nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Rosedale Hotel Hong Kong

8 Shelter Street, Causeway Bay, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Rosedale On The Park
Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Exteriér hotelu Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurace Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Recepce Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Recepce Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Lobby Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Vchod Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Lobby Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Vchod Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Vchod Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interiér hotelu Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interiér hotelu Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartmá
Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartmá Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartmá Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartmá Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Koupelna Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Koupelna Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurace Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurace Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurace Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurace Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurace Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Fitness prostory
Oblast: Causeway Bay Počet pokojů: 313
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,6

na základě 2985 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
8,0
Personál
7,6
Stav hotelu / čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
6,7
Všechna hodnocení (2985)
Seřazeno podle:
Mochtar W. Obchodní cestující Indonesia, 23. dubna 2015
good location near convention centre and shopping

near convention centre and shopping centre
8
Very nice
Soh A. Obchodní cestující Malaysia, 19. dubna 2015
very convenient

Good lcation, free WiFi, clean
8
I like thelocation which is near to all shopping mall
Rizza L. Rodiny s malými dětmi Philippines, 13. dubna 2015
Staff speaks English. we enjoyed our stay.

Accommodating staff, they are helpful and attentive to thier guests' needs. Walking distance to most of the places... Safe and secure room kinda small though for superior but all in all, it was a nice
8
We enjoyed our stay. My husband rated the hotel "best." My son likes it as well as. All in all, nice stay. We will recommend the hotel to our friends and would probably go back. We just hope, superior room would be bigger next time.
Cheung B. Rodiny se staršími dětmi Hong Kong, 9. dubna 2015
very good location

facilities for quick travelers, cleanliness and location
8,7
The room is ok. Although is not big but very clean, comfortable and got everything we need. Near MTR right in the shopping center of causeway bay. good choice.
Jack W. Páry Hong Kong, 8. dubna 2015
Very economical

price price and price
9,3
Leo C. Páry Hong Kong, 7. dubna 2015
Nice location

Location, staff reaction, tidy
6
The room is a bit small but overall tidy. Breakfast is fair. The location is good and with good view.
Tong S. Jednotlivci Hong Kong, 6. dubna 2015
nice hotel

clean, good location, kind staffs
6
曼 汪. Jednotlivci China, 5. dubna 2015
nice hotel

fuwu
10
Sulistiyono W. Páry Indonesia, 5. dubna 2015
clean, good location and value for money

clean, good location, definitely value for money
9,7
Fabulous
Gim T. Obchodní cestující Singapore, 31. března 2015
Comfortable stay at Rosedale

Convenient location, good rate, friendly staffs
6,3
Pleasant stay in this hotel for one night and feel good with the reception staffs

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Rosedale Hotel Hong Kong Hong KongRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Exteriér hoteluRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestauraceRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RecepceRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RecepceRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - LobbyRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - VchodRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - LobbyRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - VchodRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - VchodRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interiér hoteluRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interiér hoteluRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmáRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmáRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmáRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmáRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - KoupelnaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - KoupelnaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestauraceRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestauraceRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestauraceRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestauraceRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestauraceRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Fitness prostory


AS-AGWEB-3A03