nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Rayaburi Hotel Patong

3/8 Sawatdirak Road, Patong, Phuket, Thajsko 83150 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Rayaburi Hotel Patong Phuket - Rekreační zařízení Rayaburi Hotel Patong Phuket - Apartmá Rayaburi Hotel Patong Phuket - Apartmá Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hosty Rayaburi Hotel Patong Phuket - Exteriér hotelu Rayaburi Hotel Patong Phuket - Vybavení Rayaburi Hotel Patong Phuket - Vybavení Rayaburi Hotel Patong Phuket - Vybavení Rayaburi Hotel Patong Phuket - Zahrada Rayaburi Hotel Patong Phuket - Zahrada Rayaburi Hotel Patong Phuket - Restaurace Rayaburi Hotel Patong Phuket - Zahrada Rayaburi Hotel Patong Phuket - Restaurace Rayaburi Hotel Patong Phuket - Vybavení Rayaburi Hotel Patong Phuket - Vybavení Rayaburi Hotel Patong Phuket - Lobby
Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hosty Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hosty Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hosty Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hosty Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hosty Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hosty Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hosty Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hosty Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hosty Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hosty Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hosty Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hosty
Oblast: Patong Počet pokojů: 50
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 2871 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
8,6
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (2871)
Seřazeno podle:
Kristina B. Páry Czech Republic, 21. listopadu 2013
Vyborně, levně, všude blizko

interjer pokuju, čistota,poloha
9,3
Pokoj jsme objednali standartni ale nevšimla jsem si ze pokoj nema okno, tak bylo psano , ale jsme byli prekvapeni když v pokoji okno bylo ale nebylo moc pouzitelne, jelikož bylo nad posteli a naproti nejaké budově, zase jsme mli klid vecer a mohli v klidku spat. plna spokojenost. doporucuji a určite by jsem si tam vratila jeste jednou. Snidane byli formou bufetu, ne oc velky vyber ale jidlo dobre, chutne, čerstve
Leong M. Páry Malaysia, 24. února 2015
overrated

staff is friendly
6
The hotel lift unable to send the guest on each floor. Swimming pool was not located at same building. No toothpaste and tooth brush provided. The finishes of the room is old. The location is far from the bangla street but near to the beach. Overall not recommended.
Damiano T. Jednotlivci Italy, 23. února 2015
Terrible stay in amazing Phuket
2
Everything in this hotel is created to get more money from travelers (imagine they don't even provide a toothbrush). All the services provided are 3 times more than market price, bed is uncomfortable and the general feeling is that they are trying to exploit you. . My suggestion is to avoid this hotel and to not ruin your holiday in this wonderful place.
Mohd F. Páry Malaysia, 21. února 2015
Best hotel

LocTion so near beach, 7eleven & others facilities, clean & big toilet
8,3
So far so good
Tan B. Rodiny s malými dětmi Singapore, 21. února 2015
GOOD LOCATION

LOCATION / CLEANLINESS / VALUE FOR MONEY
8,3
Julie C. Páry United Kingdom, 20. února 2015
Close to beach

Close to beach, good breakfast location
7
We booked a loft wing room it was ok nothing special , i requested to move room because it had a adjoin door With a huge gap i could see next door sat on his bed, we were soon moved everything else was ok
Terence G. Páry United Kingdom, 20. února 2015
Nathaniel hotel

location
6,3
We had to change room after 2 nights,very noisy bar directly opposite until 3 am.
Nik D. Páry Canada, 18. února 2015
Great staff

Staff, decor, rooftop pool and jacuzzi
8,7
The front desk manager was awesome, super friendly, spoke very good English and was very informative. Upgraded us upon arrival to the superior room. It was quite nice. Love the location of the tub with sliding doors that seperate it from the rest of the room. Very clean.
Gary L. Páry United Kingdom, 15. února 2015
good location right near the beach

close to beach, great breakfast, quiet
7
we stayed in the loft wing after complaining that our first booked room had no windows or balcony which i wanted, when i booked the site did not make this clear. my room was also a family room which has a joining door to the next room which is great if you are a family but they had 2 guys in that room who were noisy and i had to complain, luckily it was sorted but it would have been a nightmare if they hadnt, this room was on the 4th floor
Avi M. Páry Israel, 10. února 2015
Nice please will come back

Big room nice bed good location
9,7
Great

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Rayaburi Hotel Patong PhuketRayaburi Hotel Patong Phuket - Rekreační zařízeníRayaburi Hotel Patong Phuket - ApartmáRayaburi Hotel Patong Phuket - ApartmáRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - Exteriér hoteluRayaburi Hotel Patong Phuket - VybaveníRayaburi Hotel Patong Phuket - VybaveníRayaburi Hotel Patong Phuket - VybaveníRayaburi Hotel Patong Phuket - ZahradaRayaburi Hotel Patong Phuket - ZahradaRayaburi Hotel Patong Phuket - RestauraceRayaburi Hotel Patong Phuket - ZahradaRayaburi Hotel Patong Phuket - RestauraceRayaburi Hotel Patong Phuket - VybaveníRayaburi Hotel Patong Phuket - VybaveníRayaburi Hotel Patong Phuket - LobbyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyRayaburi Hotel Patong Phuket - KoupelnaRayaburi Hotel Patong Phuket - KoupelnaRayaburi Hotel Patong Phuket - Koupelna


AS-AGWEB-3B01