Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Regency Inn

Villa Abrille Street, Poblacion, Davao City, Filipíny 8000

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,9

na základě 73 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
7,8
Personál
6,9
Stav hotelu/čistota
6,6
Pokojový komfort/standard
6,9
Jídlo/stolování
6,0
Všechna hodnocení (73)
Seřazeno podle:
David M. Obchodní cestující Philippines, 16. dubna 2016
Friendly staff
5,7
Clean hotel with friendly staff
Nahlásit hodnocení
Assandas J. Rodiny s malými dětmi Philippines, 30. března 2016
Won't book this hotel ever again!

It's just the location that saved it
3,7
Simple, i won't book and stay at this hotel again ever! Old hotel, old carpet on the hallways! No wifi on our third night..
Nahlásit hodnocení
Assandas J. Rodiny s malými dětmi Philippines, 28. března 2016
Old hotel, mosquitoes in the room and cockroach

Location
4,3
Have stayed here before but now, it has not been maintained well, the hallways of the guest rooms are really creepy, there are mosquitoes in the room, outside call was not available in the first room that we stayed in, front desk guy during the night shift told me to go sown tk the front desk if i wanted to make an outside call.. There was a cockroach in the bathroom of the second room where we stayed in. You get what you payed for, disappointed with the rooms and to think that we booked 3 rooms. We're not really picky with hotels but if you give us bad service, we'll never come back to you!!!
Nahlásit hodnocení
Marlowe B. Páry Philippines, 27. března 2016
Marlowe Badiola
6,7
We enjoyed our stay in this hotel during holy week. If we go back to davao, definitely we would choose this hotel again
Nahlásit hodnocení
Eduarte S. Jednotlivci Australia, 17. března 2016
Nice place to stay

Spacious, friendly staff and good food
8,7
Good!
Nahlásit hodnocení
John C. Páry Philippines, 27. ledna 2016
Clean and spacious room, nice staff, great locatio
6
Great budget hotel with easy access to malls, resto, transport and everything else. The room is clean and spacious. The bed is comfortable.
Nahlásit hodnocení
Princess V. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 22. ledna 2016
very good

the staff are very accommodating,nice place, the free breakfast was good
9
very good! we will come back again
Nahlásit hodnocení
Angelica B. Obchodní cestující Philippines, 19. ledna 2016
Regency Inn

Location, Cable TV, Airconditioning
7,3
It was a comfortable stay. There was just a slight miscommunication in the breakfast because apparently, guests who booked through Agoda shall have different set of breakfast. It was not communicated in the restaurant, so I was charged additional costs for the breakfast because I ordered the normal set in the menu.
Nahlásit hodnocení
Edwin D. Obchodní cestující Philippines, 16. ledna 2016
Nice stay

Room enough space, clean and comfortable
8
Nice stay
Nahlásit hodnocení
Maria A. Páry Philippines, 16. ledna 2016
value hotel

price, staff, location
7,7
good. staff nice and courteous. food is good.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Regency Inn Davao CityRegency Inn Davao City - VchodRegency Inn Davao City - LobbyRegency Inn Davao City - VybaveníRegency Inn Davao City - LobbyRegency Inn Davao City - LobbyRegency Inn Davao City - LobbyRegency Inn Davao City - RestauraceRegency Inn Davao City - Interiér hoteluRegency Inn Davao City - Interiér hoteluRegency Inn Davao City - Interiér hoteluRegency Inn Davao City - Pokoj pro hostyRegency Inn Davao City - Pokoj pro hostyRegency Inn Davao City - Pokoj pro hostyRegency Inn Davao City - Pokoj pro hostyRegency Inn Davao City - Pokoj pro hostyRegency Inn Davao City - Pokoj pro hostyRegency Inn Davao City - Pokoj pro hostyRegency Inn Davao City - Pokoj pro hostyRegency Inn Davao City - Pokoj pro hosty


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A03