Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Reefside Villas

8 Eshelby Drive, Cannonvale, Pláž Airlie, Whitsunday Islands, Austrálie 4808

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 19 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
7,9
Personál
7,7
Stav hotelu/čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
5,5
Všechna hodnocení (19)
Seřazeno podle:
Yeonseong K. Páry South Korea, 24. listopadu 2015
Great apartments with a view

view staff balcony
6,7
Great accommodation beautiful views from our balcony
Nahlásit hodnocení
Shu H. Skupiny Hong Kong, 21. listopadu 2015
Great hotel

Location is great.
7,3
Great
Nahlásit hodnocení
Shey R. Páry Australia, 12. října 2015
Booked 2 nights. Stayed 8

View, Pool, Friendliness of staff
10
We loved it :) Great views, friendly staff and close to everything going on :)
Nahlásit hodnocení
Paul R. Rodiny s malými dětmi Australia, 14. července 2015
Reefside Villas

Operator very helpful
8
Very good location, was surprised there was no Coffee Tea and Milk on arrival. View fantastic, and had a pool for the kids to use.
Nahlásit hodnocení
Ita T. Skupiny Australia, 25. května 2015
too hilly and too many stairs.

close to shops, clean and big.
6,7
Not for the faint hearted or elderly Very hilly and lots of stairs. Great for young people who like exercise walking up and down the hills and stairs.
Nahlásit hodnocení
Sandy S. Rodiny se staršími dětmi Australia, 5. dubna 2015
COMFORTABLE FAMILY ACCOMMODATION

LOCATION WAS PRIVATE AND QUIET, PLENTY OF ROOM IN VILLA FOR EVERYONE, WELL DESIGNED UNIT
8,3
WE ALL ENJOYED OUR STAY, COULD COOK OUR EASTER MEALS IN COMFORT, ENJOY PRAWNS AND BEER ON THE BALCONY, WATCH A FEW MOVIES ON THE BIG SCREEN AND HAVE OUR LAUNDRY DONE WITHOUT LEAVING THE UNIT. WOULD DEFINATELY STAY AGAIN.
Nahlásit hodnocení
Neville M. Rodiny s malými dětmi Australia, 6. března 2015
Cannonvale

Price, View, TV
6,7
Ok
Nahlásit hodnocení
Marlene B. Páry Australia, 9. ledna 2015
reeefside comfort

location,price, comfort
8
we had a lovely stay at reefside. the unit was very spacious and comfortable. only a couple of little problems but would definitely stay there again and would recommend it .
Nahlásit hodnocení
Nicole W. Rodiny s malými dětmi Australia, 16. listopadu 2014
family escape

location, value for money, views
7,7
Great location and wonderful views. Very well suited to families! Kitchen could have been cleaner but dishes we can do ourselves.
Nahlásit hodnocení
Clare D. Skupiny United Kingdom, 16. července 2014
Lovely villa, good facilities.

Space, balcony, facilities.
6
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Reefside Villas Whitsunday IslandsReefside Villas Whitsunday Islands - Pokoj pro hostyReefside Villas Whitsunday Islands - Pokoj pro hostyReefside Villas Whitsunday Islands - Interiér hoteluReefside Villas Whitsunday Islands - Interiér hoteluReefside Villas Whitsunday Islands - Interiér hoteluReefside Villas Whitsunday Islands - Pokoj pro hostyReefside Villas Whitsunday Islands - Pokoj pro hostyReefside Villas Whitsunday Islands - Interiér hoteluReefside Villas Whitsunday Islands - Interiér hoteluReefside Villas Whitsunday Islands - Interiér hoteluReefside Villas Whitsunday Islands - Pokoj pro hostyReefside Villas Whitsunday Islands - OkolíReefside Villas Whitsunday Islands - OkolíReefside Villas Whitsunday Islands - Pokoj pro hostyReefside Villas Whitsunday Islands - Interiér hoteluReefside Villas Whitsunday Islands - BazénReefside Villas Whitsunday Islands - Exteriér hoteluReefside Villas Whitsunday Islands - OkolíReefside Villas Whitsunday Islands - Exteriér hoteluReefside Villas Whitsunday Islands - BazénReefside Villas Whitsunday Islands - BazénReefside Villas Whitsunday Islands - OkolíReefside Villas Whitsunday Islands - Exteriér hoteluReefside Villas Whitsunday Islands - VchodReefside Villas Whitsunday Islands - Exteriér hoteluReefside Villas Whitsunday Islands - VybaveníReefside Villas Whitsunday Islands - Okolí


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B04