Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Rosedale Hotel Hong Kong

8 Shelter Street, Causeway Bay, Hong Kong (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Dříve : Rosedale On The Park
Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Exteriér hotelu Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurace Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Recepce Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Recepce Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Vchod Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Lobby Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Vchod Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Vchod Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interiér hotelu Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interiér hotelu Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interiér hotelu Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartmá
Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartmá Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartmá Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Koupelna Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurace Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurace Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurace Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurace Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurace Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Fitness prostory Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Koupelna
Oblast: Causeway Bay Počet pokojů: 313
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,6

na základě 3129 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
8,0
Personál
7,6
Stav hotelu/čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
6,7
Všechna hodnocení (3129)
Seřazeno podle:
Daniel W. Páry Macau, 23. srpna 2015
Should be improved

Lo cat ion
6,3
50/50
Nahlásit hodnocení
Flora K. Jednotlivci Canada, 19. srpna 2015
So far is ok only.

near shopping mall, near the park, near the library.
5,7
So far is ok. But I will not go again.
Nahlásit hodnocení
Guan S. Obchodní cestující Malaysia, 18. srpna 2015
highly rated

Location, Price and cleaniness
7,7
Pleasant, good for business trip..
Nahlásit hodnocení
Kelly W. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 16. srpna 2015
Excellent!!

Staff, location, hotel condition
8,3
The best thing that i love about this hotel is the staff. As we all heard about how impolite hong kong people tend to be, the staff, especially Ms. Rebecca Leung & Mr. Ken Ma from this hotel showed exceptional which made me feel so warmth about. Even my stay in Cosmopolitan before the staff were unfriendly and impatient. The hotel is located in between MRT Causewaybay station and Tin Hou station which is very convenience to go either way for transportation. Also, the hotel condition is clean and classy. Basically i cant find any flaw about this hotel. Definitely will be back for its value of money! I love this hotel so much!
Nahlásit hodnocení
Pui T. Páry Malaysia, 9. srpna 2015
Disappointed stay
4,3
Disappointed stay where rooms are smelly and old, lifts are slow and always full (require to wait for a few rounds to get in), staffs are not really helpful
Nahlásit hodnocení
Gordon F. Jednotlivci United Kingdom, 9. srpna 2015
Good value for money

Comfort Value Location
9,3
Met our needs
Nahlásit hodnocení
Yvonne C. Páry Singapore, 2. srpna 2015
Adequate in town

Staffs attitude
6,7
The staffs were all friendly and courteous. The rooms are small but adequate. As I think the hotel is of some age, the musky smell was pretty strong when we opened the room door.
Nahlásit hodnocení
Gordon F. Páry United Kingdom, 2. srpna 2015
Comfortable

Location, price and comfort
9,7
Only a short time there over night
Nahlásit hodnocení
Thamonphan Y. Páry Thailand, 30. července 2015
Love it. Had a good night sleep.

-Quiet room. - Comfortable bed - Clean roon - Nice staff
9
Very comfortable.
Nahlásit hodnocení
April R. Obchodní cestující Singapore, 30. července 2015
Best price and best hotel around causeway bay

clean bathroom, cozy bed, easy location
8,3
It was good! best hotel so far in Hong Kong
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Rosedale Hotel Hong Kong Hong KongRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Exteriér hoteluRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestauraceRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RecepceRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RecepceRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - VchodRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - LobbyRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - VchodRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - VchodRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interiér hoteluRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interiér hoteluRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interiér hoteluRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmáRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmáRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmáRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - KoupelnaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestauraceRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestauraceRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestauraceRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestauraceRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestauraceRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Fitness prostoryRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Koupelna


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A04