluRambutan Lovina Hotel Bali - Pokoj pro hostyRambutan Lovina Hotel Bali - Pokoj pro hostyRambutan Lovina Hotel Bali - Interiér hoteluRambutan Lovina Hotel Bali - Exteriér hoteluRambutan Lovina Hotel Bali - Interiér hoteluRambutan Lovina Hotel Bali - Interiér hoteluRambutan Lovina Hotel Bali - Exteriér hoteluRambutan Lovina Hotel Bali - Interiér hoteluRambutan Lovina Hotel Bali - Interiér hoteluRambutan Lovina Hotel Bali - Interiér hoteluRambutan Lovina Hotel Bali - ZahradaRambutan Lovina Hotel Bali - Exteriér hoteluRambutan Lovina Hotel Bali - ZahradaRambutan Lovina Hotel Bali - Interiér hoteluRambutan Lovina Hotel Bali - Exteriér hoteluRambutan Lovina Hotel Bali - Pokoj pro hostyRambutan Lovina Hotel Bali - Interiér hoteluRambutan Lovina Hotel Bali - Interiér hoteluRambutan Lovina Hotel Bali - BazénRambutan Lovina Hotel Bali - Exteriér hoteluRambutan Lovina Hotel Bali - Interiér hoteluRambutan Lovina Hotel Bali - KoupelnaRambutan Lovina Hotel Bali - Interiér hoteluRambutan Lovina Hotel Bali - BazénRambutan Lovina Hotel Bali - Interiér hoteluRambutan Lovina Hotel Bali - Interiér hoteluRambutan Lovina Hotel Bali - Pokoj pro hostyRambutan Lovina Hotel Bali - Exteriér hoteluRambutan Lovina Hotel Bali - Exteriér hoteluRambutan Lovina Hotel Bali - Interiér hoteluRambutan Lovina Hotel Bali - LázněRambutan Lovina Hotel Bali - Exteriér hoteluRambutan Lovina Hotel Bali - Exteriér hoteluRambutan Lovina Hotel Bali - Interiér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B06