Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Renoir Boutique Hotel

20/7-9 Siriraj Rd, Patong, Phuket, Thajsko 83150 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Renoir Boutique Hotel Phuket - Exteriér hotelu Renoir Boutique Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Renoir Boutique Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Renoir Boutique Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Renoir Boutique Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Renoir Boutique Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Renoir Boutique Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Renoir Boutique Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Renoir Boutique Hotel Phuket - Koupelna Renoir Boutique Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Renoir Boutique Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Renoir Boutique Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Renoir Boutique Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Renoir Boutique Hotel Phuket - Recepce Renoir Boutique Hotel Phuket - Jídlo a nápoje Renoir Boutique Hotel Phuket - Jídlo a nápoje
Renoir Boutique Hotel Phuket - Obchod s kávou / kavárna Renoir Boutique Hotel Phuket - Bazén Renoir Boutique Hotel Phuket - Bazén Renoir Boutique Hotel Phuket - Bazén Renoir Boutique Hotel Phuket - Pub/lounge Renoir Boutique Hotel Phuket - Pláž Renoir Boutique Hotel Phuket - Sport a aktivity Renoir Boutique Hotel Phuket - Okolí Renoir Boutique Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Renoir Boutique Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Renoir Boutique Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Renoir Boutique Hotel Phuket - Koupelna
Oblast: Patong Počet pokojů: 20
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 216 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
6,4
Personál
7,8
Stav hotelu / čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
6,0
Všechna hodnocení (216)
Seřazeno podle:
Stephen S. Jednotlivci United Kingdom, 25. května 2015
Nice room

Room , quiet location ,,price
5,7
I stayed 3 nights had a nice stay only thing that let it down was unhappy receptionist
Phatnapa C. Jednotlivci Thailand, 23. května 2015
love the big bathtub & comfortable bed in deluxe

Big bathtub
6,3
Nice and comfortable
Faridon K. Páry Canada, 21. května 2015
value for your money

staff, clean, location
8,3
We only stayed for one day as we had flight to catch but I would not have mined staying longer
Timothy M. Páry United Kingdom, 29. března 2015
lovely hotel

the room was v nice ase was the large jacuzzi bath and the pool was small but v quiet we will return again as for the price with agoda it was realy good value
8,3
V good
Ninh T. Rodiny se staršími dětmi Vietnam, 2. ledna 2015
The hotel is beautifull.Everybody are friendly.

Room,people,view
10
i'm very comfortable.
Jittra H. Páry Thailand, 2. ledna 2015
budget hotel in nice location

quiet, location, staff
6
good food and great staff
Leanne P. Páry New Zealand, 29. prosince 2014
Not what we expected!

Clean enough, big room, good bed
3,7
No hot water for a shower after a long journey Broken sink - water flooding the floor Broken sliding door letting in heat and mosquitos!!!
Xueyan P. Obchodní cestující China, 16. prosince 2014
Good

Good
9,7
Good
Leo M. Jednotlivci Singapore, 5. prosince 2014
"Nice Room"

Nice Room, Clean and staff are helpful
7,7
I loved it! The room were exactly as in the photos. The Room and bathroom was Nice and Clean. i was happy because for the rate i paid the this kind of room. The only think I can think of probably was the location and the pool. The location is about 15-20 mins walk away from Patong beach which i don't mind at all because i know patong road pretty well as a regular. The pool is tiny but clean and maybe a should call it a jacuzzi pool. The staff was very helpful and I settled in after a bit. The Hotel was also very kind and let guess use their pool and the bathrooms by the pool to freshen up even after you had checked out. Will be back!
Rebecca P. Jednotlivci Australia, 30. listopadu 2014
Good stay

Close to town, not part of the noisy main area, secure.
8

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Renoir Boutique Hotel PhuketRenoir Boutique Hotel Phuket - Exteriér hoteluRenoir Boutique Hotel Phuket - Pokoj pro hostyRenoir Boutique Hotel Phuket - Pokoj pro hostyRenoir Boutique Hotel Phuket - Pokoj pro hostyRenoir Boutique Hotel Phuket - Pokoj pro hostyRenoir Boutique Hotel Phuket - Pokoj pro hostyRenoir Boutique Hotel Phuket - Pokoj pro hostyRenoir Boutique Hotel Phuket - Pokoj pro hostyRenoir Boutique Hotel Phuket - KoupelnaRenoir Boutique Hotel Phuket - Pokoj pro hostyRenoir Boutique Hotel Phuket - Pokoj pro hostyRenoir Boutique Hotel Phuket - Pokoj pro hostyRenoir Boutique Hotel Phuket - Pokoj pro hostyRenoir Boutique Hotel Phuket - RecepceRenoir Boutique Hotel Phuket - Jídlo a nápojeRenoir Boutique Hotel Phuket - Jídlo a nápojeRenoir Boutique Hotel Phuket - Obchod s kávou / kavárnaRenoir Boutique Hotel Phuket - BazénRenoir Boutique Hotel Phuket - BazénRenoir Boutique Hotel Phuket - BazénRenoir Boutique Hotel Phuket - Pub/loungeRenoir Boutique Hotel Phuket - PlážRenoir Boutique Hotel Phuket - Sport a aktivityRenoir Boutique Hotel Phuket - OkolíRenoir Boutique Hotel Phuket - Pokoj pro hostyRenoir Boutique Hotel Phuket - Pokoj pro hostyRenoir Boutique Hotel Phuket - Pokoj pro hostyRenoir Boutique Hotel Phuket - KoupelnaRenoir Boutique Hotel Phuket - Pokoj pro hostyRenoir Boutique Hotel Phuket - KoupelnaRenoir Boutique Hotel Phuket - RecepceRenoir Boutique Hotel Phuket - BazénRenoir Boutique Hotel Phuket - Pub/loungeRenoir Boutique Hotel Phuket - Pub/lounge


AS-AGWEB-3C04