Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Red Planet Cebu

36 Archbishop Reyes Avenue, Město Cebu, Cebu City, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Red Planet Cebu Cebu City - Exteriér hotelu Red Planet Cebu Cebu City - Pokoj pro hosty Red Planet Cebu Cebu City - Pokoj pro hosty
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 150
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 4567 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,6
Poloha
9,1
Personál
8,1
Stav hotelu/čistota
8,6
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
5,4
Všechna hodnocení (4567)
Seřazeno podle:
Andrew W. Rodiny s malými dětmi United Kingdom, 31. července 2015
Good location

Cleanliness, Location and staff
8,7
Stay was as usual fine but the Internet feed constantly dropped. Install a signal booster hotel, it's cheap and works!
Nahlásit hodnocení
Ernesto J. Obchodní cestující Philippines, 31. července 2015
Good and nice

Location
8
Good
Nahlásit hodnocení
Korei Y. Páry Japan, 31. července 2015
convenient

hot shower, place, cheap
6,3
when I woke up in morning, I found there were so many ants in our bed. I think its because of bad cleaner. but location is good, it takes around 3 minitus to Ayala mall.
Nahlásit hodnocení
Barmy G. Páry United Kingdom, 31. července 2015
Great place for short shopping trip

Staff price & location
6
Nahlásit hodnocení
Regina C. Páry South Korea, 30. července 2015
good location

location, clean, cheap
7,3
It was clean but the room was tiny. However it is cheap so i wouldn't complain.
Nahlásit hodnocení
Alvin A. Obchodní cestující Singapore, 30. července 2015
Small and Compact

Price, Location & Staff
9
The stay was good. Although the room is small, there is enough space to move around. Good price and location as well.
Nahlásit hodnocení
Manolito T. Obchodní cestující Philippines, 29. července 2015
Short but nice stay

Nice location. Many nice establishments are accessible on foot.
8,7
My cabbie got lost. He didn't know Tune hotel had changed its name. Maybe the hotel can at least do a simple PR job to avoid the confusion. Otherwise, my stay at the hotel was nice. No serious complaints. A mini-bar in the room would've been nice though.
Nahlásit hodnocení
Simon M. Páry United Kingdom, 27. července 2015
Practicle and

Good bed clean
8,3
Need to freshen up a little but good value for money
Nahlásit hodnocení
Reddy J. Jednotlivci Australia, 25. července 2015
Good price, clean room, good location, OK Internet

Location, internet, budget
8,3
Good, clean, comfy for budget
Nahlásit hodnocení
Waleed A. Páry Saudi Arabia, 21. července 2015
Good hotel

Clean good location
7
Clean good location
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Red Planet Cebu Cebu CityRed Planet Cebu Cebu City - Exteriér hoteluRed Planet Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyRed Planet Cebu Cebu City - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A08