Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Royal Hotel

Estrada Da Vitoria 2-4, Město Macau, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Royal Hotel Macao - Pokoj pro hosty Royal Hotel Macao - Apartmá Royal Hotel Macao - Apartmá Royal Hotel Macao - Koupelna Royal Hotel Macao - Koupelna Royal Hotel Macao - Koupelna Royal Hotel Macao - Exteriér hotelu Royal Hotel Macao - Recepce Royal Hotel Macao - Restaurace Royal Hotel Macao - Bazén Royal Hotel Macao - Exteriér hotelu Royal Hotel Macao - Jídlo a nápoje Royal Hotel Macao - Pokoj pro hosty Royal Hotel Macao - Restaurace Royal Hotel Macao - Restaurace Royal Hotel Macao - Restaurace
Royal Hotel Macao - Pokoj pro hosty Royal Hotel Macao - Fitness prostory Royal Hotel Macao - Restaurace Royal Hotel Macao - Lobby Royal Hotel Macao - Obchod s kávou / kavárna Royal Hotel Macao - Restaurace Royal Hotel Macao - Restaurace Royal Hotel Macao - Recepce
Oblast: Město Macau Počet pokojů: 380
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 11187 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
7,6
Personál
8,1
Stav hotelu/čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,3
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (11187)
Seřazeno podle:
Loke L. Páry Malaysia, 30. června 2015
My 2nd time at royal hotel

staff helpfull &polite, room comfort
8,7
great. Very great, very very great . :)
Samantha Y. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 28. června 2015
Felt like home

Excellent customer service, great location & value for money
8,3
I was traveling with my parents together with my 7 months old son. Traveling with toddler will be difficult at some point of time. I was truly amazed by their front desk personnel which is very observant & offered us a complimentary baby cod bed & expedite out check in precedure. Thanks to the team for their effort!!
Wong P. Páry Hong Kong, 28. června 2015
ok

ok
6
Danny N. Jednotlivci Malaysia, 28. června 2015
Value for money

Value for money,cleanliness and centralized location for place of attractions
8,3
The room is clean and well tidied before check-in. Non-smoking room with high floor is my preferred. The only regret, is I didnt try the food of this hotel and swimming facility.
Tan C. Páry Singapore, 27. června 2015
nice

swimming pool, casino and pub
8
very good
Hei H. Obchodní cestující Hong Kong, 26. června 2015
Good value for money

lccation price and service
8,3
Good location and reasonable price.
Yiu K. Jednotlivci Hong Kong, 25. června 2015
location

location nice staff room tidy
8
Min H. Páry Malaysia, 23. června 2015
Helpful and Friendly Staff. Good Location.

Location, room comfort and staff performance
10
I am really happy with my stay with Royal Hotel. The free Wifi in the room was not working and I have an urgent conference call, the staff is giving me lots of help and spare me the charge card for free to connect to the internet. I will definitely recommend this hotel to my friends and will stay in this hotel again for my next visit.
Agus S. Páry Indonesia, 22. června 2015
good hotel

good room, friendly staff and good food
10
Really reasonable hotel and really good hotel u must try it
Claudia C. Jednotlivci United States of America, 21. června 2015
Stay at Royal Hotel

Nice pool, free shuttle to ferry terminal, free wifi
6,3

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Royal Hotel MacaoRoyal Hotel Macao - Pokoj pro hostyRoyal Hotel Macao - ApartmáRoyal Hotel Macao - ApartmáRoyal Hotel Macao - KoupelnaRoyal Hotel Macao - KoupelnaRoyal Hotel Macao - KoupelnaRoyal Hotel Macao - Exteriér hoteluRoyal Hotel Macao - RecepceRoyal Hotel Macao - RestauraceRoyal Hotel Macao - BazénRoyal Hotel Macao - Exteriér hoteluRoyal Hotel Macao - Jídlo a nápojeRoyal Hotel Macao - Pokoj pro hostyRoyal Hotel Macao - RestauraceRoyal Hotel Macao - RestauraceRoyal Hotel Macao - RestauraceRoyal Hotel Macao - Pokoj pro hostyRoyal Hotel Macao - Fitness prostoryRoyal Hotel Macao - RestauraceRoyal Hotel Macao - LobbyRoyal Hotel Macao - Obchod s kávou / kavárnaRoyal Hotel Macao - RestauraceRoyal Hotel Macao - RestauraceRoyal Hotel Macao - Recepce


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C03