nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Regal Court Hotel

Lot 577, Section 10 KTLD, Jalan Tun Ahmad Zaidi Adruce, Satok, Kuching Centrum města, Kuching, Malajsie 93400 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Regal Court Hotel Kuching - Obchod s kávou / kavárna Regal Court Hotel Kuching - Prostory pro setkávání Regal Court Hotel Kuching - Bufet Regal Court Hotel Kuching - Prostory pro setkávání Regal Court Hotel Kuching - Recepce Regal Court Hotel Kuching - Pokoj pro hosty Regal Court Hotel Kuching - Pokoj pro hosty Regal Court Hotel Kuching - Exteriér hotelu Regal Court Hotel Kuching - Pokoj pro hosty Regal Court Hotel Kuching - Pokoj pro hosty Regal Court Hotel Kuching - Restaurace Regal Court Hotel Kuching - Prostory pro setkávání Regal Court Hotel Kuching - Prostory pro setkávání Regal Court Hotel Kuching - Lobby Regal Court Hotel Kuching - Vchod Regal Court Hotel Kuching - Prostory pro setkávání
Regal Court Hotel Kuching - Bufet Regal Court Hotel Kuching - Interiér hotelu Regal Court Hotel Kuching - Vybavení
Oblast: Kuching Centrum města Počet pokojů: 42

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,5

na základě 18 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,4
Poloha
7,1
Personál
6,6
Stav hotelu / čistota
6,4
Pokojový komfort/standard
6,6
Jídlo/stolování
5,9
Všechna hodnocení (18)
Seřazeno podle:
Janarthanam A. Obchodní cestující Malaysia, 13. srpna 2014
Regal Court Hotel

Location is good
3
Bad experience. Last time was good. Current situation vry bad. Dirty, not comfort , no value for money.
Siow M. Páry Malaysia, 29. června 2014
Appalling counter service as did not honour rate.

Bad experience with counter staff.
9
Bad experience as did not honour the agreed rate of M$120 cash on my last night.
Mansor M. Obchodní cestující Malaysia, 24. května 2014
Relaxing

Affordable, quite surroundings ancd friendly staff
6,7
Yik Y. Obchodní cestující Malaysia, 20. června 2013
good for business traveller

internet, location, staff
6
Valarea M. Obchodní cestující Malaysia, 1. listopadu 2012
big room, tidy and cleaniness

very good location
8
satisfied with their service, but air con are not so cold overall the room is okay
Teng C. Obchodní cestující Malaysia, 4. října 2012
Great Service

Nothing i like on this hotel
2,7
This is an old hotel, and the value of price is not valuable for me. I cant sleep the hold night, noisy sound from the road, room is dirty, toilet smelly + dirty as well.
Shopping Tip: no comment.
Darren H. Páry 22. července 2012
not am ideal hotel to stay

cheap
5,7
there is flies flying around when u eat your breakfast. we get a better hotel compare to this.
Aziman N. Skupiny Brunei Darussalam, 2. června 2012
Great location with shopping areas

Hotel is located nearby shopping malls.
9,3
Great Hotel. No complaints. The rooms are great, clean and the services are excellent. since we rarely stay at the room and focused on shopping outside, the room is perfect as it offers.
Azizah B. Skupiny Malaysia, 19. února 2012
Great location!!!

Near to Satok Overnight Market!
6,7
Room is spacious, walking distance to Satok Weekend market!
Hj A. Skupiny Brunei Darussalam, 16. prosince 2011
Value for money

Near Satok market
6,3
room and bathroom were ok, clean and comfortable. the deposit i paid for 2 night's stay was too much. this will discourage other guests from staying again. my room door knob was faulty. i had to fix it mysely. i think this hotel lacks attention to maintenance of rooms.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Regal Court Hotel KuchingRegal Court Hotel Kuching - Obchod s kávou / kavárnaRegal Court Hotel Kuching - Prostory pro setkáváníRegal Court Hotel Kuching - BufetRegal Court Hotel Kuching - Prostory pro setkáváníRegal Court Hotel Kuching - RecepceRegal Court Hotel Kuching - Pokoj pro hostyRegal Court Hotel Kuching - Pokoj pro hostyRegal Court Hotel Kuching - Exteriér hoteluRegal Court Hotel Kuching - Pokoj pro hostyRegal Court Hotel Kuching - Pokoj pro hostyRegal Court Hotel Kuching - RestauraceRegal Court Hotel Kuching - Prostory pro setkáváníRegal Court Hotel Kuching - Prostory pro setkáváníRegal Court Hotel Kuching - LobbyRegal Court Hotel Kuching - VchodRegal Court Hotel Kuching - Prostory pro setkáváníRegal Court Hotel Kuching - BufetRegal Court Hotel Kuching - Interiér hoteluRegal Court Hotel Kuching - Vybavení


AS-AGWEB-3C02