nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Rosedale On The Park Hotel

8 Shelter Street, Causeway Bay, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Apartmá Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Restaurace Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Koupelna Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Restaurace Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pub/lounge Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Restaurace
Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Restaurace Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pub/lounge Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Fitness prostory Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pub/lounge Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Restaurace Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pub/lounge Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Restaurace
Oblast: Causeway Bay Počet pokojů: 274
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 2728 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
8,0
Personál
7,5
Stav hotelu / čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
6,7
Všechna hodnocení (2728)
Seřazeno podle:
Lih C. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 18. září 2014
Excellent , comfortable stay at Rosedale!

The location of the hotel is excellent. it is near tge shopping areas in causeway bay and near the eatery places in tai hang.
9,3
Very helpful staff. Pleasant and very comfortable stay. We will definitely come back with our kids next time!
Xiufeng T. Rodiny se staršími dětmi China, 15. září 2014
Good hotel and service

Customer Service, delicious food and location
9
Very good to stay in Rosedale, especially the service here. Thanks!
Brendon R. Obchodní cestující New Zealand, 13. září 2014
Fine for the money and location

Great internet and free
6,3
Was a good place for business, if you just need a place to stay in the area , its a good size for one person, with good internet, nothing flash. TV was a bit old as the hotel - as a business person, media is key, good internet and good TV
Jackson T. Obchodní cestující Indonesia, 10. září 2014
Great value!

Value for money, the view facing Victoria Park, the clean toilet in my room.
8
I stayed at this hotel more than 10 years ago and was very pleased that it has been well maintained at my last visit. Toilet's condition is good. Very well done considering I paid only around USD 200 for 2 nights' stay.
U C. Páry Macau, 7. září 2014
convenient

close to shops
7,3
good
Sistine B. Jednotlivci Philippines, 7. září 2014
It was a good stay.

I got upgraded to a suite!
7,7
Chaoyu Z. Rodiny se staršími dětmi China, 7. září 2014
Good location

Good service
8,3
Maureen T. Páry United Kingdom, 5. září 2014
Staff

Staff ,location,cleanliness
9,3
We were very happy with the customer service and the location .
Sharon L. Jednotlivci Singapore, 2. září 2014
Happy Return Customer

Cosy, location & value for money
7,7
This is my 2nd stay with Rosedale. Still as happy as my first stay with them last year. Will always be a top choice of hotel for my visit to HKG. Will surely recommend Rosedale to my friends as well. Love the location, not too far from the CWB malls & MTR station.
James W. Jednotlivci Taiwan, 26. srpna 2014
Nice to stay here

Nice location, good customer service
10

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Rosedale On The Park Hotel Hong KongRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Interiér hoteluRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRosedale On The Park Hotel Hong Kong - ApartmáRosedale On The Park Hotel Hong Kong - RestauraceRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRosedale On The Park Hotel Hong Kong - KoupelnaRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRosedale On The Park Hotel Hong Kong - RestauraceRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pub/loungeRosedale On The Park Hotel Hong Kong - RestauraceRosedale On The Park Hotel Hong Kong - RestauraceRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pub/loungeRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Fitness prostoryRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pub/loungeRosedale On The Park Hotel Hong Kong - RestauraceRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pub/loungeRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRosedale On The Park Hotel Hong Kong - RestauraceRosedale On The Park Hotel Hong Kong - LobbyRosedale On The Park Hotel Hong Kong - RecepceRosedale On The Park Hotel Hong Kong - RecepceRosedale On The Park Hotel Hong Kong - RestauraceRosedale On The Park Hotel Hong Kong - ApartmáRosedale On The Park Hotel Hong Kong - ApartmáRosedale On The Park Hotel Hong Kong - ApartmáRosedale On The Park Hotel Hong Kong - KoupelnaRosedale On The Park Hotel Hong Kong - ApartmáRosedale On The Park Hotel Hong Kong - ApartmáRosedale On The Park Hotel Hong Kong - ApartmáRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Apartmá


AS-AGWEB-3B05