nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong

No. 1 Harbour Road, Wanchai, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartmá Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartmá Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartmá Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Bazén Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Lobby Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartmá Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartmá Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartmá Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Exteriér hotelu Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Lobby Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Lobby Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Interiér hotelu Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Interiér hotelu Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Taneční sál
Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Taneční sál Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Taneční sál Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Taneční sál Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Taneční sál Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Prostory pro setkávání Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Prostory pro setkávání Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Prostory pro setkávání Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Prostory pro setkávání Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Okolí Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Exteriér hotelu Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Executive Lounge Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartmá
Oblast: Wanchai Počet pokojů: 857
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,2

na základě 413 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
8,8
Personál
8,1
Stav hotelu / čistota
8,5
Pokojový komfort/standard
8,4
Jídlo/stolování
7,9
Všechna hodnocení (413)
Seřazeno podle:
Ma C. Obchodní cestující Taiwan, 23. října 2014
I have gym every morning.

Breakfast : Gym, buffet dinner
3,7
The room is quiet small . I request for one bed , I infm her when I checkin but when I open the door I saw 2 bed, I was lazy to go down, that made me upset
Wayne J. Rodiny s malými dětmi South Africa, 20. října 2014
Wonderful staff, great location!

staff, location, size of the rooms, pool and playground
9,3
My husband and I have stayed as a couple and another time with our young children. We found the staff, particularly Maisy at front reception to be lovely and very accommodating. For families I would recommend the ease of the location and the great pool and playground. Although quite expensive, we would definately return to The Renaissance HK.
Jie R. Obchodní cestující China, 16. října 2014
very nice hotel

location, service,
9,3
comfortable stay during bussiness trip
Teng G. Obchodní cestující Malaysia, 10. října 2014
Good Location, Better Service

Hospitality, Good Food, Excellent Location
8
Good location, less than 10 mins walk to MTR Wan Chai Ferry station is 5 mins away. Well connected.
Artur L. Skupiny Poland, 5. října 2014
Hong Kong trip

location, design, helpfull staff
7,7
This hotel was great, great view from the room, free upgrade to harbour view room, pool and other amenities. The only thing i could think of is very expensive price. Even Ritz - Carlton across the harbour was cheaper than what we paid. But all in all we were very happy to stay in this hotel.
Ping Y. Obchodní cestující Malaysia, 20. září 2014
Excellent

good location,convenience,comfortable
9,3
Excellent
Murray G. Jednotlivci United States of America, 31. srpna 2014
This trip

Personnel, location, club floor, gym
9,7
Fantastic
Moeketsi J. Páry Botswana, 30. srpna 2014
Anniversary celebration

Stunning night Harbour views, centrally placed, very business like staff.
8,3
Fantastic
Charles H. Jednotlivci United States of America, 24. srpna 2014
Nice

view, nice room and dinning
8,3
Stay was good, great view of the harbor and location.
Felix H. Páry United Kingdom, 17. srpna 2014
Fantastic location with a great swimming pool

Swimming pool, large bed and central location
8,3
I would highly recommend this hotel. The location is fantastic, right in the middle of Wan Chai overlooking the harbour. The swimming pool is the best thing about it, very large and has many sun loungers.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong KongRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmáRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmáRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmáRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - BazénRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - LobbyRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmáRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmáRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmáRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Exteriér hoteluRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - LobbyRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - LobbyRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Interiér hoteluRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Interiér hoteluRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Taneční sálRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Taneční sálRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Taneční sálRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Taneční sálRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Taneční sálRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Prostory pro setkáváníRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Prostory pro setkáváníRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Prostory pro setkáváníRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Prostory pro setkáváníRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - OkolíRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Exteriér hoteluRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Executive LoungeRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmáRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Executive LoungeRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmáRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmáRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmáRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyRenaissance Harbour View Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartmá


AS-AGWEB-3C07