Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Regal Kowloon Hotel

71 Mody Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/lounge Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Vchod Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Zahrada
Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Lobby Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Taneční sál Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Taneční sál Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Lobby Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Fitness prostory Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Taneční sál Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/lounge
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 600
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 4568 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
8,3
Personál
7,6
Stav hotelu/čistota
7,9
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
7,1
Všechna hodnocení (4568)
Seřazeno podle:
Beng H. Obchodní cestující Malaysia, 27. června 2015
Bad check-in experience

Location, location, location
5,7
I had a unpleasant experience while checking-in into the hotel. I arrived with my wife at the hotel at 3.00pm and during check-in I requested for a King size bed. Was told that I have to pay an extra HKD100+ per night to upgrade. But when I told the front-desk staff that I do not wish to pay for the upgrade as all hotel do not charge extra for bed preference, I was told that there is no room available and was told that the room can only be ready at 4:30pm. Asked her why there are no rooms available as the time already passed 3:00pm, she gave the reason that there are guest requesting for late check-out. We then waited at the lobby (standing as the only 2 chairs located at the lobby were occupied). At around 3:30pm, we approached another personnel at the front-desk again to check-in. This time the personnel just check us in with a King size bed without any hassle at all. We were pretty upset about the whole incident but as my stay is only 2 nights and most of my time will be attending business meeting outside, we did not lodge any complaint to the management there. We noticed that MOST of the FRONT DESK staff DO NOT know how to smile and don't sound friendly at all. Will I recommend friends to stay at REGAL KOWLOON? Ans: A BIG NO!!!!
Ting T. Obchodní cestující Malaysia, 27. června 2015
Hotel location is nice

clean, comfortable, convenient
7,3
It's quite a comfortable stay in this hotel. I will back again if I visit to HK again.
Chatchai K. Obchodní cestující Thailand, 26. června 2015
Spacious room.. Good location

Good breakfast, convenience location and helpful staffs
8
Jeffrey H. Páry United States of America, 24. června 2015
good location

lgood location, good price,hotel transport to airport
7,3
Jyoti S. Obchodní cestující India, 24. června 2015
Staff very rude. They are highly overrated.
6
they give the worst locations of the hotel and if you request for a better location, they want to charge extra. Their replies are rude. I feel they ne ed d good training.
Saw H. Rodiny s malými dětmi Singapore, 23. června 2015
The room pillow is very uncomfortable

Nothing
7
Would not consider again
King S. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 22. června 2015
Good location

Location . Plenty of eating places nearby. Comfortable hotel
8
Good hotel in a great location
Pierre J. Obchodní cestující France, 18. června 2015
Nice hotel

Location and comfortable rooms
7
My stay at Regal Kowloon Hotel was very nice.
Pierre J. Obchodní cestující France, 17. června 2015
Nice hote well located in TST

Location and room confort
7
My stat at Regal Kowloon Hotel was very nice, I spent there a few days for busines trip. The hotel is very well located in TST, near most of suppliers are based.
Ergo M. Obchodní cestující Estonia, 17. června 2015
Short business trip

Breakfast, location, gym
9,3
Nice and pleasant

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Regal Kowloon Hotel Hong KongRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Obchodní centrumRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/loungeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluRegal Kowloon Hotel Hong Kong - VchodRegal Kowloon Hotel Hong Kong - ZahradaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - LobbyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Taneční sálRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Taneční sálRegal Kowloon Hotel Hong Kong - LobbyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Fitness prostoryRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Taneční sálRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/loungeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KoupelnaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - ApartmáRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KoupelnaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KoupelnaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KoupelnaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

SG-AGWEB-6B04