nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Regal Kowloon Hotel

71 Mody Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/lounge Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Zahrada Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurace
Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Vchod Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Zahrada Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Lobby Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Lobby Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Fitness prostory
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 600
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 3883 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
8,3
Personál
7,6
Stav hotelu / čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
7,1
Všechna hodnocení (3883)
Seřazeno podle:
Hui Y. Páry Hong Kong, 12. září 2014
Nice Room

Location, Location, Location
8,3
Lyn L. Jednotlivci Australia, 11. září 2014
Service

Location
5,3
Overall is ok except the bell boy when I checked in he help me to carry my luggage to the room, I said thank you and waited for him to leave but he stood there for awhile waiting for me to give him tips, I did not have any change he wasn't happy, I gave him tip when I got some change that night when I saw him at the door. I rang the reception asked for the international adaptor the reception told me that there is 1 in the room but she said "don't take away, or you will get charge"
Supatinee T. Rodiny s malými dětmi Thailand, 10. září 2014
Concierge & bellboy are not polite.

Location, prices, cleanliness
6,7
Narendra S. Jednotlivci United States of America, 9. září 2014
Regal Kowloon

Location price convinience
9,7
Great stay - great price great location near ave of stars lots of food and transport options and also free bus to airport express
Teck S. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 9. září 2014
Nice Hotel

Cleanliness, Comfort
7
Nice hotel and close to MTR.. Will back again.
Canyl T. Rodiny s malými dětmi Philippines, 3. září 2014
Good Service

Great Comfort!
8
Great Stay during the whole 3 days!
Pilloni A. Obchodní cestující Italy, 31. srpna 2014
n/a

Regal Kowloon Hotel
9
Yi Y. Skupiny China, 31. srpna 2014
Nice after-party accommodation

Location, price, comfy
8,3
Ammar A. Rodiny s malými dětmi Bahrain, 30. srpna 2014
The best hotel I visit it in hongkong

The room and the restorant and the resption
10
It was so nice and perfect hotel
Riyan N. Skupiny Indonesia, 30. srpna 2014
Great location, cozy park just outside the hotel

location, park, spacious room
8,3
great hotel with a cozy park just outside the lobby, a couple of seven eleven nearby walking distance and a lot of local restaurant and bar around the area.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Regal Kowloon Hotel Hong KongRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Obchodní centrumRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/loungeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - ZahradaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluRegal Kowloon Hotel Hong Kong - VchodRegal Kowloon Hotel Hong Kong - ZahradaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - LobbyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - LobbyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Fitness prostoryRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Taneční sálRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/loungeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Koupelna


AS-AGWEB-3B04