nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Rio Hotel Macau

Rua de Luis Gonzaga Gomes 33, Město Macau, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Rio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hosty Rio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hosty Rio Hotel Macau Macao - Koupelna Rio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hosty Rio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hosty Rio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hosty Rio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hosty Rio Hotel Macau Macao - Apartmá Rio Hotel Macau Macao - Interiér hotelu Rio Hotel Macau Macao - Lobby Rio Hotel Macau Macao - Bazén Rio Hotel Macau Macao - Pub/lounge Rio Hotel Macau Macao - Restaurace Rio Hotel Macau Macao - Lázně Rio Hotel Macau Macao - Lázně Rio Hotel Macau Macao - Noční klub
Rio Hotel Macau Macao - Lázně Rio Hotel Macau Macao - Lobby Rio Hotel Macau Macao - Bazén Rio Hotel Macau Macao - Fitness prostory Rio Hotel Macau Macao - Restaurace Rio Hotel Macau Macao - Vybavení Rio Hotel Macau Macao - Restaurace Rio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hosty Rio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hosty Rio Hotel Macau Macao - Exteriér hotelu Rio Hotel Macau Macao - Exteriér hotelu Rio Hotel Macau Macao - Exteriér hotelu
Oblast: Město Macau Počet pokojů: 449

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,6

na základě 813 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
7,8
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
7,9
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
6,7
Všechna hodnocení (813)
Seřazeno podle:
Dooho K. Jednotlivci South Korea, 13. prosince 2014
location is far from downtown but not problem

wide , clean room and friendly response
9,7
We stayed very wide and clean room than before. It maybe all repaired so, very satisfied. Location is not close downtown but that's not problem only 10~15 minute on foot. There is many local resturants near here, tastes are not bad. Recomend HOSHU FAN DIAN. all foods sttisfied your taste.
Jessie L. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 11. prosince 2014
Good location

Good location
7,7
Man L. Jednotlivci Hong Kong, 8. prosince 2014
the room very big!!!

i love the toliet
9,3
Ricky W. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 29. listopadu 2014
Business owner

Location
6,3
AC was not strong enough. Shower room water gutter was clog. Room wifi always didn't work.
Fu-Hsing C. Obchodní cestující Taiwan, 29. listopadu 2014
good

goodgoodgood
10
goodgoodgoodgoodgood
Nassir T. Páry Canada, 29. listopadu 2014
Not bad, but a bit pricey

Staff, Comfort,
9
We got upgraded to the premium room, and it was huge and very comfortable. Location isn't too bad...about 15-20 min walk to Senado square and 5-10min to Grand Lisboa. Would recommend it for sure.
Ting L. Obchodní cestující Hong Kong, 9. listopadu 2014
Fair price

good location, clean, fair price
7
Sally Y. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 4. listopadu 2014
Difficulty to have any refreshment before 5pm,

Room very clean, local convenient, and hotel staff very helpful
8,7
Yes, this hotel clean & conformable to stay, location only very convenient, dinning near hotel, and hotel also got casino but no slot machine.
Szan T. Jednotlivci Singapore, 31. října 2014
Overall a good stay except for a isolated issue

Quiet room; generally good staff and servicep
6
The hotel was good overall except on the last day, I found a dead cockroach on the other bed which I thankfully did not sleep on. ( I was given a twin room though I was a solo traveller.) the duty manager came down to have a look and apologized. It was possibly because they just had a fumigation exercise a few days ago. Despite this incident, I would say the hotel is quite well managed and the check in staff made an effort to fulfil my request for a quiet room.
Leandro L. Skupiny Philippines, 30. října 2014
nice hotel in macau city

value for money, the spa and the big rooms
8,3
i had pleasant stay the location is perfect it is in the middle of macau cry a few walking distance too everything the room were nice and spacious even has a 5 star feel too it. it has also the most beautiful spa in macau i in my opinion.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Rio Hotel Macau MacaoRio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hostyRio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hostyRio Hotel Macau Macao - KoupelnaRio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hostyRio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hostyRio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hostyRio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hostyRio Hotel Macau Macao - ApartmáRio Hotel Macau Macao - Interiér hoteluRio Hotel Macau Macao - LobbyRio Hotel Macau Macao - BazénRio Hotel Macau Macao - Pub/loungeRio Hotel Macau Macao - RestauraceRio Hotel Macau Macao - LázněRio Hotel Macau Macao - LázněRio Hotel Macau Macao - Noční klubRio Hotel Macau Macao - LázněRio Hotel Macau Macao - LobbyRio Hotel Macau Macao - BazénRio Hotel Macau Macao - Fitness prostoryRio Hotel Macau Macao - RestauraceRio Hotel Macau Macao - VybaveníRio Hotel Macau Macao - RestauraceRio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hostyRio Hotel Macau Macao - Pokoj pro hostyRio Hotel Macau Macao - Exteriér hoteluRio Hotel Macau Macao - Exteriér hoteluRio Hotel Macau Macao - Exteriér hotelu


AS-AGWEB-3A01