Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Regal Airport Hotel

No.9 Cheong Tat Road, Chek Lap Kok, Letiště Hong Kong, Hong Kong (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Regal Airport Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Airport Hotel Hong Kong - Lázně Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Airport Hotel Hong Kong - Lobby Regal Airport Hotel Hong Kong - Bazén Regal Airport Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Regal Airport Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Regal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Regal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Regal Airport Hotel Hong Kong - Koupelna Regal Airport Hotel Hong Kong - Fitness prostory Regal Airport Hotel Hong Kong - Koupelna Regal Airport Hotel Hong Kong - Koupelna Regal Airport Hotel Hong Kong - Koupelna Regal Airport Hotel Hong Kong - Fitness prostory Regal Airport Hotel Hong Kong - Koupelna Regal Airport Hotel Hong Kong - Koupelna Regal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Regal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Letiště Hong Kong Počet pokojů: 1171

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 5801 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
6,8
Poloha
9,0
Personál
7,7
Stav hotelu/čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (5801)
Seřazeno podle:
Markus S. Jednotlivci Switzerland, 3. února 2016
Aging hotel with a high price

Location
6,7
The room is ok but not new. Only 1 electrical connection available. Very expensive for the value
Nahlásit hodnocení
Michael W. Páry Taiwan, 2. února 2016
Stop Over

Next To the airport; quick get away to check in flight ; no fuss
6
Met our basic requirements
Nahlásit hodnocení
Su T. Jednotlivci Malaysia, 1. února 2016
Location is the best

Location, location and location
8
Excellent location
Nahlásit hodnocení
Arnold S. Jednotlivci Canada, 1. února 2016
Excellent Stay

1. Part of airport complex
10
Nahlásit hodnocení
Jeanne A. Rodiny s malými dětmi Canada, 30. ledna 2016
Great Airport Hotel especially for transit purpose

location, convenient, cleanliness
8,7
It was great. I only stayed for 4 hours but the staff (Angus and Martin) already prepared the necessary paper work, so that I did not have to wait too long and after the long flight from Toronto (15 hours), we were able to get a good rest and freshened up to continue our journey to Perth, Australia. Thank you very much for the service. They upgraded us to a better room. Once again, thank you.
Nahlásit hodnocení
Noppadon P. Páry Thailand, 29. ledna 2016
Good for emergency

Location
6,3
We stayed 1 night there. Our flight landed in HK at 1:30am, it was good to have somewhere near the airport to sleep. It serves its specific purpose. May stay again if it needs to.
Nahlásit hodnocení
Jenia B. Jednotlivci United States of America, 28. ledna 2016
Little disappointed

Bed was comfortable, view of the bay was beautiful, bell men were very helpful
7
I was a little disappointed from my last stay in March, checking in took over 30 min. I had problems w/the TV where I called house cleaning for new remote 2 to 3 times w/no answer, I called the front desk, same thing happened, then finally got a hold of someone and problem was resolved after over an hour. On a positive note, when I was checking in, the receptionist was very nice and upgraded my room and explained a few things I had questions on. The room was very cold as a cold front was in Hong Kong so I called for a heater and that was brought to my room.
Nahlásit hodnocení
Chang Y. Páry South Korea, 24. ledna 2016
Long wait for both check in and checkout

Connected to airport.
8
Basically a monopoly. Only hotel to be connected to airport (2min walk). Room quality is solid but it is crowded for check-in and out (I checked out at 6:30am fyi)
Nahlásit hodnocení
Munkhtulga G. Rodiny s malými dětmi Mongolia, 22. ledna 2016
Comfort

Inside un airport
7,7
Good
Nahlásit hodnocení
Fook M. Obchodní cestující Singapore, 19. ledna 2016
One night sleep

Nver notice
7,7
Just sleep for a night to catch a early flight where arriving in late night. Never notice anything.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Regal Airport Hotel Hong KongRegal Airport Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - LázněRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - LobbyRegal Airport Hotel Hong Kong - BazénRegal Airport Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - KoupelnaRegal Airport Hotel Hong Kong - Fitness prostoryRegal Airport Hotel Hong Kong - KoupelnaRegal Airport Hotel Hong Kong - KoupelnaRegal Airport Hotel Hong Kong - KoupelnaRegal Airport Hotel Hong Kong - Fitness prostoryRegal Airport Hotel Hong Kong - KoupelnaRegal Airport Hotel Hong Kong - KoupelnaRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - KoupelnaRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A01