Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Rosedale Hotel Hong Kong

8 Shelter Street, Causeway Bay, Hong Kong (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Dříve : Rosedale On The Park
Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Exteriér hotelu Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurace Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Recepce Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Recepce Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Vchod Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Lobby Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Vchod Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Vchod Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interiér hotelu Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interiér hotelu Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interiér hotelu Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartmá Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartmá
Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartmá Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Koupelna Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurace Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurace Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurace Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurace Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurace Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurace Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Fitness prostory Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Koupelna
Oblast: Causeway Bay Počet pokojů: 313

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,6

na základě 3318 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
8,0
Personál
7,6
Stav hotelu/čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
6,7
Všechna hodnocení (3318)
Seřazeno podle:
Choi C. Rodiny se staršími dětmi Portugal, 6. února 2016
Small, Convenient Hotel

Convenient, staff friendly and helpful
6,7
easily located hotel, but hotel room and beds too small. The quilt should be bigger
Nahlásit hodnocení
Alexander O. Páry Philippines, 31. ledna 2016
Affordable hotel in the city

Proximity to shopping malls, shopping streets and CBD. We love Rosedale's thoughtfulness - a bottle of wine and cake to celebrate the birthday of my wife.
7,3
It was pleasant but we were out most time of the days we stayed there.
Nahlásit hodnocení
Sze-Zin L. Rodiny s malými dětmi Canada, 30. ledna 2016
It's OK

The Staff are great, free shuttle bus service from HK station, and walking distance to time square
6,7
It didn't help with ⅓ elevators being out of service for the 4 nights we were there. Also, the walls can be quite thin at times where we had loud guests next to us for ¾ nights. The shuttle bus station is on the other side of the block, so we had to make our way around from the McDonalds. It was OK, considered it didn't rain. Overall, the staff at every level were terrific and very accommodating. Being HK, you can't really go wrong with its location.
Nahlásit hodnocení
Moolshanker J. Obchodní cestující India, 30. ledna 2016
they should improve food. quality

location
7
Good
Nahlásit hodnocení
Wei D. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 28. ledna 2016
Value for money

Location; price and breakfast
8
It was good except for the waits at the lift
Nahlásit hodnocení
Alexandra F. Rodiny s malými dětmi Philippines, 24. ledna 2016
nice hotel but

location
6
it is good. however we were not given a double sized bed
Nahlásit hodnocení
Priscilla L. Obchodní cestující Malaysia, 24. ledna 2016
Great hotel

clean, location, good customer service
8
I had a pleasant stay during my business trip here.
Nahlásit hodnocení
Alvin K. Obchodní cestující Singapore, 23. ledna 2016
Great front desk service!

Friendly and efficient check in, clean room and convenient location.
8,3
It was a fabulous stay! And this was my second time with this hotel. At first Agoda mixed up my room type, but the issue was efficiently resolved by a great front desk supervisor by the name of Chris Ng. As an apology for the mixing up, I was up graded to a junior suite room! Hotel is clean and staffs are courteous and helpful. But breakfast can improve with more food varieties. Will be back when visiting Hong Kong.
Nahlásit hodnocení
Wai L. Rodiny se staršími dětmi United Kingdom, 22. ledna 2016
Value for money

Location, price and service
8
The location is great, a short walk to causeway bay. Plenty of transport to choose from. Very helpful staff. but we had noisy neighbours.
Nahlásit hodnocení
Alexandra F. Rodiny s malými dětmi Philippines, 21. ledna 2016
nice hotel but

location location location
6
it is good but we were not given a double bed.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Rosedale Hotel Hong Kong Hong KongRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Exteriér hoteluRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestauraceRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RecepceRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RecepceRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - VchodRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - LobbyRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - VchodRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - VchodRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interiér hoteluRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interiér hoteluRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interiér hoteluRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmáRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmáRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmáRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - KoupelnaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestauraceRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestauraceRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestauraceRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestauraceRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestauraceRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestauraceRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Fitness prostoryRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Koupelna


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A07