nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Regal Kowloon Hotel

71 Mody Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/lounge Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Zahrada Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurace
Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Vchod Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Zahrada Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Lobby Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Taneční sál Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Taneční sál Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Lobby Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Fitness prostory Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Taneční sál
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 600
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 4160 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
8,3
Personál
7,6
Stav hotelu / čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
7,1
Všechna hodnocení (4160)
Seřazeno podle:
Chun P. Obchodní cestující China, 17. prosince 2014
good position

room, surrounding and position
9,3
Sunitphan K. Páry Thailand, 16. prosince 2014
Clean, easy access, big

easy access, clean, big room
8,3
Pinho Y. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 15. prosince 2014
GOOD LOCATION

LOCATION LOCATION LOCATION
9
GOOD
Pinho Y. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 15. prosince 2014
good location , not too crowded

good location , not too crowded
8,7
good location , not too crowded
Wei F. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 15. prosince 2014
A very strategic location hotel in the city.

convenient, clean and helpful staff.
8
Very pleasant stay.
Khanittha L. Skupiny Thailand, 14. prosince 2014
Old and tiny

Many pubs are nearby the hotel
5,7
Room is tiny and old. The bathroom is stinky ( around the toilet bowl area ) 5 mins to the MTR station. 7-11 is nearby. Hotel is next to the park.
Chan C. Skupiny Singapore, 13. prosince 2014
Good location, clean room

Good location
6,7
Good
Nuttikarn R. Rodiny s malými dětmi Thailand, 12. prosince 2014
Service of staff in Executive club room

Room is big
7,7
I booked two rooms as the executive club room type. I arrive at 4pm but earlier than the other 3 passengers,picked up by the airport van. I am waiting for them but I face problems that I cannot contact them,so I don't know the hotel already pick them up or not. The hotel provides free internet only 30 mins/12 hour if I don't check in yet. I ask the staffs to help me check whether the customers have already been picked up from the airport by the hotel van, the staff doesn't want to help me call to the airport-hotel coulter or try to help my in other ways, just answer me to wait here. Before I come, I called to check the hotel pick-up van schedule, a staff hasn't given me but when I checked in, I saw the schedule, make me disappointed to wait long time. Pick-up service from the airport is so slow too because need to drop and pick others at other regal-branch hotels. The breakfast in executive club room is not the full breakfast, if you need to have room with breakfast, need to read clearly which type of included breakfast. I like only the size of room, a bit bigger than other hotels as the executive club room type.
Nuttikarn R. Rodiny s malými dětmi Thailand, 12. prosince 2014
Executive club room

Room size is bigger than other hotels
7,7
I booked 2 booking and already mention in the first feedback. To sum up, the staff service mind is not good; the breakfast in executive club room is not the full breakfast type; the airport pick-up service is so slow; if travel with the old or the young baby, the location is not much convenient because need around 15 min walk to Nanthan road;
Edmund Y. Obchodní cestující Singapore, 11. prosince 2014
review

location, within budget and service
7,3
Good

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Regal Kowloon Hotel Hong KongRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Obchodní centrumRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/loungeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - ZahradaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluRegal Kowloon Hotel Hong Kong - VchodRegal Kowloon Hotel Hong Kong - ZahradaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - LobbyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Taneční sálRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Taneční sálRegal Kowloon Hotel Hong Kong - LobbyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Fitness prostoryRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Taneční sálRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/loungeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Koupelna


AS-AGWEB-3A06