Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Rayaburi Hotel Patong

3/8 Sawatdirak Road, Patong, Phuket, Thajsko 83150

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 3121 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
8,6
Personál
7,7
Stav hotelu/čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (3121)
Seřazeno podle:
Kristina B. Páry Czech Republic, 21. listopadu 2013
Vyborně, levně, všude blizko

interjer pokuju, čistota,poloha
9,3
Pokoj jsme objednali standartni ale nevšimla jsem si ze pokoj nema okno, tak bylo psano , ale jsme byli prekvapeni když v pokoji okno bylo ale nebylo moc pouzitelne, jelikož bylo nad posteli a naproti nejaké budově, zase jsme mli klid vecer a mohli v klidku spat. plna spokojenost. doporucuji a určite by jsem si tam vratila jeste jednou. Snidane byli formou bufetu, ne oc velky vyber ale jidlo dobre, chutne, čerstve
Nahlásit hodnocení
Md Y. Páry Malaysia, 28. dubna 2016
Ok
5,7
Ok
Nahlásit hodnocení
Alex T. Páry Malaysia, 24. dubna 2016
Room
4,7
toilet bowl spoil....
Nahlásit hodnocení
Htay E. Páry Singapore, 17. dubna 2016
Good and nice place
4
Worth for money.
Nahlásit hodnocení
Anne K. Páry Australia, 17. dubna 2016
Fantastic Return Visit
6,3
Love this hotel, the staff are lovely & very helpful, large very clean rooms with huge bathrooms. The included buffet breakfast is varied everyday & includes an egg station. There is a lot of building work across the road but we were not disturbed by any noise. Keep up the good work Rayaburi.
Nahlásit hodnocení
Rameesh G. Skupiny Malaysia, 16. dubna 2016
Irritating Statement From Reception
5,3
I was quite annoying without water on 14th April 2016 as the reception keep on saying it will be available in 30 minute for almost 4 Hours. The most thing i pissed off is the reception claim that Year 2015 during songkran the same issue arise as that was totally a lie. I stayed at Rayaburi during Songran 2015 and no issue at all. This would be my last stay in Rayaburi as i will stay somewhere else year 2017
Nahlásit hodnocení
James M. Páry United Kingdom, 2. dubna 2016
Nice Wee Hotel
5
Rooms done nicely on Japanese style. Wifi in Lobby only but we were on the 2nd floor (which is really the first floor lol) Tours and outings rep was really helpful and gave us good deals for Phi Phi Island Cruise, Phuket Fantasea, and arranged our taxi to the airport. Reception staff very friendly and helpful. Good choice for breakfast including REAL bacon. A good hotel if you are on a Budget but want some degree of comfort
Nahlásit hodnocení
Rajesh A. Skupiny India, 2. dubna 2016
Great location, not so great service
4,3
This was my second stay at this hotel, the earlier visit being 3 years ago. Must say the experience this time was not up to the mark. The location is great and price is OK, but the staff were a bit rude. The tour desk was awful, we had booked one particular maya bay tour and they put us on a different tour, and it spoiled our whole Maya bay experience. Also the lift was not working for the whole duration of the stay and they claimed that it was like this for the past week, which is appalling. Go for it if you dont have major expectations and just want a nice location and price.
Nahlásit hodnocení
Muthu K. Páry Malaysia, 31. března 2016
Smiling patong,thiar
5,3
Room & bfast was good,near to the beach,bagla Street 5 minutes walk,,hotel staff good...the only downfall lift was out of service,I will stay in rayaburi again...thiar
Nahlásit hodnocení
Ramesh H. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 20. března 2016
Holiday
5,7
The hotel is good and clean but cut of electricity is so bad
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Rayaburi Hotel Patong PhuketRayaburi Hotel Patong Phuket - Rekreační zařízeníRayaburi Hotel Patong Phuket - ApartmáRayaburi Hotel Patong Phuket - ApartmáRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - Exteriér hoteluRayaburi Hotel Patong Phuket - VybaveníRayaburi Hotel Patong Phuket - VybaveníRayaburi Hotel Patong Phuket - VybaveníRayaburi Hotel Patong Phuket - ZahradaRayaburi Hotel Patong Phuket - ZahradaRayaburi Hotel Patong Phuket - RestauraceRayaburi Hotel Patong Phuket - ZahradaRayaburi Hotel Patong Phuket - RestauraceRayaburi Hotel Patong Phuket - VybaveníRayaburi Hotel Patong Phuket - VybaveníRayaburi Hotel Patong Phuket - LobbyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - KoupelnaRayaburi Hotel Patong Phuket - KoupelnaRayaburi Hotel Patong Phuket - Koupelna


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B02