nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Rio Hotel Macau

Rua de Luis Gonzaga Gomes 33, Město Macau, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Rio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hosty Rio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hosty Rio Hotel Macau Macao - Koupelna Rio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hosty Rio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hosty Rio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hosty Rio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hosty Rio Hotel Macau Macao - Apartmá Rio Hotel Macau Macao - Interiér hotelu Rio Hotel Macau Macao - Lobby Rio Hotel Macau Macao - Bazén Rio Hotel Macau Macao - Pub/lounge Rio Hotel Macau Macao - Restaurace Rio Hotel Macau Macao - Lázně Rio Hotel Macau Macao - Lázně Rio Hotel Macau Macao - Noční klub
Rio Hotel Macau Macao - Lázně Rio Hotel Macau Macao - Lobby Rio Hotel Macau Macao - Bazén Rio Hotel Macau Macao - Fitness prostory Rio Hotel Macau Macao - Restaurace Rio Hotel Macau Macao - Vybavení Rio Hotel Macau Macao - Restaurace Rio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hosty Rio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hosty Rio Hotel Macau Macao - Exteriér hotelu Rio Hotel Macau Macao - Exteriér hotelu Rio Hotel Macau Macao - Exteriér hotelu
Oblast: Město Macau Počet pokojů: 449

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 769 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
7,8
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
7,9
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
6,7
Všechna hodnocení (769)
Seřazeno podle:
Lai N. Rodiny se staršími dětmi Hong Kong, 27. října 2014
Rio Hotel Macau
8
Tento zákazník pouze ohodnotil hotel a neuvedl žádné poznámky.
Miroslaw G. Jednotlivci Poland, 24. října 2014
OK but price it's too high

Clean And good service
9,3
Piang C. Obchodní cestující Malaysia, 17. října 2014
Cozy big room and easy access to casinos around

Big room, walking distance to casinos and reasonably good speed internet
8,7
The stay was pleasant and I was upgraded to bigger room. The service is good and I would come back staying there.
Thammaphong I. Obchodní cestující Thailand, 7. října 2014
Great Location

The location, Staff, and value for money
9
I stayed at Rio Hotel for 3 nights. This hotel is located in the middle of hotel casio such as Sands, Lisboa, and MGM. I was very impressed with the hotel staff especially the bell boy services. Great room sizes and hotel cleanliness. I will stay at this hotel again for my next visit.
Mark A. Jednotlivci Philippines, 5. října 2014
big clean rooms

big clean rooms
8,3
it was great. the room was big and clean. nicely furnished
Ronald L. Rodiny s malými dětmi China, 5. října 2014
good indoor pool but need to increase serve hour

location, decoration and view
7,7
suggest to increase serving hour of swimming pool and bar
Zachary C. Obchodní cestující Macau, 1. října 2014
normal

normal hotel
5,3
Zachary C. Jednotlivci Macau, 30. září 2014
nice

nice hotel
8
Wai L. Páry China, 29. září 2014
Rio Hotel Macau

wifi ,shower,bed are good
10
Koh C. Páry Malaysia, 27. září 2014
Very good location

Location,casino and big room
8,3
This is my fifth in this hotel. Just one word to commend GOOD

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Rio Hotel Macau MacaoRio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hostyRio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hostyRio Hotel Macau Macao - KoupelnaRio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hostyRio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hostyRio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hostyRio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hostyRio Hotel Macau Macao - ApartmáRio Hotel Macau Macao - Interiér hoteluRio Hotel Macau Macao - LobbyRio Hotel Macau Macao - BazénRio Hotel Macau Macao - Pub/loungeRio Hotel Macau Macao - RestauraceRio Hotel Macau Macao - LázněRio Hotel Macau Macao - LázněRio Hotel Macau Macao - Noční klubRio Hotel Macau Macao - LázněRio Hotel Macau Macao - LobbyRio Hotel Macau Macao - BazénRio Hotel Macau Macao - Fitness prostoryRio Hotel Macau Macao - RestauraceRio Hotel Macau Macao - VybaveníRio Hotel Macau Macao - RestauraceRio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hostyRio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hostyRio Hotel Macau Macao - Exteriér hoteluRio Hotel Macau Macao - Exteriér hoteluRio Hotel Macau Macao - Exteriér hotelu


AS-AGWEB-3C06