nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Rising Dragon Hotel

61 Hang Be Street, Hoan Kiem District, Oblast Hoan Kiem- Stará Čtvrť, Hanoj, Vietnam (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Rising Dragon Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Rising Dragon Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Rising Dragon Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Rising Dragon Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Rising Dragon Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Rising Dragon Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Rising Dragon Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Rising Dragon Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Rising Dragon Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Rising Dragon Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Rising Dragon Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Rising Dragon Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Rising Dragon Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Rising Dragon Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Rising Dragon Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty
Oblast: Oblast Hoan Kiem- Stará Čtvrť Počet pokojů: 35
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,3

na základě 643 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,6
Poloha
9,0
Personál
8,2
Stav hotelu / čistota
8,1
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (643)
Seřazeno podle:
Vaclav H. Jednotlivci Czech Republic, 7. ledna 2011
hezky hotel, skvele umisteni, personal usmevny

umisteni hotelu v blizkosti jezera
2,7
s nabidkou hotelu jsme byli spokojeni vyhovovala nam jeho poloha v blizkosti jezera divadla vodnich loutek a v blizkosti trziste. Spokojenost s jidlem-snidane je vynikajici.Nevyhoda tohoto hotelu, ze nektere pokoje nemaji okna, respektive maji okno na schodiste.
Constantin A. Jednotlivci France, 17. října 2014
Good customer focus

Guests' relation - lacation
8
Everything was good. The only missing thing perhaps is the abscence of an elevator to reach the room.
Carl J. Skupiny Sweden, 12. října 2014
Good dragon

Nice beds, good cleaning & nice staff
8,7
I was very satisfied with the room and the staff was very professional. But the only thing that I thought was a bit irritating was the lack of options at the breakfast and that they didn't have any elevator. But that's probably because I'm lazy.
Montri T. Jednotlivci Thailand, 7. října 2014
Good value for money

value for money , good staffs , good locations
7,3
I stayed on 5th floor but no elevators .
Supparanan R. Páry Thailand, 30. září 2014
It good hotel for your choice 👏👏👏

The best of this hotel is stuff and we can know everything of Hanoi from them. They help us about one day trip go to Ha Long Bay. We so satisfy that the hotel give convenience for us
9,7
This hotel give convenience for us such as computer PC, iron and other
David L. Skupiny Spain, 27. září 2014
Good location, good staff, good room, good value

The location, the price and the staff
9
Some rooms havent got a window to the street. The rooms are very clean, and its very cheap, the staff is great. Ask for Mandi, we ha a great time. We like so much that hotel that we booked another time for the last day. The breakfast is not fantastic but the bread is pretty ok.
Veng L. Páry Malaysia, 24. září 2014
Great location and friendly staff

Great location, friendly staff and good hi-speed broadband
9
The hotel is excellent for price tag. Location is great and convenient. Room was spacious and clean with the exception of low water pressure, otherwise an excellent stay. Breakfast menu has a varied selection and scrumptious. Hotel staff are extremely helpful and are always smiling. Highly recommended.
Suraphon S. Skupiny Thailand, 23. září 2014
comfortable,reasonable and friendly hotel

friendly,flexible and good guidance
8
Nuttapong N. Skupiny Thailand, 17. září 2014
Great service

Service mind of staff, location and internet
9,3
Anne H. Jednotlivci Australia, 12. září 2014
Hotel in Hanoi

Friendly staff
6,3
The staff were friendly, rooms clean, but the noise at night and early morning was unbearable

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Rising Dragon Hotel HanojRising Dragon Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyRising Dragon Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyRising Dragon Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyRising Dragon Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyRising Dragon Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyRising Dragon Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyRising Dragon Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyRising Dragon Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyRising Dragon Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyRising Dragon Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyRising Dragon Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyRising Dragon Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyRising Dragon Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyRising Dragon Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyRising Dragon Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3A02