nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Rio Hotel Macau

Rua de Luis Gonzaga Gomes 33, Město Macau, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Rio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hosty Rio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hosty Rio Hotel Macau Macao - Koupelna Rio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hosty Rio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hosty Rio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hosty Rio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hosty Rio Hotel Macau Macao - Apartmá Rio Hotel Macau Macao - Interiér hotelu Rio Hotel Macau Macao - Lobby Rio Hotel Macau Macao - Bazén Rio Hotel Macau Macao - Pub/lounge Rio Hotel Macau Macao - Restaurace Rio Hotel Macau Macao - Lázně Rio Hotel Macau Macao - Lázně Rio Hotel Macau Macao - Noční klub
Rio Hotel Macau Macao - Lázně Rio Hotel Macau Macao - Lobby Rio Hotel Macau Macao - Bazén Rio Hotel Macau Macao - Fitness prostory Rio Hotel Macau Macao - Restaurace Rio Hotel Macau Macao - Vybavení Rio Hotel Macau Macao - Restaurace Rio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hosty Rio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hosty Rio Hotel Macau Macao - Exteriér hotelu Rio Hotel Macau Macao - Exteriér hotelu Rio Hotel Macau Macao - Exteriér hotelu
Oblast: Město Macau Počet pokojů: 449

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 722 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
7,7
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
6,7
Všechna hodnocení (722)
Seřazeno podle:
Ankur G. Jednotlivci India, 14. září 2014
Average hotel. well located

location.
6,7
Very average in every way.
Melissa G. Páry Singapore, 14. září 2014
Reasonably priced stay

Near to ferry terminal. Hotel rooms are spacious and clean. Food options just opposite hotel
5,7
Pleasant
Djohan H. Páry Indonesia, 11. září 2014
I'm Happy stay at Hotel Rio Macau

clean , comfortable & good location
8,3
I stay with my Family
Terrence G. Obchodní cestující United Kingdom, 6. září 2014
location and staff excellent

location, staff, cleanliness
9,3
great
Maria R. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 4. září 2014
My Macau experience

Staff are great especially their concierge , John Cruz, who gave an excellent service.
9,3
It was a good and comfortable stay. My entire family has a great experience !
Carla Q. Jednotlivci Australia, 3. září 2014
rude and deceiving

room cleanliness door man
5
Not so good. No one wanted to help us to avoid talking in English so they walked off on us a few times.The only good thing about this place was the courteous door man on arrival. That really is all.
Anandkumar P. Jednotlivci India, 1. září 2014
Excellent hotel

Excellent hotel, easy transport & friendly staff
9,7
Excellent stay . Ex Ex .... No word to say , next time we come again to this hotel
Ho L. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 31. srpna 2014
Good location hotel

Good location, clean and tidy,
3,3
Very good and good service.
Siu H. Obchodní cestující Singapore, 31. srpna 2014
Check-in time being delayed twice

The room is clean, good location
7,7
Check-in time being delayed twice, was told that the check-in timing at around 2.30pm and follow by 3pm. At the end, I only manage to check-in at 3.30pm with one of my booked room (I booked 2 rooms). At lot of waiting and delay.
Wing S. Páry Hong Kong, 24. srpna 2014
not value for money

big room, good location
5,3

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Rio Hotel Macau MacaoRio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hostyRio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hostyRio Hotel Macau Macao - KoupelnaRio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hostyRio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hostyRio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hostyRio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hostyRio Hotel Macau Macao - ApartmáRio Hotel Macau Macao - Interiér hoteluRio Hotel Macau Macao - LobbyRio Hotel Macau Macao - BazénRio Hotel Macau Macao - Pub/loungeRio Hotel Macau Macao - RestauraceRio Hotel Macau Macao - LázněRio Hotel Macau Macao - LázněRio Hotel Macau Macao - Noční klubRio Hotel Macau Macao - LázněRio Hotel Macau Macao - LobbyRio Hotel Macau Macao - BazénRio Hotel Macau Macao - Fitness prostoryRio Hotel Macau Macao - RestauraceRio Hotel Macau Macao - VybaveníRio Hotel Macau Macao - RestauraceRio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hostyRio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hostyRio Hotel Macau Macao - Exteriér hoteluRio Hotel Macau Macao - Exteriér hoteluRio Hotel Macau Macao - Exteriér hotelu


AS-AGWEB-3A02