Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Remington Hotel

Newport Boulevard, Newport City, Pasay, Manila, Filipíny 1309

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,1

na základě 5062 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
6,7
Poloha
8,5
Personál
7,1
Stav hotelu/čistota
7,2
Pokojový komfort/standard
6,8
Jídlo/stolování
6,2
Všechna hodnocení (5062)
Seřazeno podle:
David V. Páry Czech Republic, 9. února 2012
Pěkný nový hotel

Výhodou hotelu je že se nachází v blízkosti letiště.
8
Ubytování a personál v pohodě. V noci kolem hotelu celkem rušno,
Nahlásit hodnocení
Joan L. Obchodní cestující Philippines, 25. dubna 2016
Convenient free shuttle buses
5,3
Convenient helpful staff free shuttle buses to terminals
Nahlásit hodnocení
Ming K. Obchodní cestující Singapore, 25. dubna 2016
first time
5,7
Wifi difficult to access. Only one person could access although they gave out prepaid quite readily. The rest was good except some corridor noise
Nahlásit hodnocení
Melody M. Obchodní cestující Philippines, 24. dubna 2016
great travel
6,7
it was indeed great stay here overnight.
Nahlásit hodnocení
Zennia C. Jednotlivci United States of America, 24. dubna 2016
Preferential treatment given to caucasian travelle
3,7
I was lining up at the shuttle area at NAIA to go to Remington and was about third in line. I noticed that there were still travellers coming to the shuttle waiting area after me but they were not asked to line up but rather sit in an area far back where they could sit comfortably. I know for a fact that I was ahead of them because there is an area to sign your name when you arrive. However, when the bus arrived, the shuttle personnel allowed them not only to skip ahead of me, but also voluntarily and gleefully carried their bags for them while they boarded. In the end, even though I was one of the first to line up, I was boarded last on the bus and they made no effort to even help me with my bags or even offer to help. Instead, the employee went back to the shuttle waiting area and chatted with the other employee about how attractive the caucasian lady he helped was. I had to demand they help me with my large check in bag for them to even notice I was there. This was an absolutely atrocious example of preferential treatment based on race. Is racism regularly part of your business practice?
Nahlásit hodnocení
Mark H. Obchodní cestující United States of America, 24. dubna 2016
Disappointed
5,7
There was very little sound insulation, could hear the music from the casino below until 2am, and could hear the people in adjoining rooms talking in the morning. The bathroom was small and cramped. Western Breakfast was supposed to be free, but when we got to the restaurant they told us the buffet breakfast was extra charge. And that restaurant is located in the casino building next door to the hotel, not inside the hotel.
Nahlásit hodnocení
Hock G. Obchodní cestující Malaysia, 23. dubna 2016
All in one Hotel
5,7
Will come back again next time .
Nahlásit hodnocení
Amado S. Rodiny s malými dětmi Philippines, 22. dubna 2016
elevator and security personnel
5,3
Card can not access immediately in elevator while security assign that time is unfriendly not train to entertain but engage to kill the customer hoping they can check such attitude it is a lady boy like guard
Nahlásit hodnocení
Claro Z. Páry Australia, 21. dubna 2016
our stay
5,7
The place was near the airport, saves us time from traffic. Free shuttle was available w/c was very convenirnt during our travel.
Nahlásit hodnocení
Aileen B. Skupiny United States of America, 21. dubna 2016
Safe, clean, great customer service
6,7
I love everything this place has to offer. I don't like stress when I'm on vacation.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Remington Hotel ManilaRemington Hotel Manila - Exteriér hoteluRemington Hotel Manila - LobbyRemington Hotel Manila - RecepceRemington Hotel Manila - RecepceRemington Hotel Manila - LobbyRemington Hotel Manila - LobbyRemington Hotel Manila - RestauraceRemington Hotel Manila - Interiér hoteluRemington Hotel Manila - Pokoj pro hostyRemington Hotel Manila - Pokoj pro hostyRemington Hotel Manila - VybaveníRemington Hotel Manila - RestauraceRemington Hotel Manila - Exteriér hoteluRemington Hotel Manila - VybaveníRemington Hotel Manila - LobbyRemington Hotel Manila - OkolíRemington Hotel Manila - Pokoj pro hostyRemington Hotel Manila - Pokoj pro hostyRemington Hotel Manila - Pokoj pro hostyRemington Hotel Manila - OkolíRemington Hotel Manila - LobbyRemington Hotel Manila - LobbyRemington Hotel Manila - VybaveníRemington Hotel Manila - Pokoj pro hostyRemington Hotel Manila - Pokoj pro hostyRemington Hotel Manila - Exteriér hoteluRemington Hotel Manila - Pokoj pro hostyRemington Hotel Manila - Pokoj pro hostyRemington Hotel Manila - Pokoj pro hostyRemington Hotel Manila - Pokoj pro hostyRemington Hotel Manila - KoupelnaRemington Hotel Manila - Pokoj pro hostyRemington Hotel Manila - Pokoj pro hostyRemington Hotel Manila - Pokoj pro hostyRemington Hotel Manila - VybaveníRemington Hotel Manila - Pokoj pro hostyRemington Hotel Manila - Pokoj pro hostyRemington Hotel Manila - Pokoj pro hostyRemington Hotel Manila - Pokoj pro hostyRemington Hotel Manila - Pokoj pro hostyRemington Hotel Manila - Pokoj pro hostyRemington Hotel Manila - RestauraceRemington Hotel Manila - Exteriér hoteluRemington Hotel Manila - Pokoj pro hostyRemington Hotel Manila - Pokoj pro hostyRemington Hotel Manila - KoupelnaRemington Hotel Manila - Pokoj pro hostyRemington Hotel Manila - Pokoj pro hostyRemington Hotel Manila - Exteriér hoteluRemington Hotel Manila - Pokoj pro hostyRemington Hotel Manila - Pokoj pro hostyRemington Hotel Manila - Pokoj pro hostyRemington Hotel Manila - Interiér hoteluRemington Hotel Manila - Exteriér hoteluRemington Hotel Manila - Pokoj pro hostyRemington Hotel Manila - Exteriér hoteluRemington Hotel Manila - VybaveníRemington Hotel Manila - Pokoj pro hostyRemington Hotel Manila - Pokoj pro hostyRemington Hotel Manila - Interiér hoteluRemington Hotel Manila - Pub/loungeRemington Hotel Manila - Pub/loungeRemington Hotel Manila - Pub/lounge


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C07