Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Residenza Paolo VI

Via Paolo VI 29, Vatikán, Řím, Itálie 00193

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,8

na základě 67 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,7
Poloha
9,8
Personál
8,6
Stav hotelu/čistota
9,1
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
7,8
Všechna hodnocení (67)
Seřazeno podle:
Dominik W. Rodiny s malými dětmi Germany, 23. dubna 2016
Wonderful stay
6,7
Great hotel, most privileged location, wonderful service
Nahlásit hodnocení
Wing T. Jednotlivci Hong Kong, 28. března 2016
Excellent location
6,3
The room is smaller than expected. Excellent location and nice view on San Pietro Basilica. Just few steps away.
Nahlásit hodnocení
Adelbert L. Páry Philippines, 19. března 2016
Pope's Audience
6,7
Very close to St Peters Basilica
Nahlásit hodnocení
Engelbert A. Páry Philippines, 5. února 2016
RELAXING HOTEL

Strategic location, good food and kind staff
10
We enjoyed our stay because the staff are accomodating and kind. the hotel is also clean, our room was attended to everyday.
Nahlásit hodnocení
Teresita L. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 28. prosince 2015
Clean and convenient

Near vatican,clean.
8,3
We had a good time but the room is too small.
Nahlásit hodnocení
Vitaly M. Páry Norway, 20. prosince 2015
Perfect place to stay in Rome

Terassa, location, service
9,7
Nahlásit hodnocení
Khanh V. Jednotlivci United States of America, 11. listopadu 2015
Perfect location for what I want to see in Rome

Next door to the Basilica, short walk to metro, breakfast is free with the room and good.
7,3
This hotel is owned by the Vatican, the daily gospels are slipped under the door each morning. My room is small, and the bathroom is very small, typical European bathroom, the bidet should be out to give extra room. I would recommend this hotel if Vatican is your plan centered around Vatican and its museums.
Nahlásit hodnocení
Walter H. Rodiny s malými dětmi United States of America, 25. července 2015
The perfect stay

Oustanding Staff. Vatican location. Great rooftop cafe.
10
Our 3 day stay was perfect for spending time at the Vatican. The staff went out of their way to make sure we enjoyed our time in Rome. Thank you!!
Nahlásit hodnocení
Keith S. Páry United States of America, 5. července 2015
Location, location, location!

Location: literally across the street from St. Peter's Square. Has a secluded feel despite being so close to a major tourist attraction. Very friendly, helpful staff.
9,3
This hotel is a treasure. After a long day touring Rome, it was a wonderful respite from the heat and the crowds. The restaurant, with its lovely terrace, is quite nice. This hotel was our little hideaway in the heart of Rome.
Nahlásit hodnocení
Tonggyu J. Páry South Korea, 28. června 2015
nice location but

location
7,3
too small not so comfortable
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Residenza Paolo VI ŘímResidenza Paolo VI Řím - Balkón/terasaResidenza Paolo VI Řím - Pokoj pro hostyResidenza Paolo VI Řím - Balkón/terasaResidenza Paolo VI Řím - Interiér hoteluResidenza Paolo VI Řím - Pokoj pro hostyResidenza Paolo VI Řím - BufetResidenza Paolo VI Řím - RestauraceResidenza Paolo VI Řím - Pokoj pro hostyResidenza Paolo VI Řím - Balkón/terasaResidenza Paolo VI Řím - Pokoj pro hostyResidenza Paolo VI Řím - Pokoj pro hostyResidenza Paolo VI Řím - Pokoj pro hostyResidenza Paolo VI Řím - Interiér hoteluResidenza Paolo VI Řím - KoupelnaResidenza Paolo VI Řím - Interiér hoteluResidenza Paolo VI Řím - Balkón/terasaResidenza Paolo VI Řím - Pokoj pro hostyResidenza Paolo VI Řím - Pokoj pro hostyResidenza Paolo VI Řím - Pokoj pro hostyResidenza Paolo VI Řím - Pokoj pro hostyResidenza Paolo VI Řím - Pokoj pro hostyResidenza Paolo VI Řím - Pokoj pro hostyResidenza Paolo VI Řím - Pokoj pro hostyResidenza Paolo VI Řím - Pokoj pro hostyResidenza Paolo VI Řím - Pokoj pro hostyResidenza Paolo VI Řím - Pokoj pro hostyResidenza Paolo VI Řím - ApartmáResidenza Paolo VI Řím - Pokoj pro hostyResidenza Paolo VI Řím - Pokoj pro hostyResidenza Paolo VI Řím - Pokoj pro hostyResidenza Paolo VI Řím - Pokoj pro hostyResidenza Paolo VI Řím - Pokoj pro hostyResidenza Paolo VI Řím - Pokoj pro hostyResidenza Paolo VI Řím - Pokoj pro hostyResidenza Paolo VI Řím - Pokoj pro hostyResidenza Paolo VI Řím - Pokoj pro hostyResidenza Paolo VI Řím - RestauraceResidenza Paolo VI Řím - RecepceResidenza Paolo VI Řím - Interiér hoteluResidenza Paolo VI Řím - RestauraceResidenza Paolo VI Řím - Pokoj pro hostyResidenza Paolo VI Řím - Interiér hoteluResidenza Paolo VI Řím - RestauraceResidenza Paolo VI Řím - Pokoj pro hostyResidenza Paolo VI Řím - KoupelnaResidenza Paolo VI Řím - Pokoj pro hostyResidenza Paolo VI Řím - Balkón/terasaResidenza Paolo VI Řím - Balkón/terasaResidenza Paolo VI Řím - Balkón/terasaResidenza Paolo VI Řím - Pokoj pro hostyResidenza Paolo VI Řím - Pokoj pro hostyResidenza Paolo VI Řím - Pokoj pro hostyResidenza Paolo VI Řím - RecepceResidenza Paolo VI Řím - Pokoj pro hostyResidenza Paolo VI Řím - VyhlídkaResidenza Paolo VI Řím - Balkón/terasaResidenza Paolo VI Řím - Balkón/terasaResidenza Paolo VI Řím - KoupelnaResidenza Paolo VI Řím - Pokoj pro hostyResidenza Paolo VI Řím - Balkón/terasa


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A02