Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Regal Airport Hotel

No.9 Cheong Tat Road, Chek Lap Kok, Letiště Hong Kong, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 6039 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
6,8
Poloha
9,0
Personál
7,7
Stav hotelu/čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (6039)
Seřazeno podle:
Alex C. Skupiny United Kingdom, 26. května 2016
Very good hotel
6,3
Hotel very good,
Nahlásit hodnocení
Yap M. Rodiny s malými dětmi Singapore, 25. května 2016
Excellent services but room a bit run down
6
We appreciate their front desk services and luggage deposit services. All staffs are friendly and we feel welcomed on that. We forgot to bring out our iPad from safety deposit box and their staffs are very helpful to help us on this. This is my 2nd time stay in this hotel. I booked a room next to airport runway and putting a hope to enjoy the view of plane taking off and touching down. But the room assigned to me is located at low floor, the view has been blocked. The room also not city view as well. The description in agoda seem like not align with what we get. Having said that, overall I still happy with the stay.
Nahlásit hodnocení
Farah R. Jednotlivci Malaysia, 23. května 2016
convenient
5,7
nearby hotel
Nahlásit hodnocení
Jose R. Páry Philippines, 22. května 2016
Nice
6,7
I will stay in this hotel when in Hong Kong
Nahlásit hodnocení
Tan Y. Obchodní cestující Canada, 21. května 2016
Great hotel
6
Whenever I have to transit for more than 6 hours in Hong Kong, I would stay at the Regal Hotel because booking at Plaza Premium is impossibly difficult. I have always enjoyed the hotel.
Nahlásit hodnocení
Ridhuan S. Páry Malaysia, 16. května 2016
Good value for money
6
Literally beside airport. Connected via bridge from inside airport, no need to go outside. There's a signboard to the hotel from inside airport's Terminal 1 Arrival Hall.
Nahlásit hodnocení
Shinni S. Obchodní cestující Taiwan, 16. května 2016
Overnite in hk airport
5,7
Location great!
Nahlásit hodnocení
Wei F. Obchodní cestující Singapore, 15. května 2016
Room generally is good, except the baby cockroach
6
Room generally is good, except the baby cockroach.
Nahlásit hodnocení
Nyuk L. Jednotlivci Brunei Darussalam, 14. května 2016
Good hotel for transit traveller
5
No comment.
Nahlásit hodnocení
Werner T. Rodiny s malými dětmi Switzerland, 12. května 2016
very near to airport
6
nice staff, swimmingpool
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Regal Airport Hotel Hong KongRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - BazénRegal Airport Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - KoupelnaRegal Airport Hotel Hong Kong - Fitness prostoryRegal Airport Hotel Hong Kong - KoupelnaRegal Airport Hotel Hong Kong - KoupelnaRegal Airport Hotel Hong Kong - KoupelnaRegal Airport Hotel Hong Kong - Fitness prostoryRegal Airport Hotel Hong Kong - KoupelnaRegal Airport Hotel Hong Kong - KoupelnaRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - KoupelnaRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRegal Airport Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - Fitness prostoryRegal Airport Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRegal Airport Hotel Hong Kong - VybaveníRegal Airport Hotel Hong Kong - VyhlídkaRegal Airport Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - VyhlídkaRegal Airport Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Airport Hotel Hong Kong - VybaveníRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - VybaveníRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - Taneční sálRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Airport Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRegal Airport Hotel Hong Kong - LobbyRegal Airport Hotel Hong Kong - VyhlídkaRegal Airport Hotel Hong Kong - Fitness prostoryRegal Airport Hotel Hong Kong - VyhlídkaRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - Jídlo a nápojeRegal Airport Hotel Hong Kong - Fitness prostoryRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B05