Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Regal Airport Hotel

No.9 Cheong Tat Road, Chek Lap Kok, Letiště Hong Kong, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Regal Airport Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Airport Hotel Hong Kong - Lázně Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Airport Hotel Hong Kong - Lobby Regal Airport Hotel Hong Kong - Bazén Regal Airport Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Regal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Regal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Regal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Regal Airport Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurace
Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Regal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Regal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Regal Airport Hotel Hong Kong - Koupelna Regal Airport Hotel Hong Kong - Fitness prostory Regal Airport Hotel Hong Kong - Koupelna Regal Airport Hotel Hong Kong - Koupelna Regal Airport Hotel Hong Kong - Koupelna Regal Airport Hotel Hong Kong - Fitness prostory Regal Airport Hotel Hong Kong - Koupelna
Oblast: Letiště Hong Kong Počet pokojů: 1171
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 5375 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,8
Poloha
9,0
Personál
7,7
Stav hotelu/čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (5375)
Seřazeno podle:
Jay P. Obchodní cestující South Korea, 30. června 2015
airport hotel

close from hotel, quick check out, good for transfering
8
not quiet 5 star hotel.
Jay P. Obchodní cestující South Korea, 30. června 2015
good for transferring

good location, easy check out, good staff
8
not quiet 5 star hotel
Rosiana R. Páry Indonesia, 29. června 2015
Good Place for Overnight Stop

Very close to the airport, good service, good environment
8,3
It's definitely a great place to live in Hongkong. It has a great location: located near Hong Kong International Airport. We can easily go to the hotel for rest with great tire after the arrival of the flight. Eventually, will always stay here when transit at Hong Kong.
Marlene C. Rodiny s malými dětmi Philippines, 29. června 2015
not that impressed

location
5,3
Just good.
Jesus R. Rodiny s malými dětmi Philippines, 28. června 2015
Great location

location, comfort,time savings
7,7
considering our flight for next day is at 9am, so it is very convenient to stay at this airport hotel. It saves a lot of time and pressure to check in for our next flight for next day
Bruce H. Páry Australia, 27. června 2015
Good location with nice view of planes

Convenient with covered path, quick access to central, good view if you like watching planes
8
Better than expected and with nice service. Two minor issues though: 1) unable to authorised my credit card; 2) the first room given to me has opened milk in fridge, seems cleaning not done properly.
Shaun R. Páry Canada, 27. června 2015
Best location

Location , location , location
7,7
Great place for layovers and early morning flights.
Sami V. Rodiny s malými dětmi Finland, 26. června 2015
Max 4 star

Location (early morning flight), clean,
8
I booked family room for four people (2 adults 2 kids). Check-in time at 2pm but we got our room about 2:45pm. They gave us one free beverage because delay!? Why only one since 4 people. Our room towels and other stuff only for 3 people even I booked for four. Location very good if have early morning flight. Just few minutes walk from terminals.
Khe F. Obchodní cestující Indonesia, 26. června 2015
Perfect Location for transit

Location Room comfort and Staffs
8
Overall was satisfactory.
Helmy J. Obchodní cestující Indonesia, 25. června 2015
Convenient stay for transit paxs

Big Room, Convenient location for transit paxs, Free Shuttle
6,7
Overall is good. Staff is not really friendly, but in average service is ok. Got free shuttle to Citygate outlet.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Regal Airport Hotel Hong KongRegal Airport Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - LázněRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - LobbyRegal Airport Hotel Hong Kong - BazénRegal Airport Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - KoupelnaRegal Airport Hotel Hong Kong - Fitness prostoryRegal Airport Hotel Hong Kong - KoupelnaRegal Airport Hotel Hong Kong - KoupelnaRegal Airport Hotel Hong Kong - KoupelnaRegal Airport Hotel Hong Kong - Fitness prostoryRegal Airport Hotel Hong Kong - KoupelnaRegal Airport Hotel Hong Kong - Koupelna


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A03