nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Regal Airport Hotel

No.9 Cheong Tat Road, Chek Lap Kok, Letiště Hong Kong, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Regal Airport Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Airport Hotel Hong Kong - Lázně Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Airport Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Regal Airport Hotel Hong Kong - Lobby Regal Airport Hotel Hong Kong - Bazén Regal Airport Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Regal Airport Hotel Hong Kong - Fitness prostory Regal Airport Hotel Hong Kong - Lázně Regal Airport Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal Airport Hotel Hong Kong - Taneční sál Regal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Regal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Regal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Regal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Regal Airport Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Regal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Regal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Regal Airport Hotel Hong Kong - Koupelna Regal Airport Hotel Hong Kong - Koupelna
Oblast: Letiště Hong Kong Počet pokojů: 1171

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 4454 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,8
Poloha
9,0
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (4454)
Seřazeno podle:
John K. Obchodní cestující United States of America, 14. září 2014
Review

Location location location.
8,7
My stay was fine. Needs to allow free wi-fi to improve my experience.
Rohan A. Páry New Zealand, 14. září 2014
happy

staff / food / environment
8,7
Very good
Phetcharat L. Rodiny s malými dětmi Singapore, 13. září 2014
Average

Location good for early flight
7
Room was big, paid for extra bed but did not come even after reminder.
Fieda M. Jednotlivci Philippines, 12. září 2014
Convenient!

1. convenient place from the airport
7,3
Clogging of the sink and bathtub
Richard Q. Jednotlivci United States of America, 12. září 2014
Convenient to HK Airport

Location, Location, Location
9
I have stayed here many times because of the proximity to the airport. My only complaint is that they for standard rooms, they charge for internet use. $100HKD for 8 hours is a rip off in my mind. It is primarily a business hotel, so, charging for internet just doesn't seem right to me. I don't pay for internet service in other hotels.
Keith H. Páry United Kingdom, 11. září 2014
stop over

location, good size room, services available
8
great location buffet not worth the money choice but badly cooked especially as we were early diners.
Fan S. Páry China, 10. září 2014
good hotel

good hotel
10
good hotel
Ilan G. Obchodní cestující United States of America, 10. září 2014
Good for stopover

Managed to sleep between flught
9,3
No problems, free wi-fi too short
Jaw S. Páry Hong Kong, 10. září 2014
God like location

location, clean, high efficient
9
Rollo P. Jednotlivci United States of America, 10. září 2014
Overnight

Location, Location, Location
9,3
I needed a hotel for a quick overnight. Not knowing Hong Kong, I wanted to stay near the airport. I found the Regal Airport Hotel quickly via a causeway from the main terminal. Got a peaceful night's rest after a long trans-Pacific flight....Modern and elegant.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Regal Airport Hotel Hong KongRegal Airport Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - LázněRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - Interiér hoteluRegal Airport Hotel Hong Kong - LobbyRegal Airport Hotel Hong Kong - BazénRegal Airport Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRegal Airport Hotel Hong Kong - Fitness prostoryRegal Airport Hotel Hong Kong - LázněRegal Airport Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Airport Hotel Hong Kong - Taneční sálRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - KoupelnaRegal Airport Hotel Hong Kong - KoupelnaRegal Airport Hotel Hong Kong - Fitness prostoryRegal Airport Hotel Hong Kong - KoupelnaRegal Airport Hotel Hong Kong - KoupelnaRegal Airport Hotel Hong Kong - KoupelnaRegal Airport Hotel Hong Kong - Fitness prostoryRegal Airport Hotel Hong Kong - KoupelnaRegal Airport Hotel Hong Kong - Koupelna


AS-AGWEB-3A03