Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Riviera Hotel

Rua Comendador Kou Ho Neng No 7-13, Město Macau, Macao (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Riviera Hotel Macao - Pokoj pro hosty Riviera Hotel Macao - Pokoj pro hosty Riviera Hotel Macao - Pokoj pro hosty Riviera Hotel Macao - Pokoj pro hosty Riviera Hotel Macao - Pokoj pro hosty Riviera Hotel Macao - Pokoj pro hosty Riviera Hotel Macao - Pokoj pro hosty Riviera Hotel Macao - Interiér hotelu Riviera Hotel Macao - Exteriér hotelu Riviera Hotel Macao - Pokoj pro hosty Riviera Hotel Macao - Recepce Riviera Hotel Macao - Restaurace Riviera Hotel Macao - Restaurace Riviera Hotel Macao - Pokoj pro hosty Riviera Hotel Macao - Interiér hotelu Riviera Hotel Macao - Exteriér hotelu
Riviera Hotel Macao - Pokoj pro hosty Riviera Hotel Macao - Pokoj pro hosty Riviera Hotel Macao - Pokoj pro hosty Riviera Hotel Macao - Pokoj pro hosty
Oblast: Město Macau Počet pokojů: 132
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,2

na základě 1539 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
6,8
Personál
7,5
Stav hotelu/čistota
7,7
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
6,6
Všechna hodnocení (1539)
Seřazeno podle:
Wong Y. Rodiny se staršími dětmi China, 16. srpna 2015
A good place to stay.

IThe quiet environment provides a good place to relax. The staff is polite and helpful. The view of the room is excellent.
9,3
Nahlásit hodnocení
Ho Y. Páry Hong Kong, 16. srpna 2015
Relatively valued

Good price, have shuttle bus, room is large
6,7
Nahlásit hodnocení
Oi L. Rodiny s malými dětmi China, 7. srpna 2015
A serene hotel

Comfy, especially after rennovation. Stunning view of Nam Van lake.
8
Nahlásit hodnocení
Kit F. Obchodní cestující China, 2. srpna 2015
4
Tento zákazník pouze ohodnotil hotel a neuvedl žádné poznámky.
Nahlásit hodnocení
Isaac B. Páry Spain, 1. srpna 2015
we had two beds instead of one, It was big enough

location, staff, cleanliness
8,3
we asked for a big bed but we had twin bed room. we didn't complain because the beds were big enough
Nahlásit hodnocení
Osorio L. Jednotlivci Macau, 31. července 2015
nice view plus teddy room

teddy confortable clean
6,7
so far was nice
Nahlásit hodnocení
Maria C. Skupiny Philippines, 28. července 2015
Value for money

.
7
.
Nahlásit hodnocení
Tang H. Jednotlivci Hong Kong, 23. července 2015
Location

good location for attractions, shopping and dinning
8
value for money
Nahlásit hodnocení
Ling F. Rodiny se staršími dětmi Hong Kong, 20. července 2015
Hotel for Family Tour

1)Good service, 2)Room is clean 3) fast check-in / out
7,3
Nahlásit hodnocení
Ka S. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 16. července 2015
I like the hotel.

clean,tidy and comfortable.
7,7
They changed another room without smoke smell for us.
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Riviera Hotel MacaoRiviera Hotel Macao - Pokoj pro hostyRiviera Hotel Macao - Pokoj pro hostyRiviera Hotel Macao - Pokoj pro hostyRiviera Hotel Macao - Pokoj pro hostyRiviera Hotel Macao - Pokoj pro hostyRiviera Hotel Macao - Pokoj pro hostyRiviera Hotel Macao - Pokoj pro hostyRiviera Hotel Macao - Interiér hoteluRiviera Hotel Macao - Exteriér hoteluRiviera Hotel Macao - Pokoj pro hostyRiviera Hotel Macao - RecepceRiviera Hotel Macao - RestauraceRiviera Hotel Macao - RestauraceRiviera Hotel Macao - Pokoj pro hostyRiviera Hotel Macao - Interiér hoteluRiviera Hotel Macao - Exteriér hoteluRiviera Hotel Macao - Pokoj pro hostyRiviera Hotel Macao - Pokoj pro hostyRiviera Hotel Macao - Pokoj pro hostyRiviera Hotel Macao - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C07