nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Relax Guest House

143/24-25 Rat-u-thit 200 Pee Rd., Patong, Phuket, Thajsko 83150 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Relax Guest House Phuket - Pokoj pro hosty Relax Guest House Phuket - Pokoj pro hosty Relax Guest House Phuket - Interiér hotelu Relax Guest House Phuket - Koupelna Relax Guest House Phuket - Interiér hotelu Relax Guest House Phuket - Exteriér hotelu Relax Guest House Phuket - Pokoj pro hosty Relax Guest House Phuket - Pokoj pro hosty Relax Guest House Phuket - Lobby Relax Guest House Phuket - Lobby Relax Guest House Phuket - Pokoj pro hosty Relax Guest House Phuket - Lobby Relax Guest House Phuket - Pokoj pro hosty Relax Guest House Phuket - Pokoj pro hosty Relax Guest House Phuket - Pokoj pro hosty Relax Guest House Phuket - Pokoj pro hosty
Relax Guest House Phuket - Půdorysy Relax Guest House Phuket - Pokoj pro hosty Relax Guest House Phuket - Pokoj pro hosty Relax Guest House Phuket - Pokoj pro hosty
Oblast: Patong Počet pokojů: 24
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,6

na základě 348 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
8,7
Personál
7,3
Stav hotelu / čistota
7,4
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
6,1
Všechna hodnocení (348)
Seřazeno podle:
Jan S. Jednotlivci Czech Republic, 18. dubna 2013
líbilo se mi tady

výborná poloha, příjemný a ochotný personál, čistota pořádek
3
Bydlel jsem už jednou v tomto hotelu a proto jsem se vrátil. Hotel má perfektní polohu, přímý centrum Patong beach. Blízko k zábavě, blízko k moři, blízko k nákupům. Ideální pro méně náročnou klientelu. Za dobrou cenu jsem dostal čistý pokoj, pohodlnou postel koupenu s teplou vodou. Personál byl milý a příjemný.
Simon G. Skupiny United Kingdom, 23. listopadu 2014
Friendly but simple

Location, friendliness, relaxed!
6,3
Hweeming T. Páry Malaysia, 22. listopadu 2014
Strategic location, value for money

The location was very strategic, short walking distance to Bangla Road, Jungceylon and Patong Beach.
7,7
Mochamad F. Jednotlivci Indonesia, 17. listopadu 2014
Feels like home

Clean, Friendly staffs, Comfortable room.
8
It was really like home, the staffs were very nice, friendly and can communicate in English. They would even draw me a map - patiently gave me clear street direction. Its located where near everywhere. Walking distance to the beach, near to Bangla street where the never sleep road. Hot water can function well, The important thing the hotel is clean. For those who have limited budget, its highly recommended.
Jesse B. Jednotlivci Canada, 15. září 2014
backpacking throughout thailand

staff helped me when my credit card was lost. they never woke me up in the mornings when I was hungover. all amenities were close by.
7,7
Comfortable. Good location. Warm shower
Ronald S. Jednotlivci Indonesia, 24. července 2014
Cozy Hostel in the heart of Patong

Great Location, Cheap Price and Kind Staffs
7,3
I have been staying in this hotel for 4 times already and I always return there hen i go to Patong. Mainly because I rarely find a budget hotel with friendly staffs and great price like this place. Its not a 5 star accommodation, but if you're looking for that kind of service you'll need to find a hotel in much higher room rate anyway.
Yisi L. Skupiny Australia, 22. května 2014
Good stay, good value for money

Great location,
8
Water supply is not very smooth, sometimes water flows really slowly.
Tee H. Jednotlivci Malaysia, 12. dubna 2014
convenient location with reasonable prices.

location, prices, cleaning.
7,7
Location nearly by all the attractive place. Bangla road, Jungceylong, beach...
Ajin J. Jednotlivci India, 11. dubna 2014
near to the main entertainment area

location, nice room and wifi
8
it was good
Lysenia E. Páry Philippines, 3. dubna 2014
Affordable

Clean, cheap and friendly staffs
8
Relaxed

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Relax Guest House PhuketRelax Guest House Phuket - Pokoj pro hostyRelax Guest House Phuket - Pokoj pro hostyRelax Guest House Phuket - Interiér hoteluRelax Guest House Phuket - KoupelnaRelax Guest House Phuket - Interiér hoteluRelax Guest House Phuket - Exteriér hoteluRelax Guest House Phuket - Pokoj pro hostyRelax Guest House Phuket - Pokoj pro hostyRelax Guest House Phuket - LobbyRelax Guest House Phuket - LobbyRelax Guest House Phuket - Pokoj pro hostyRelax Guest House Phuket - LobbyRelax Guest House Phuket - Pokoj pro hostyRelax Guest House Phuket - Pokoj pro hostyRelax Guest House Phuket - Pokoj pro hostyRelax Guest House Phuket - Pokoj pro hostyRelax Guest House Phuket - PůdorysyRelax Guest House Phuket - Pokoj pro hostyRelax Guest House Phuket - Pokoj pro hostyRelax Guest House Phuket - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3B05