nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Regal Airport Hotel

No.9 Cheong Tat Road, Chek Lap Kok, Letiště Hong Kong, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Regal Airport Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Airport Hotel Hong Kong - Lázně Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Airport Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Regal Airport Hotel Hong Kong - Lobby Regal Airport Hotel Hong Kong - Bazén Regal Airport Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Regal Airport Hotel Hong Kong - Fitness prostory Regal Airport Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal Airport Hotel Hong Kong - Taneční sál Regal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Regal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Regal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Regal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Regal Airport Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Regal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Regal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Regal Airport Hotel Hong Kong - Koupelna Regal Airport Hotel Hong Kong - Fitness prostory Regal Airport Hotel Hong Kong - Koupelna
Oblast: Letiště Hong Kong Počet pokojů: 1171

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 4732 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,8
Poloha
9,0
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (4732)
Seřazeno podle:
John C. Páry United States of America, 27. listopadu 2014
Regal

Location, location, location
6,7
I could not believe that they would charge me $34 for wifi for one day. I will never stay there again and, despite its wonderful location, I will tell everyone I know not to stay there.
Harry C. Obchodní cestující United States of America, 25. listopadu 2014
Great place to transit through Hong Kong Airport

Location, cleanliness and comfort
9
I live for months each year at hotels with my job. This place was very clean, convenient for transit through Hong Kong and I would definitely stay here again. I would not stay here if I planned to visit Hong Kong for any length of time, but for a layover it is great.
Philip K. Obchodní cestující Philippines, 24. listopadu 2014
no good hotel in HK

none
3
Sarah C. Jednotlivci United States of America, 24. listopadu 2014
very convenient place to stay

location, great staff, and nice rooms
8,7
Xiao L. Jednotlivci Singapore, 23. listopadu 2014
ok only

location, hotel exterior, staff
6,7
Hideo T. Obchodní cestující Japan, 23. listopadu 2014
Good

Good
9
Sze L. Páry China, 23. listopadu 2014
The Airport Hotel

Room area , view and near airport
5,7
Mostly is ok, but the bath room facility is old!
John M. Jednotlivci Canada, 23. listopadu 2014
All about location

location, location, location
9,7
Loo L. Rodiny s malými dětmi Singapore, 22. listopadu 2014
A short Stay at Regal Airport Hotel

Great location, Nice indoor & outdooor pool, Free shuttle bus to Citygate
8,3
Our stay at Regal Airport Hotel was a pleasant one. Great location and the hotel provide free shuttle bus to the nearby shopping mall, Citygate. We have a nice shopping trip there. The indoor pool is great and my nephew has enjoyed a good swim.
Joyce Y. Rodiny s malými dětmi Singapore, 22. listopadu 2014
Only if you need to be at airport area

Location at airport
5
Nothing great . No other choice as this was the closest proximity to airport . We had a baby with us , with a really early flight figured this would save us some hassle . Lobby looks impressive but rooms were really old . Bathtub was old . No free wifi in room . There was construction going on in the hotel and the Recep had told us there would be some noises from it . The room smelt of sewage coming from the toilet .

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Regal Airport Hotel Hong KongRegal Airport Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - LázněRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - Interiér hoteluRegal Airport Hotel Hong Kong - LobbyRegal Airport Hotel Hong Kong - BazénRegal Airport Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRegal Airport Hotel Hong Kong - Fitness prostoryRegal Airport Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Airport Hotel Hong Kong - Taneční sálRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - KoupelnaRegal Airport Hotel Hong Kong - Fitness prostoryRegal Airport Hotel Hong Kong - KoupelnaRegal Airport Hotel Hong Kong - KoupelnaRegal Airport Hotel Hong Kong - KoupelnaRegal Airport Hotel Hong Kong - Fitness prostoryRegal Airport Hotel Hong Kong - KoupelnaRegal Airport Hotel Hong Kong - Koupelna


AS-AGWEB-3C06