Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Regency Inn

Villa Abrille Street, Poblacion, Davao City, Filipíny 8000

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,9

na základě 64 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,1
Poloha
7,7
Personál
6,8
Stav hotelu/čistota
6,6
Pokojový komfort/standard
7,1
Jídlo/stolování
6,1
Všechna hodnocení (64)
Seřazeno podle:
Princess V. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 22. ledna 2016
very good

the staff are very accommodating,nice place, the free breakfast was good
9
very good! we will come back again
Nahlásit hodnocení
Angelica B. Obchodní cestující Philippines, 19. ledna 2016
Regency Inn

Location, Cable TV, Airconditioning
7,3
It was a comfortable stay. There was just a slight miscommunication in the breakfast because apparently, guests who booked through Agoda shall have different set of breakfast. It was not communicated in the restaurant, so I was charged additional costs for the breakfast because I ordered the normal set in the menu.
Nahlásit hodnocení
Edwin D. Obchodní cestující Philippines, 16. ledna 2016
Nice stay

Room enough space, clean and comfortable
8
Nice stay
Nahlásit hodnocení
Jose F. Jednotlivci Philippines, 21. listopadu 2015
Good

Bed, bed, bed
8,3
Good.
Nahlásit hodnocení
Rio G. Obchodní cestující Philippines, 19. září 2015
Needs Upgrading

Really accommodating staff, location is good and room is clean
6,7
I had a good stay at Regency. The staff were very accommodating to my requests. The hotel however is already old and may need some repainting and upgrading of facade as well as new carpet in the hallway.
Nahlásit hodnocení
Dennis J. Jednotlivci Philippines, 21. srpna 2015
Value for your money

affordable, comfort and friendly staffs
7
good, comfortable stay
Nahlásit hodnocení
Ruth D. Skupiny Philippines, 12. července 2015
Value for money.

Good staff, good breakfast, available transport provided to the group.
7
Pleasant.
Nahlásit hodnocení
Silsan S. Obchodní cestující Philippines, 1. června 2015
Mr

Location, food and wifi
8
Overall it was ok, I wonder if the hot shower really works and air conditioning is really noisy
Nahlásit hodnocení
Ramin F. Jednotlivci United Kingdom, 30. května 2015
Friendly , could be cleaner, great good

Food , showers
7,3
Short stay but it was good and the restaurant had a nice meals in very good prices, hallways were smelly .. They just need to clean it properly..
Nahlásit hodnocení
Suzette P. Obchodní cestující Philippines, 29. dubna 2015
Nice location

Value of money
6
Comfortable but shower not working
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Regency Inn Davao CityRegency Inn Davao City - VchodRegency Inn Davao City - LobbyRegency Inn Davao City - VybaveníRegency Inn Davao City - LobbyRegency Inn Davao City - LobbyRegency Inn Davao City - LobbyRegency Inn Davao City - RestauraceRegency Inn Davao City - Interiér hoteluRegency Inn Davao City - Interiér hoteluRegency Inn Davao City - Interiér hoteluRegency Inn Davao City - Pokoj pro hostyRegency Inn Davao City - Pokoj pro hostyRegency Inn Davao City - Pokoj pro hostyRegency Inn Davao City - Pokoj pro hostyRegency Inn Davao City - Pokoj pro hostyRegency Inn Davao City - Pokoj pro hostyRegency Inn Davao City - Pokoj pro hostyRegency Inn Davao City - Pokoj pro hostyRegency Inn Davao City - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C05