nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Rendezvous Hotel Melbourne

328 Flinders Street, Melbourne CBD, Melbourne, Austrálie (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Pokoj pro hosty Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Pokoj pro hosty Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Pokoj pro hosty Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Pokoj pro hosty Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Pokoj pro hosty Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Pokoj pro hosty Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Koupelna Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Koupelna Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Pokoj pro hosty Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Pokoj pro hosty Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Pokoj pro hosty Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Recepce Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Pub/lounge Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Interiér hotelu Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Interiér hotelu Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Interiér hotelu
Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Pub/lounge Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Restaurace Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Interiér hotelu Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Restaurace Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Interiér hotelu Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Prostory pro setkávání Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Prostory pro setkávání Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Prostory pro setkávání Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Taneční sál Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Obchod s kávou / kavárna Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Interiér hotelu Rendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Taneční sál
Oblast: Melbourne CBD Počet pokojů: 340
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 930 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
9,1
Personál
7,9
Stav hotelu / čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
8,0
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (930)
Seřazeno podle:
Tsuey J. Jednotlivci Malaysia, 28. prosince 2014
Staff performance needs to be improved

Very near Train Station; Near shops; Easy to catch public transport
6
Staff performance needs to be improved!!!
Sanjeewa S. Jednotlivci Thailand, 26. prosince 2014
Good location

Location, staff, room
9,7
Xue L. Skupiny China, 24. prosince 2014
locatation is pretty well.

small lift.
5,7
Damrong C. Rodiny se staršími dětmi Thailand, 22. prosince 2014
Review about the Hotel

the best Location, low price, Cleanliness and good service.
8
We searched this hotel online. Ps. the moment we were the internet was pretty slow.
David C. Páry Australia, 20. prosince 2014
Great location and great room service

Location, Quality and Food
10
We stayed here overnight and were very happy with the hotel. We were tired so we stayed in and ordered room service and watched an in house movie. The room service was great value and very nice. I had a steak sandwich and my wife ordered a club sandwich - both were of a very high standard. The location of this hotel is awesome (right opposite the Flinders St Train station) you can hop on a train or the free city circle tram right outside the hotel. We loved this hotel and would highly recommend it. There is a Star Bus shuttle service from out the front of the hotel to the airport. It costs around $18 per person so depending on how many of you there are it is much cheaper than a taxi.
Graeme J. Obchodní cestující Australia, 17. prosince 2014
Good Hotel to Stay for business

Location, Service and Room comfort
7,7
Very good
I M. Obchodní cestující Indonesia, 10. prosince 2014
Excelent hotel to stat

Food, Friendly, clean
8,3
No worries, great hotel for enjoying Melbourne
Julia H. Páry Thailand, 9. prosince 2014
Our Stay

Location, The Concierge,bath
8,3
Our stay was lovely the only complaint is that the mattress and pillows need to be upgraded my husband and i have bad backs and these made us very sore by the end of the 4 days we stayed in room 838 but the Concierge, the location and the bath we all excellent and if the beds and pillows improve we would definately stay again as my husband does alot of work in Melbourne
Alexandra H. Páry Australia, 30. listopadu 2014
Good value

cleanliness, friendly staff, central location
8,3
Brilliant
Jigar S. Obchodní cestující Australia, 29. listopadu 2014
Very good experience

Good service, neat location, very good
9,7
Very good

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Rendezvous Hotel Melbourne MelbourneRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Pokoj pro hostyRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Pokoj pro hostyRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Pokoj pro hostyRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Pokoj pro hostyRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Pokoj pro hostyRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Pokoj pro hostyRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - KoupelnaRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - KoupelnaRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Pokoj pro hostyRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Pokoj pro hostyRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Pokoj pro hostyRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - RecepceRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Pub/loungeRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Interiér hoteluRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Interiér hoteluRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Interiér hoteluRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Pub/loungeRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - RestauraceRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Interiér hoteluRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - RestauraceRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Interiér hoteluRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Prostory pro setkáváníRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Prostory pro setkáváníRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Prostory pro setkáváníRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Taneční sálRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Obchod s kávou / kavárnaRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Interiér hoteluRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Taneční sálRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - LobbyRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - OkolíRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Balkón/terasaRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Interiér hoteluRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Pub/loungeRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Pub/loungeRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - VyhlídkaRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Taneční sálRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Taneční sálRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Taneční sálRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Exteriér hoteluRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Exteriér hoteluRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - OkolíRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - OkolíRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - OkolíRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Exteriér hoteluRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Exteriér hoteluRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Pokoj pro hostyRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - RestauraceRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Pokoj pro hostyRendezvous Hotel Melbourne Melbourne - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3C07