Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Regal Kowloon Hotel

71 Mody Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/lounge Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Vchod Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Zahrada
Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Lobby Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Taneční sál Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Taneční sál Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Lobby Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Fitness prostory Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Taneční sál Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurace Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/lounge
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 600
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 4636 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
8,3
Personál
7,6
Stav hotelu/čistota
7,9
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (4636)
Seřazeno podle:
Au Y. Obchodní cestující Hong Kong, 26. srpna 2015
Good location

Close to bank and subway
9
Good communivations
Nahlásit hodnocení
Ka C. Obchodní cestující Hong Kong, 19. srpna 2015
regal kowloon, good choice

The location is good, the place is clean, the staff is willing to help
9,7
Good
Nahlásit hodnocení
Wai H. Páry Hong Kong, 18. srpna 2015
GOOD

nil
7,3
The Room is very good and comfortable ! But there is NO Hand-shower in the bathroom.
Nahlásit hodnocení
Hwajeong L. Jednotlivci South Korea, 16. srpna 2015
inconvenience for wifi service

position
4,3
Nahlásit hodnocení
Manveer S. Obchodní cestující India, 15. srpna 2015
Arrogant staff

Location, food, comfort
6,3
Nahlásit hodnocení
Pierre J. Obchodní cestující France, 8. srpna 2015
Nice hotel

Very well located for business travellers
8
My stay was nice, I stayed at this hotel during a business trip. This hotel is really very suitable for business travellers.
Nahlásit hodnocení
Alfred N. Obchodní cestující Singapore, 7. srpna 2015
Good location

Location, clean, central
9
Nahlásit hodnocení
Aya K. Jednotlivci Japan, 4. srpna 2015
Convenient location, nice atmosphere

Room, staff, location
8,7
Nahlásit hodnocení
Pierre J. Obchodní cestující France, 3. srpna 2015
Good hotel well located in TST

Location, room comfort
8,3
My stay as business traveler at Regal Kowloon Hotel was nice, most of my meetings were in TST area so it was very convenient for me to go by walk to the different office as the hotel is very well located.
Nahlásit hodnocení
Joie T. Páry Singapore, 3. srpna 2015
Bad service attitude and room service

location / cleaniness
7
My stay overall was great . location good . food AROUND hotel good, except for on upon check in. I was waiting for so long for someone to serve at the counter, and overheard a staff name Brian and a group of 3 tourists conversation.Its was so rougly about 11.30 am which i knows its consider early check in, but tourist was asking him to TRY give him a room. Instead of telling this guy ok i will try , he say he cant control he is not the cleaner. WOW. wad a reply when its my turn i told him just upgrade my room to somewhere i can rest. no point arguing and making urself angry. And ask for top up of shampoo on the 3rd day their house keeper came by giving you a used 1/2 bottle.what a joke.
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Regal Kowloon Hotel Hong KongRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Obchodní centrumRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/loungeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluRegal Kowloon Hotel Hong Kong - VchodRegal Kowloon Hotel Hong Kong - ZahradaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - LobbyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Taneční sálRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Taneční sálRegal Kowloon Hotel Hong Kong - LobbyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Fitness prostoryRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Taneční sálRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/loungeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KoupelnaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - ApartmáRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KoupelnaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KoupelnaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KoupelnaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B05