Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Ridor Guesthouse

Flat A9,Floor 10,Mirador Mansion, 54-56B Nathan Road,Tsim Sha Tsui, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,3

na základě 277 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
6,4
Poloha
8,5
Personál
5,9
Stav hotelu/čistota
5,7
Pokojový komfort/standard
6,0
Jídlo/stolování
5,1
Všechna hodnocení (277)
Seřazeno podle:
Laura C. Skupiny Indonesia, 18. srpna 2015
excelent

excelent
8
Nahlásit hodnocení
Laura C. Skupiny Indonesia, 16. srpna 2015
excelent

excelent
8
Nahlásit hodnocení
Hsin J. Rodiny se staršími dětmi Taiwan, 3. ledna 2015
Good location

location, cheap
5,7
The bathroom is super small for a family room, you have to shower with Toilet, the hot water is not stable, the smell of the aisle is bad, like pee. Only got one key, cant fix for 4 ppl, no hair dryer, the electric kettle is broken, and the door of bathroom is broken too. Very cheap, but i don't think i would visit it again.
Nahlásit hodnocení
Merle T. Rodiny s malými dětmi Philippines, 29. prosince 2014
Worst hotel I ever entered and transacted
2,3
Worst hotel, dishonest staff, no sense of responsibility
Nahlásit hodnocení
Daniel L. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 18. prosince 2014
small room

good location, near lrt station, place to stay
7,7
good location, near lrt station, place to stay
Nahlásit hodnocení
Daniel L. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 18. prosince 2014
Good location but smelly toilet and poor environm

Good location, budget and near to mrt
6
we are families with 2 younger children travelling to hongkong on early december. It was a good location whereby mrt station is situated next to our building. the only best thing i can recall. The toilet was smelly and the door couldnt closed properly. i had informed to the person in charge but she told me that it was a safety precaution not to lock the toilet door. (totally crap!) Though it was situated next to mrt station, i would recommend to pay extra to stay a better place.
Nahlásit hodnocení
Kitty Z. Jednotlivci China, 14. prosince 2014
Good position

Attitude. Service
5,7
small , dirty ,unconfortable but good service and reasonable price
Nahlásit hodnocení
Natalia K. Skupiny Indonesia, 13. prosince 2014
Ridor Guesthouse

good service
5,3
small , dirty ,uncomfortable but good service
Nahlásit hodnocení
Leong S. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 27. listopadu 2014
CLEAN & CONVENIENCE

The lady boss is friendly as she allow us early checked in. The room is clean & comfortable.
6
N/A
Nahlásit hodnocení
Bhawadhol P. Páry Thailand, 23. listopadu 2014
Room is different from their photos. WiFi on 10th

Location, nice owner named Cyndy
5,7
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Ridor Guesthouse Hong KongRidor Guesthouse Hong Kong - Interiér hoteluRidor Guesthouse Hong Kong - Interiér hoteluRidor Guesthouse Hong Kong - OkolíRidor Guesthouse Hong Kong - Interiér hoteluRidor Guesthouse Hong Kong - Interiér hoteluRidor Guesthouse Hong Kong - Interiér hoteluRidor Guesthouse Hong Kong - Interiér hoteluRidor Guesthouse Hong Kong - Pokoj pro hostyRidor Guesthouse Hong Kong - Pokoj pro hostyRidor Guesthouse Hong Kong - Pokoj pro hostyRidor Guesthouse Hong Kong - Pokoj pro hostyRidor Guesthouse Hong Kong - KoupelnaRidor Guesthouse Hong Kong - Interiér hoteluRidor Guesthouse Hong Kong - Pokoj pro hostyRidor Guesthouse Hong Kong - Pokoj pro hostyRidor Guesthouse Hong Kong - Pokoj pro hostyRidor Guesthouse Hong Kong - Pokoj pro hostyRidor Guesthouse Hong Kong - Interiér hoteluRidor Guesthouse Hong Kong - Interiér hoteluRidor Guesthouse Hong Kong - Půdorysy


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B02