Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Rayaburi Hotel Patong

3/8 Sawatdirak Road, Patong, Phuket, Thajsko 83150

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 3146 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
8,6
Personál
7,7
Stav hotelu/čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (3146)
Seřazeno podle:
Kristina B. Páry Czech Republic, 21. listopadu 2013
Vyborně, levně, všude blizko

interjer pokuju, čistota,poloha
9,3
Pokoj jsme objednali standartni ale nevšimla jsem si ze pokoj nema okno, tak bylo psano , ale jsme byli prekvapeni když v pokoji okno bylo ale nebylo moc pouzitelne, jelikož bylo nad posteli a naproti nejaké budově, zase jsme mli klid vecer a mohli v klidku spat. plna spokojenost. doporucuji a určite by jsem si tam vratila jeste jednou. Snidane byli formou bufetu, ne oc velky vyber ale jidlo dobre, chutne, čerstve
Nahlásit hodnocení
Shuangjiang L. Páry Thailand, 20. května 2016
One of the staff (a women around 40) is very unfri
4,7
One of the staff (a women around 40) is very unfriendly. The food is worse than other hotels.
Nahlásit hodnocení
Claire M. Skupiny United Kingdom, 20. května 2016
Fantastic
6,7
Stayed here twice, one on our way to Koh Phi Phi and also on our way back to Bangkok. Very friendly staff, great location. One of the nicest hotels we stayed in SE Asia on our 3 week holiday. Would definitely recommend this hotel. Great value for money
Nahlásit hodnocení
Shuangjiang L. Jednotlivci Thailand, 18. května 2016
no good
3
Don't book one-day-travel in the lobby, than man is not kind and it's more expensive than other travel agents
Nahlásit hodnocení
Anthony K. Skupiny Singapore, 17. května 2016
Second visit.
6,3
Fell in love with the hotel the first time I came and the second time didn't disappoint. I got a bigger room this time and absolutely loved it. Clean and spacious. Tho the bathtub had no stopper, but with some creative ideas that problem can be overcomes.
Nahlásit hodnocení
Changman L. Páry South Korea, 11. května 2016
All things are enough tp this price.
6,7
Good location, Kindly staff, Clean room... I can not find this level hotel in smae area.
Nahlásit hodnocení
Hiral S. Rodiny s malými dětmi Thailand, 5. května 2016
Good
4,7
Good
Nahlásit hodnocení
Ahmad R. Skupiny Malaysia, 4. května 2016
Rayaburi hotel
6
Nice place.. Just lack of halal food.. Other than that this place is awesome.. Near bangla road and patong beach
Nahlásit hodnocení
Khong W. Skupiny Malaysia, 3. května 2016
OPPO
4
hotel front desk service not efficient , location nice, environment good, breakfast not bad
Nahlásit hodnocení
Mohd H. Skupiny Malaysia, 1. května 2016
Good location
5,7
Location very good
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Rayaburi Hotel Patong PhuketRayaburi Hotel Patong Phuket - RestauraceRayaburi Hotel Patong Phuket - VybaveníRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - ApartmáRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - VybaveníRayaburi Hotel Patong Phuket - VybaveníRayaburi Hotel Patong Phuket - VybaveníRayaburi Hotel Patong Phuket - VybaveníRayaburi Hotel Patong Phuket - ZahradaRayaburi Hotel Patong Phuket - ZahradaRayaburi Hotel Patong Phuket - RestauraceRayaburi Hotel Patong Phuket - ZahradaRayaburi Hotel Patong Phuket - LobbyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - KoupelnaRayaburi Hotel Patong Phuket - KoupelnaRayaburi Hotel Patong Phuket - Koupelna


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B05