Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Regal Airport Hotel

No.9 Cheong Tat Road, Chek Lap Kok, Letiště Hong Kong, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Regal Airport Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Airport Hotel Hong Kong - Lázně Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Airport Hotel Hong Kong - Lobby Regal Airport Hotel Hong Kong - Bazén Regal Airport Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Regal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Regal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Regal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Regal Airport Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurace
Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Regal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Regal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Regal Airport Hotel Hong Kong - Koupelna Regal Airport Hotel Hong Kong - Fitness prostory Regal Airport Hotel Hong Kong - Koupelna Regal Airport Hotel Hong Kong - Koupelna Regal Airport Hotel Hong Kong - Koupelna Regal Airport Hotel Hong Kong - Fitness prostory Regal Airport Hotel Hong Kong - Koupelna
Oblast: Letiště Hong Kong Počet pokojů: 1171
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 5432 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,8
Poloha
9,0
Personál
7,7
Stav hotelu/čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (5432)
Seřazeno podle:
Kee S. Jednotlivci Malaysia, 31. července 2015
Regal Airport Hotel

Location, location, location
7,3
Nahlásit hodnocení
Charles W. Obchodní cestující United States of America, 29. července 2015
Hotel remarks

Location, cleanliness, and variety
7,3
My stay at regal hotel was very good but found prices at restraunts a bit pricey. One example is I went to the China bar and grill to get a beer and was shocked at the prices for a pint of draft beer, about $10. That's a bit pricy I think it's only draft beer which is usually a little cheaper than bottle beer. Needless to say I didn't get a beer. I think a more realistic price should of been about $7.
Nahlásit hodnocení
Thomas S. Jednotlivci United States of America, 28. července 2015
When you need sleep...

Location, hot shower, comfortable bed
8,3
Nahlásit hodnocení
Paul S. Jednotlivci United States of America, 28. července 2015
was goo

Location ,locatio,locatio
8
it was good just walk to airport food ok staff nice
Nahlásit hodnocení
Kotaro K. Obchodní cestující Japan, 27. července 2015
Nice airport hotel

Connected to airport, clean and friendly staff.
8
Excellent.
Nahlásit hodnocení
Darmanto S. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 26. července 2015
best choice for transit in HKIA

location, access, staff
8
good location from HKIA, best to take rest if we have connected flight or early morning flight, have free shuttle to Citygate outlet if we have time before take rest
Nahlásit hodnocení
Claudia C. Páry United States of America, 26. července 2015
Stay at Airport Regal Hotel

Nothing but location
6
Nahlásit hodnocení
Yin C. Páry Hong Kong, 25. července 2015
very clean

close to airport
7,7
nice and reasonable what u pay what u get.
Nahlásit hodnocení
Karla P. Rodiny s malými dětmi Canada, 24. července 2015
Convenient and accommodating

Location, staff, and amenities
8,7
Perfect for an overnight layover in HK. I was travelling alone with 2 small children and the staff were extremely helpful and accommodating. They were able to give me a later check out time of 3pm, store my bags, give me a room with 2 queen beds, provide high chairs, etc etc. Internet was fast and reliable. One of the hotel porters even helped me take my 5 suitcases to the Cathay check-in counters. Couldn't ask for more.
Nahlásit hodnocení
Helena W. Rodiny s malými dětmi Portugal, 22. července 2015
Good location n clean environment

Good location, clean environment n room, check-out fast
7,7
usually when early morning flight will stay at this hotel, check-out fast, staff helpful.
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Regal Airport Hotel Hong KongRegal Airport Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - LázněRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - LobbyRegal Airport Hotel Hong Kong - BazénRegal Airport Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Airport Hotel Hong Kong - KoupelnaRegal Airport Hotel Hong Kong - Fitness prostoryRegal Airport Hotel Hong Kong - KoupelnaRegal Airport Hotel Hong Kong - KoupelnaRegal Airport Hotel Hong Kong - KoupelnaRegal Airport Hotel Hong Kong - Fitness prostoryRegal Airport Hotel Hong Kong - KoupelnaRegal Airport Hotel Hong Kong - Koupelna


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B08